- 10 Ağustos 2011
- 352
- 3
- 116
- Konu Sahibi hicbirseymi
-
- #2.081
ayy az kalmışşşş test yapsana :)
benim 10 gün kala aşırı sancılar karın ağrılarım oldu da ayaklarımı üşütünce olan şeyler malum havalar soğudu ona yoruyorum
test yapmayı düşünmüyorum...adetim gecikirse o zaman....hayal kırıklığı olmasın diye:)
benim 10 gün kala aşırı sancılar karın ağrılarım oldu da ayaklarımı üşütünce olan şeyler malum havalar soğudu ona yoruyorum
test yapmayı düşünmüyorum...adetim gecikirse o zaman....hayal kırıklığı olmasın diye:)
valla canım akşammm o kadar korktum ki daha hiç bişi yapmam bnm de bat günü az bişi pembe akıntı içinde bi çizgi gibi olmuştu dün akşamda kahverengi olduu ama iki kere üst üstte bgn şimdilik bişi yok dinleniyorum kalkmıyorumm hiçç inşşş bişey olmaz canımmm doktor bana folic plus yazdı canım sende kullanıyomusun
eveet kızlar, bu akşama kadar hiçbir adet belirtisi olmadan geldim ve bu sabah kırmızı kartı yedim :))) hayırlısı olsun...henüz 2. denememizdi.umut yitirmek için zaten çok erken hiç kimse yitirmesin seviyorum hepinizi.arada yine topic e uğrarım.şu an adet ağrısından kıvranıyorum 41.gün adet oldum ehuehe.demekki neymiş kasık ağrılarını kriter olarak görmemek gerekirmiş..en iyisi hiç kendini dinlememekmiş.bundan sonra öyle yapıcam adetim çok geçmemiş ise hiç hamile olarak görmiycem kendimi.rahat bırakmak lazım bünyeyi :)
eylül 5 te en son hastalandım izmirdeydim 9 unda karsa evime geldim hala adet olmadım hava değişikliğimi yoksam başka bişeylermi var allahım kızlar sizce
Allahım cok korkuyorum kizlar negatif çıkarsa sonuc diye zaman geçmiyor deli olcam nolur dua edin
Allahım cok korkuyorum kizlar negatif çıkarsa sonuc diye zaman geçmiyor deli olcam nolur dua edin
cnmmm bnde folic plus kullanıyorum ama piyasada yok 15 eczane gezdim 16 .sında 1 tane buldum bugün doktora gidicem sölicem artık elevitmi verir başka bişeymi bilmiorum bakalım sana yazarım buraya cnm
sağlık olsun canım daha yolun başındasın zaten üzülme.. bi su torbası falan hazırla ayaklarını kasıklarını sıcak tut oyle gecer bende her ay o agrıdan kıvranıyorum. gecen ay da ben butun belırtılerı yasadım ama foss çıktı kırmızılar geldi bu ay da oyle olacak zaten de
evt sıcak tutunca brz iyi oluyor..şu an battaniyenin altından yazıyorum ztn :)))) hepimiz içn hayırlısı olsun
eylül 5 te en son hastalandım izmirdeydim 9 unda karsa evime geldim hala adet olmadım hava değişikliğimi yoksam başka bişeylermi var allahım kızlar sizce
MInic İnan silik ciZgi görmesem kesinlikle gitmiycektim kan testi yapmaya ve ruyamda annemi gördüm test yapıyorum yanında kipkirmizi iki cizgi çıkıyor annem cok seviniyodu sabah gözümü açınca bı tebessümle uyandım doğru wc ye gittim normalde testin basinda beklerdim simdi kesin negatif cikcak ondan hazırlanayım ise gitcem dedim 15 dk sonra baktinmi ne göreyim silik ikinci ciZgi ağladım neyapacagimi şaşırdım allahım canı yürekten bebis isteyen herkese nasip etsin ins cuma gunünün yüzü suyu hürmetine ins nasip olur
ewt canım yhaa bende çok zor buldum 5. eczanede buldum bana normal kantesti yapmadı doktor sadece gebelik testi yaptı 18ine randevu verdi ultrasonda bakıcakmış ama kaç haftalık bilmiyorum ben yhaa acaba ultrasonda baktından sonra kan testi istermi normal değerlere bakmak için
cnm herkesin bünyesi farklı olur bak burda bi sürü şeyler yazılıo hamile olanlar tarafından yok her hafta kan isteyenler yok taramalara sokanlar yok o yok bu yok şu cnm inan bana kimde ne lazımsa doktor onu ister ben annemle konuştum mesela hamilelikleri nasıl geçti diye annemin ne midesi bulanmış ne başı dönmüş nede hamileyim diyip yatmış gayette koşmuş iş bile yapmış =)) tabi ben öle yapmıcam o kesinde korkma hiç istemessede gerek yok demekki offf hamile kalmak bi derttt 9 aylık süreci atlatmak ayrı bi dert doğurma kısmına hiç değinmiyorum bile=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?