- 21 Ocak 2023
- 221
- 221
- 23
- Konu Sahibi siyahincii___
-
Henüz yapmadım canım ama daha erken diye düşünüyorumMerhaba acaba gebelik testi yaptınız my
Merhaba acaba gebelik testi yaptınız mı
İnşallah sende de bende de gebelik vardır canımBende de durum sizinkiyle aynı tam 1 hafta var ve her ay test yapmaktan, çizgi aramaktan çok yoruldum
Koyulaşır, açılır. Ama pik seviyesine gelmediği sürece şüphelendirecek bir şey yok.Eki Görüntüle 3220643
Benim testim pik yapmıştı zaten canım ayın 10u 11 inde ben sonrada 12snde çatlamayı gördüm değerlendirdim sadece bu haftalarda pik olacak gibi koyulaşıyor git gide onu sormuştum bu gruba
Anladım teşekkür ederimKoyulaşır, açılır. Ama pik seviyesine gelmediği sürece şüphelendirecek bir şey yok.
Ovulasyon testi hamileliği net gösteriyor öyleyse? Ben de yaptım 4 gün üst üste hepsinde koyu. Erken gebelik testim de silik çizgi çıktı reglim 2 gün geçtiYok canım
Okudun mu ovülasyon testini böyle çıkarsa yumurtlama yok demek
Ayrıca hamileyken lh yükseldiği için kooopkoyu cikiyor
Nerden biliyorsun dersen 4.5 senedir tüp bebek dahil her şeyi denedim ordan biliyorum bu testte bir durum yok şu an
Merhaba belirtilerin neler acabaİnşallah sende de bende de gebelik vardır canımben iki ay önce kimyasal yaşadım maalesef şimdi daha çok ümitleniyorum aynı belirtileri yaşıyorum sende belirti var mı?
Kasıklarımda ağrı ve batma hissi yaşıyorum ağzımda metal tadı var göğüslerim şiş şimdilik bu kadarMerhaba belirtilerin neler acaba
merhaba siz gebe misiniz şuan ne zaman yapmıştınız ovulasyon acabaOvulasyon testi hamileliği net gösteriyor öyleyse? Ben de yaptım 4 gün üst üste hepsinde koyu. Erken gebelik testim de silik çizgi çıktı reglim 2 gün geçti.
Ovulasyon testi hamileliği net gösteriyor öyleyse? Ben de yaptım 4 gün üst üste hepsinde koyu. Erken gebelik testim de silik çizgi çıktı reglim 2 gün geçti
Bu hafta belli olacak ama tüm brlirtiler var kasıklarda batma ağızda metal hissi bel ağrısı 2 gün geciktim testim silik 2 gün daha bekleyip dra gidicemmerhaba siz gebe misiniz şuan ne zaman yapmıştınız ovulasyon acaba
Silik vs de olsa beta hcg n var yani kan verip kandaki düzeyini takip et canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahOvulasyon testi hamileliği net gösteriyor öyleyse? Ben de yaptım 4 gün üst üste hepsinde koyu. Erken gebelik testim de silik çizgi çıktı reglim 2 gün geçti
Regl gecikmesiOvulasyon testi hamileliği net gösteriyor öyleyse? Ben de yaptım 4 gün üst üste hepsinde koyu. Erken gebelik testim de silik çizgi çıktı reglim 2 gün geçti
Merhabalar erken gebelik testi yapabilirsiniz varsa çıkar inşallah Rabbım nasip ederKızlar merhaba ben gebelik düşündüğüm için bu ay ovulasyon testiyle yumurtlama günümü takip ettim ayın 10’unda pik oldu o günü ve sonraki 3 günü değerlendirdim bugün meraktan bi ovulasyon testi daha yaptım adetime şuan tam 1 hafta var ve bu şekilde koyu çıktı dün daha silikti daha çok koyulaşmış bugün ve sıvı alımına falan dikkat etmeden yaptım sizce gebelik ovulasyon testiyle belli olur mu bu şekilde öğrenenler var mı normalde böyle koyu çıkmıyordu yoksa 2. Kez mi yumurtlayacağım bi bilginiz var mı kasıklarım ağrıyor bide 2 gündür ağzımda metal tadı var
İnşallah adetime 4 gün kaldıMerhabalar erken gebelik testi yapabilirsiniz varsa çıkar inşallah Rabbım nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?