Ovulasyonla gebelik testi

siyahincii___

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2023
221
221
23
Kızlar merhaba ben gebelik düşündüğüm için bu ay ovulasyon testiyle yumurtlama günümü takip ettim ayın 10’unda pik oldu o günü ve sonraki 3 günü değerlendirdim bugün meraktan bi ovulasyon testi daha yaptım adetime şuan tam 1 hafta var ve bu şekilde koyu çıktı dün daha silikti daha çok koyulaşmış bugün ve sıvı alımına falan dikkat etmeden yaptım sizce gebelik ovulasyon testiyle belli olur mu bu şekilde öğrenenler var mı normalde böyle koyu çıkmıyordu yoksa 2. Kez mi yumurtlayacağım bi bilginiz var mı kasıklarım ağrıyor bide 2 gündür ağzımda metal tadı var

Eklentiler

• 57A115E0-237D-4D3E-9595-4EDA541616A0.webp
    158,4 KB · Görüntüleme: 317
Bende de durum sizinkiyle aynı tam 1 hafta var ve her ay test yapmaktan, çizgi aramaktan çok yoruldum
İnşallah sende de bende de gebelik vardır canım ben iki ay önce kimyasal yaşadım maalesef şimdi daha çok ümitleniyorum aynı belirtileri yaşıyorum sende belirti var mı?

Yok canım
Okudun mu ovülasyon testini böyle çıkarsa yumurtlama yok demek
Ayrıca hamileyken lh yükseldiği için kooopkoyu cikiyor

Nerden biliyorsun dersen 4.5 senedir tüp bebek dahil her şeyi denedim ordan biliyorum bu testte bir durum yok şu an

Benim testim pik yapmıştı zaten canım ayın 10u 11 inde ben sonrada 12snde çatlamayı gördüm değerlendirdim sadece bu haftalarda pik olacak gibi koyulaşıyor git gide onu sormuştum bu gruba

Ovulasyon testi hamileliği net gösteriyor öyleyse? Ben de yaptım 4 gün üst üste hepsinde koyu. Erken gebelik testim de silik çizgi çıktı reglim 2 gün geçti

merhaba siz gebe misiniz şuan ne zaman yapmıştınız ovulasyon acaba

Ovulasyon testi hamileliği net gösteriyor öyleyse? Ben de yaptım 4 gün üst üste hepsinde koyu. Erken gebelik testim de silik çizgi çıktı reglim 2 gün geçti
Regl gecikmesi
Gebelik testi silik çizgi
Ovülasyon testi kooooppppkoyu çizgi
Bunların hepsi gebelik demek zaten.

Kan testi verin yarın

Merhabalar erken gebelik testi yapabilirsiniz varsa çıkar inşallah Rabbım nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…