- 18 Mart 2021
- 3.330
- 3.399
- 83
- 34
- Konu Sahibi arvenelendil
-
Ayy hadi insallah sizlerinde hayirli haberini aliriz buradaMerhaba benimde 6 gün kaldı bugün yaptım yani 23.gün benimde sizin mesajı görünce ümitlendim inşAllah nasip olur bu kez 1 buçuk senedir korunmuyoruz
İnşAllah canım sence koyuluğu nasıl olabilirmi yaniAyy hadi insallah sizlerinde hayirli haberini aliriz burada
Evet benimde ayni bu sekildeydi regle 6 gun kala silik cizgiyle ogrendim ogrendikten sonra ovulasyon testi yapmaya devam ettim regl gunune kadar hic siliklesmedi sonra yapmayi biraktimİnşAllah canım sence koyuluğu nasıl olabilirmi yani
Aa öylemi baya erken öğrenmişsiniz ne güzelEvet benimde ayni bu sekildeydi regle 6 gun kala silik cizgiyle ogrendim ogrendikten sonra ovulasyon testi yapmaya devam ettim regl gunune kadar hic siliklesmedi sonra yapmayi biraktim
Vallahi 7 gün kala yapmistim cikmamisti 6 gun kala yapmistim cikmisti ama siliktiAa öylemi baya erken öğrenmişsiniz ne güzelacaba yarın yapsam varsa çıkarmıki dürtükledi mesajınız resmen
Vallahi 7 gün kala yapmistim cikmamisti 6 gun kala yapmistim cikmisti ama siliktibilemiyorumki az dha bekleyin olmadi tam dogru sonuc vermez belki moraliniz bozulmasin 3 4 gun kala yapin en iyisi
Evet erken öğrenmek hiç iyi olmuyor bekle bekle zaman gecmiyor 2+6 günlükken öğrendim doktora gitmek icin neredeyse 2 hafta beklemistimGeçtikten sonra aldırırım testi canım erken yapıp dediğin gibi moral bozmaya gerek yok
6 haftalık olmuş bileEvet erken öğrenmek hiç iyi olmuyor bekle bekle zaman gecmiyor 2+6 günlükken öğrendim doktora gitmek icin neredeyse 2 hafta beklemistim
Ablacim telaş yapma kendine...hayırlısıyla olur....ama sana tavsiyem bir yada 2 gün arayla ilişkiye girersen eşinle daha iyi olur diye düşünüyorum....Reglime 2 gün var ben çatlama günü birlikte oldum sadece sonra hiç olmadık bende gölge bile çıkmadı dün yaptığım kaset testte bir kaç saat sonra gölge gbi bişey çıkmıştı ama çok geç çıktığı için o geçersiz büyük ihtimal
Merhaba bu ay öyle yaptık ve ayrıca da yumurtlama öncesi günü yumurtlama gününü (2 gün sürdü) toplam üst üste 3 gün değerlendirdik şuanda da çatlama oluyor sanırım kasık ağrım var bu at tutar inşallahAblacim telaş yapma kendine...hayırlısıyla olur....ama sana tavsiyem bir yada 2 gün arayla ilişkiye girersen eşinle daha iyi olur diye düşünüyorum....
Tutar tutar ınsallahMerhaba bu ay öyle yaptık ve ayrıca da yumurtlama öncesi günü yumurtlama gününü (2 gün sürdü) toplam üst üste 3 gün değerlendirdik şuanda da çatlama oluyor sanırım kasık ağrım var bu at tutar inşallah
Merhaba geçen ay konuşmuştuk ovu testinden belli oluyoe diye bu ay sizin dediğiniz gibi yapıyorum bata 7 gün var bugün adetin 20. Günü testlerim bu şekilde sizce nasılAalinda cok da silik sayilmaz elinizde olsaydi keske birazdaha test bakardiniz hergün sizde ben adetin 18.günü yapmaya baslamistim.ornek olsun diye atayim resimlerini size ovulasyonun
Merhaba mesajinizi yeni gördüm kusura bakmayın çatlamadan sonra siliklesmis ama henüz çatlamanin ustunden az bi sure gecmis sanirim henüz düzenli bir artis olmamis daha benim catlamadan 5 6 gun sonra artmaya baslamisti devam edin bakalm yapmayaMerhaba geçen ay konuşmuştuk ovu testinden belli oluyoe diye bu ay sizin dediğiniz gibi yapıyorum bata 7 gün var bugün adetin 20. Günü testlerim bu şekilde sizce nasılEki Görüntüle 2916571
Merhaba est. Evet daha bugün 5. Gün biraz aceleciyim bu aydaMerhaba mesajinizi yeni gördüm kusura bakmayın çatlamadan sonra siliklesmis ama henüz çatlamanin ustunden az bi sure gecmis sanirim henüz düzenli bir artis olmamis daha benim catlamadan 5 6 gun sonra artmaya baslamisti devam edin bakalm yapmaya
Evet baktim sizin icin catlamadan 6 gun sonra test yapmaya baslamisim ben her yaptigim bir öncekine göre koyulaşmış regle 1 hafta kala baya koyulasmisti 6 gun kala ciddi bir pik gormustum bekleyin bakalm birazdahaMerhaba est. Evet daha bugün 5. Gün biraz aceleciyim bu ayda
Merhaba yeni gördüm mesajınızı öncelikle tekrardan baktığınız için teşekkür ederim:) benim döngüm 24-25 gün kısa çatlamada 14. Hün oldu o yüzden regle 6 gün var ama aynı zamanda çatlamadan sonraki 5. Gün çıkmayabilir diye bugün yapıp moralimi bozmadım korktum :)Evet baktim sizin icin catlamadan 6 gun sonra test yapmaya baslamisim ben her yaptigim bir öncekine göre koyulaşmış regle 1 hafta kala baya koyulasmisti 6 gun kala ciddi bir pik gormustum bekleyin bakalm birazdaha
Benimde 26 gün regl uzunluğum birkac gune varsa bebiş koyulasmalar kendini belli edecektirMerhaba yeni gördüm mesajınızı öncelikle tekrardan baktığınız için teşekkür ederim:) benim döngüm 24-25 gün kısa çatlamada 14. Hün oldu o yüzden regle 6 gün var ama aynı zamanda çatlamadan sonraki 5. Gün çıkmayabilir diye bugün yapıp moralimi bozmadım korktum :)
Bugün yaptım ama hiç pik veya pike yakın değildi bakalım:) ekstra belirtiniz varmıydı? Benim yumurtlamadN beri devam eden göğüs ağrım var bi de ara sıra kasık ağrısı ve ara sıra gelen akıntıBenimde 26 gün regl uzunluğum birkac gune varsa bebiş koyulasmalar kendini belli edecektir
Dayanamadım yaptım akşam testBenimde 26 gün regl uzunluğum birkac gune varsa bebiş koyulasmalar kendini belli edecektir
Sonuç nedirDayanamadım yaptım akşam test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?