ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

acaba test mi yapsann kii belki de cıkar silik çizgi de olsaa hem cıkmassa üzülmessin, ben galiba bugunden itibaren hergun yapcamm cnmm ara ara gaza geliorumm:)

yarın sabah ilk idrarla yapmayı düşünüyorum canım :) negatif çıkçağını biliyorum ama olsun zevkli oluyo :)

canım üzülme
fsh için hafif yüksek denebilir değerin yoksa çok yüksek değil
fsh 20 iken bile hamile kalanlar var istersen forumda arat fsh diye onları oku moralin düzelsin
bir de dediğin gibi diğer ay daha farklı çıkabilir
fazla takılma bence
sana tavsiyem incir kürünü mutlaka uygula (kürü yapamazsan hergün en az 3 incir ye)
bir de ovulasyon testi al
eğer ovulasyonda çift çizgiyi görebilirsen yumurtan gelişmiş ve çatlamıştır ve inan bana fshın hiç önemi kalmaz
o günleri de değerlendirirsin

yarın 4 kalmış olacak :)

doğru ya senın bat 23 ekimdi dimi inşllh gebesndr canım ama erken çıkmayabilir belki üzülmiceksen yap bi şansını dene belki çizft çizgiyi görürsün(İNŞALLAH) bnmde 5 kalıyo ozamn doktora gtmeme ben daha çok biliyodum az kalmış haa ama karnım ağrıyo bugun ya adet mi olcm yokda inşllh olmam yaa...

inş canım inşş rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip etsin dualarım sizinle ...
;araştırıyorum evime çok yakın bi yer var oraya gidicem ama şimdilik orda doum yok sadece gebelik takibi doğum için ii bi doktor bulunca değişirim :)

çok teşekkürler canım
ilk ay klomen + çatlatma iğnesi ( elimizde olmayan sebeple ilişki olamadı o zaten boşa gitti)
ikinci ay kendimiz desteksiz denedik ovulasyon testinde çift çizgiyi gördüm önceki gece ilişki olduğu için gördüğüm gün yapmadım
gün aşırı olsun diyerek bir sonraki gün yaptım
bu 3. ayda klomen + çatlatma iğnesi deneyeceğim dr. kontrolünde yine

Allah başka çareler aratmak zorunda bırakmasın kimseyi...ben bu işin bu kadar zor olduğunu bilmiyordum

henüz 1,5 yıllık evliyiz başında düşünmedik erkenden olmasın diye ama sürecin böyle zor olduğunu nerden bilelim

çok teşekkürler canım
ilk ay klomen + çatlatma iğnesi ( elimizde olmayan sebeple ilişki olamadı o zaten boşa gitti)
ikinci ay kendimiz desteksiz denedik ovulasyon testinde çift çizgiyi gördüm önceki gece ilişki olduğu için gördüğüm gün yapmadım
gün aşırı olsun diyerek bir sonraki gün yaptım
bu 3. ayda klomen + çatlatma iğnesi deneyeceğim dr. kontrolünde yine

Allah başka çareler aratmak zorunda bırakmasın kimseyi...ben bu işin bu kadar zor olduğunu bilmiyordum

henüz 1,5 yıllık evliyiz başında düşünmedik erkenden olmasın diye ama sürecin böyle zor olduğunu nerden bilelim

birde kan sonucunda çıkan değerden ziyade ultrason muayenesinde sol yumurtalık rezervin zayıf
dediği için moralim bozuldu biraz çok erken yaşta örneğin 26 yaşında erken menapoza giren kişiler
olabildiğini söyledi hastalarından da varmış..inanmak güç ama neler oluyor duyuyoruz
o yüzden insanın morali bozuluyor

Son düzenleme:
ovulasyonda çift çizgi görmene çok sevindim
demek ki yumurtluyorsun ve yumurtaların kaliteli ki çatlıyor
olacak olacak doğal yolla bile olur (klomensiz yani)
ama hızlandırmak için klomen kullanılabilir elbette
sana tavsiyem birdaha ovulasyon kullanırsan çift çizgiyi gördüğü günün ertesi gün sabah ilişkiye girin
bu ay biz öyle yaptık ve öyle tuttu

inşallah canım Allah'tan herşeyin hayırlısını dilediğim gibi bunda da aynen öyle diliyorum

şimdilik tarihler belli ilaç ve ilişki günleri klomenle deneyelim

umuyorum güzel haberi ilk sizlerle paylaşacağım

çok kısa sürede alıştım buraya devamlı takip ediyorum sizleri de

herkesin mutlu haberlerini birlikte kutlarız inşallah...hayırlısı

yani evet canım şu sıkıntılı zamanını bi atlat zaten hamileliğin ilk 3 ayı tehlikeli sen de bu dönemi bi atlat ozmana kadr başka doktrda bulursun canım. bnmde dualarm sneınle canım inan ki her kıldığm namzda sana da dua ediyorum ben bebeğimi kaybettim çok kötü bi durum senin o durumla karşı karşıya gelmeni hiç istemem canım ALLAH'ım kucagına almayı göstersin inşllh:26:

meşrutiyet cad. No:17/13 kızılay bu adresi ben bilkente gidiorum rutin çok ilgili bir doktor
canım yeri bilkenttemi yoksa kızılayda da varmı kızılayda varsa bnm için daha ii olur ...

canımm allah razı olsun sendenn duaların içinn çok saol canımm allahım en kısa zamanda sanada nasip etsin inş canım...
çok üzüldüm bebeğin için canım ama en kısa zamanda yeni bi bebiş gelir inşşşşşş
allahım kmseye yaşatmasın ve herkesi ii doktorlarla karşılaştırsın canımm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…