- 19 Şubat 2020
- 5.671
- 3.007
- 173
- 41
- Konu Sahibi siyahincii___
-
Ovulasyon testi kesinlikle bir ön bilgi veriyor elimde 4 belki 5 kaset var lh hormonu giderek koyulaşmış. C.tesi doktordan sonra daha net bilgim olacak. Ama ovulasyon testi olanlar gebelik ile beraber eşzamanlı yapabilir bencebende ovulasyon testiyle öğrenmiştim
Erken gebelikbtesti adete 6 gün kalaya kadar sonuc veriyor bence bi alıp deneyinİnşallah adetime 4 gün kaldıinşallah vardır ya çok aminn
evet canım ben ovulasyon yaptım koyulaşınca yoktur dedim ,çünkü 7 yıldır doğal yolla gebe kalamamıştım hiç. sabah ta az bi kanamam geldi adet oluyorum sandım baktım gelen giden yok test alıp yapmıştım:)Ovulasyon testi kesinlikle bir ön bilgi veriyor elimde 4 belki 5 kaset var lh hormonu giderek koyulaşmış. C.tesi doktordan sonra daha net bilgim olacak. Ama ovulasyon testi olanlar gebelik ile beraber eşzamanlı yapabilir bence
Sen kaç haftalık hamilesinevet canım ben ovulasyon yaptım koyulaşınca yoktur dedim ,çünkü 7 yıldır doğal yolla gebe kalamamıştım hiç. sabah ta az bi kanamam geldi adet oluyorum sandım baktım gelen giden yok test alıp yapmıştım:)
20 HAFTALIK CANIM plesentam aşağıda dedi doktor.canım sıkıldıSen kaç haftalık hamilesin
Sağlıkla alırsın inşallah kucağına20 HAFTALIK CANIM plesentam aşağıda dedi doktor.canım sıkıldı
sağol canım yok sanırım yukarı çıkadabilir,çıkmayabilirde dedi doktor.Sağlıkla alırsın inşallah kucağınaplesenta asağıda olması ne demek tedavi yöntemi var mı
Merhaba bende seninle aynı şeyleri yaşıyorum adetime tam 4 gün var sabah ovülasyon testi yaptım çift çizgi çıktı iki çizgide belirgin ama hiçbir hamilelik belirtim yok o yüzden bilemiyorum.Eki Görüntüle 3220643
Benim testim pik yapmıştı zaten canım ayın 10u 11 inde ben sonrada 12snde çatlamayı gördüm değerlendirdim sadece bu haftalarda pik olacak gibi koyulaşıyor git gide onu sormuştum bu gruba
Canını sıkma her şey yoluna girer olumlu düşünsağol canım yok sanırım yukarı çıkadabilir,çıkmayabilirde dedi doktor.
amin canım oğlumu bu sefer bağışlar inşallahCanını sıkma her şey yoluna girer olumlu düşün
Merhaba bi gelişme varmıKızlar merhaba ben gebelik düşündüğüm için bu ay ovulasyon testiyle yumurtlama günümü takip ettim ayın 10’unda pik oldu o günü ve sonraki 3 günü değerlendirdim bugün meraktan bi ovulasyon testi daha yaptım adetime şuan tam 1 hafta var ve bu şekilde koyu çıktı dün daha silikti daha çok koyulaşmış bugün ve sıvı alımına falan dikkat etmeden yaptım sizce gebelik ovulasyon testiyle belli olur mu bu şekilde öğrenenler var mı normalde böyle koyu çıkmıyordu yoksa 2. Kez mi yumurtlayacağım bi bilginiz var mı kasıklarım ağrıyor bide 2 gündür ağzımda metal tadı var
İnşallah adetime 4 gün kaldıinşallah vardır ya çok aminn
Ya benim reglime 4 gün varken yaptım canım ikinci çizgi belirgindi ama çok koyu değildi ertesi gün iyice silikleşti bugünde belirgindi ama koyu değil şu an reglşyr iki gün var gebelik testinde hiçbir çizgi çıkmıyor iki gündürOvulasyon testi kesinlikle bir ön bilgi veriyor elimde 4 belki 5 kaset var lh hormonu giderek koyulaşmış. C.tesi doktordan sonra daha net bilgim olacak. Ama ovulasyon testi olanlar gebelik ile beraber eşzamanlı yapabilir bence
Çatlama nasıl anlaşılıyor?Eki Görüntüle 3220643
Benim testim pik yapmıştı zaten canım ayın 10u 11 inde ben sonrada 12snde çatlamayı gördüm değerlendirdim sadece bu haftalarda pik olacak gibi koyulaşıyor git gide onu sormuştum bu gruba
Merhaba hamilemisinizKızlar ben test yaptım bugüm adet günümdü gelmedi adetim ve silik çıktı
Merhaba son durum ne hamile misiniz bendede koyu çıktı hafif bı göğüs hassasiyeti dışında belirti yokMerhaba bende seninle aynı şeyleri yaşıyorum adetime tam 4 gün var sabah ovülasyon testi yaptım çift çizgi çıktı iki çizgide belirgin ama hiçbir hamilelik belirtim yok o yüzden bilemiyorum.
29 Mart da 5. Gün çift embriyo transferi oldu bugun transferden sonra 2 gün arada bogazımdan metal bir tat geliyor sebebi nedir sizde de olmuş sonuç ne oldu sizinKasıklarımda ağrı ve batma hissi yaşıyorum ağzımda metal tadı var göğüslerim şiş şimdilik bu kadarumarım bu ay gelir bebişim
Merhaba durumunuz ne bende aynı durumdaym 2 gun var reglme insallah hamilesnzdr cevaplarsanz sevnrmKızlar ben test yaptım bugüm adet günümdü gelmedi adetim ve silik çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?