- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 373
- Konu Sahibi hicbirseymi
-
- #2.061
Kizlar. Yazımı. Goredinizmisabah tesst yaptım silik ciZgi cikti oturdum ağladım hic beklemiyodum belirti yoktu çünkü umarım test yalnıs sonuc vermez saat 1 de kan testi sonucunu Alcam zaman geçmiyor sinirlerim bozuldu ya hamile deimden diye
Kizlar. Yazımı. Goredinizmisabah tesst yaptım silik ciZgi cikti oturdum ağladım hic beklemiyodum belirti yoktu çünkü umarım test yalnıs sonuc vermez saat 1 de kan testi sonucunu Alcam zaman geçmiyor sinirlerim bozuldu ya hamile deimden diye
ağlama canım sizlerin morali bozulunca henüz yolun başında olan biri olarak benimde umudum kırılıyor valla
testin sonucunu hemen paylaş bizimle...herşeyin hayırlı bir zamanı vardır ben artık öyle inanıyorum
inşallah süreç uzamadan herkes dileğine kavuşur...moralini bozmak yok:)
hamile arkadaşlara bşy sorcam... benim yüzüm acaip yaglandııı..burun etrafım alnım yanaklarım.. normlade hiç yaglamaz sizinde ölemi acaba..yoksa benimki mevsim deişikliginden olan bşymi:)
gödeeee kızdım sana dikkat etmiyorsun canım kendine benimde bi ara lekelenmem olmuştu ben hemen gittim yattım bi yamek yaptım bir bulaşıkları makinaya koydum başka kalkmadım sende geç yat uzan dinlen ben yatınca geçmişti kahve lekelenmem inş. seninde geçer canım dikkat etcanım heycanla haberini bekliyorum inşşşş hamişsindirrr yhaaaaaaaaaa :):) benim dün aklım başıma geldi artık kıpırdamıcam valla bebeğim bırakıp gitcek diyee çok korktummm canımmm yhaa bundan sonra hiç bişi yapmıcam bgn dewam ederse lekelenme gitcem doktora canım
tesadüf mü bilmiyorum ama benim yüzümdede sivilveler çıkmıştı hasalğma yakın ama hasta olmadım
gödeeee kızdım sana dikkat etmiyorsun canım kendine benimde bi ara lekelenmem olmuştu ben hemen gittim yattım bi yamek yaptım bir bulaşıkları makinaya koydum başka kalkmadım sende geç yat uzan dinlen ben yatınca geçmişti kahve lekelenmem inş. seninde geçer canım dikkat et
klavyede sorun var snırım benim
İnan buay hamile olmadığıma alıştırmıştım kendimi bugun yaptıgım testi 4 gün önce yaptım negatifti bugun yaptım 15 dk icinde silik ciZgi cikti ama cok silik tabi belli oluyoda eğer kan testi sonucunda negatif çıkarsa kesinlikle budan sonra idrar testi yapmam adetim 10 gün gecer kan yeyı yaparım
Cnmcanım ınsallah hamılesındır ama bu bebe tıme ler hep bozuk dıyolar genelde sılık cızgı gosterıyomus. keske baska marka test alsaydın
Cnm
Belli bu ciZgi var gecen yaptığımda böle deildi diyorum ya eğer hamile deimden daha idrar testi almam imkansız İnan
Kızlar birşey sormak istiyorum
Ovulasyon Testi - Olumlu
30 Eylül 2011 Saat 11:15
Adetimin 13. Günü ( C ve T koyu çizgi çıktı)
SAT 18 Eylül
bu durumda benim ne zaman hasta olmam gerekiyor
Adet olma döngüne bağlı canım..
adetime 9 gün kaldııı... :) ama ben hiçbişey hissetmiyorum neden acaba :26:
adet belirtisimi mi, gebelik belirtisi mi hissetmiyorsun:))
26-27-28 günde bir oluyorum
ovulasyon testine göre değil kendi döngüme göre 15- 16'sında beklerdim ben
bu durumda da 30 Eylül + 14 gün = 14. gün (bugün) hadi bilemedin 15. gün (yarın) oluyor
yani bu haftasonunu geçirmek sabırla beklemek lazım hofffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?