Ovulasyonla gebelik testi

Ovulasyon testi kesinlikle bir ön bilgi veriyor elimde 4 belki 5 kaset var lh hormonu giderek koyulaşmış. C.tesi doktordan sonra daha net bilgim olacak. Ama ovulasyon testi olanlar gebelik ile beraber eşzamanlı yapabilir bence
evet canım ben ovulasyon yaptım koyulaşınca yoktur dedim ,çünkü 7 yıldır doğal yolla gebe kalamamıştım hiç. sabah ta az bi kanamam geldi adet oluyorum sandım baktım gelen giden yok test alıp yapmıştım:)

Merhaba bende seninle aynı şeyleri yaşıyorum adetime tam 4 gün var sabah ovülasyon testi yaptım çift çizgi çıktı iki çizgide belirgin ama hiçbir hamilelik belirtim yok o yüzden bilemiyorum.

Merhaba bi gelişme varmı

İnşallah adetime 4 gün kaldı inşallah vardır ya çok aminn
Ovulasyon testi kesinlikle bir ön bilgi veriyor elimde 4 belki 5 kaset var lh hormonu giderek koyulaşmış. C.tesi doktordan sonra daha net bilgim olacak. Ama ovulasyon testi olanlar gebelik ile beraber eşzamanlı yapabilir bence
Ya benim reglime 4 gün varken yaptım canım ikinci çizgi belirgindi ama çok koyu değildi ertesi gün iyice silikleşti bugünde belirgindi ama koyu değil şu an reglşyr iki gün var gebelik testinde hiçbir çizgi çıkmıyor iki gündür

Merhaba bende seninle aynı şeyleri yaşıyorum adetime tam 4 gün var sabah ovülasyon testi yaptım çift çizgi çıktı iki çizgide belirgin ama hiçbir hamilelik belirtim yok o yüzden bilemiyorum.
Merhaba son durum ne hamile misiniz bendede koyu çıktı hafif bı göğüs hassasiyeti dışında belirti yok

Kasıklarımda ağrı ve batma hissi yaşıyorum ağzımda metal tadı var göğüslerim şiş şimdilik bu kadar umarım bu ay gelir bebişim
29 Mart da 5. Gün çift embriyo transferi oldu bugun transferden sonra 2 gün arada bogazımdan metal bir tat geliyor sebebi nedir sizde de olmuş sonuç ne oldu sizin

Merhaba, hangi marka ovulasyon testi kullanıyorsunuz? Benim de adetim gecikti artımed gebelik testi aldım tek çizgi çıktı. Ovulasyon testlerim de artımed idi ve pek memnun kalmadım tam olarak göstermiyor çizgiler hep silik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…