- Konu Sahibi hicbirseymi
-
- #2.541
acaba test mi yapsann kii belki de cıkar silik çizgi de olsaa hem cıkmassa üzülmessin, ben galiba bugunden itibaren hergun yapcamm cnmm ara ara gaza geliorumm:)
kızlar bugün dr. a gittim hastalığımın 3. günü, denemelerde 3. ayımıza gireceğiz bu ay
yumurtalık rezervlerin düşük, tüp bebek yapabiliriz dedi
henüz erken olduğu için düşünmüyorum ama canım sıkıldı
böyle bir sorunla karşılaşan var mı aranızda benim değerim 9,5 muş 7 olması gerekiyormuş
test sonucunda FSH (FOLIKÜL STIMÜLAN HORMON) diyor bu sanırım
yok işi vardı dönüşte alırım demişti. kapanmış eczaneler o yüzden.. alırsa yarın yaparım tamam :)
cnm regline ne kadr kaldı ki ?
yani en iyisi cnm bu arada sormuştum sana ya nerde oturuyn die cvp yazdın mı ben bi önceki sayfaya bakamıyorum göremedm o yüzden .s
yarın 4 kalmış olacak :)
ankarada oturuyorum canım sen ?
ben istanbul yenibosna da oturuyorum canım. Orda iyi bi doktor arştr öle git canım inşllh bişey olmaz rabbim hamilelik haberyle sevndirdi seni şimdide yavrunu kucagına almayı sana göstererek sevındırır seni inşanlah cnım...
canım üzülme
fsh için hafif yüksek denebilir değerin yoksa çok yüksek değil
fsh 20 iken bile hamile kalanlar var istersen forumda arat fsh diye onları oku moralin düzelsin
bir de dediğin gibi diğer ay daha farklı çıkabilir
fazla takılma bence
sana tavsiyem incir kürünü mutlaka uygula (kürü yapamazsan hergün en az 3 incir ye)
bir de ovulasyon testi al
eğer ovulasyonda çift çizgiyi görebilirsen yumurtan gelişmiş ve çatlamıştır ve inan bana fshın hiç önemi kalmaz
o günleri de değerlendirirsin
canım üzülme
fsh için hafif yüksek denebilir değerin yoksa çok yüksek değil
fsh 20 iken bile hamile kalanlar var istersen forumda arat fsh diye onları oku moralin düzelsin
bir de dediğin gibi diğer ay daha farklı çıkabilir
fazla takılma bence
sana tavsiyem incir kürünü mutlaka uygula (kürü yapamazsan hergün en az 3 incir ye)
bir de ovulasyon testi al
eğer ovulasyonda çift çizgiyi görebilirsen yumurtan gelişmiş ve çatlamıştır ve inan bana fshın hiç önemi kalmaz
o günleri de değerlendirirsin
cnm, dr.tugrul tarcan var ankarada onun muanehanesine gidebilirsin bence cok iyi bir doktor, bi araştır bakalım
çok teşekkürler canım
ilk ay klomen + çatlatma iğnesi ( elimizde olmayan sebeple ilişki olamadı o zaten boşa gitti)
ikinci ay kendimiz desteksiz denedik ovulasyon testinde çift çizgiyi gördüm önceki gece ilişki olduğu için gördüğüm gün yapmadım
gün aşırı olsun diyerek bir sonraki gün yaptım
bu 3. ayda klomen + çatlatma iğnesi deneyeceğim dr. kontrolünde yine
Allah başka çareler aratmak zorunda bırakmasın kimseyi...ben bu işin bu kadar zor olduğunu bilmiyordum
henüz 1,5 yıllık evliyiz başında düşünmedik erkenden olmasın diye ama sürecin böyle zor olduğunu nerden bilelim
birde kan sonucunda çıkan değerden ziyade ultrason muayenesinde sol yumurtalık rezervin zayıf
dediği için moralim bozuldu biraz çok erken yaşta örneğin 26 yaşında erken menapoza giren kişiler
olabildiğini söyledi hastalarından da varmış..inanmak güç ama neler oluyor duyuyoruz
o yüzden insanın morali bozuluyor
ovulasyonda çift çizgi görmene çok sevindim
demek ki yumurtluyorsun ve yumurtaların kaliteli ki çatlıyor
olacak olacak doğal yolla bile olur (klomensiz yani)
ama hızlandırmak için klomen kullanılabilir elbette
sana tavsiyem birdaha ovulasyon kullanırsan çift çizgiyi gördüğü günün ertesi gün sabah ilişkiye girin
bu ay biz öyle yaptık ve öyle tuttu
cnm, Dr.tugrul Tarcan var ankarada onun muanehanesine gidebilirsin bence cok iyi bir doktor, bi araştır bakalım
inş canım inşş rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip etsin dualarım sizinle ...
;araştırıyorum evime çok yakın bi yer var oraya gidicem ama şimdilik orda doum yok sadece gebelik takibi doğum için ii bi doktor bulunca değişirim :)
canım yeri bilkenttemi yoksa kızılayda da varmı kızılayda varsa bnm için daha ii olur ...meşrutiyet cad. No:17/13 kızılay bu adresi ben bilkente gidiorum rutin çok ilgili bir doktor
yani evet canım şu sıkıntılı zamanını bi atlat zaten hamileliğin ilk 3 ayı tehlikeli sen de bu dönemi bi atlat ozmana kadr başka doktrda bulursun canım. Bnmde dualarm sneınle canım inan ki her kıldığm namzda sana da dua ediyorum ben bebeğimi kaybettim çok kötü bi durum senin o durumla karşı karşıya gelmeni hiç istemem canım allah'ım kucagına almayı göstersin inşllh:26:
canım bn onu çözemedm yhaaa ama merak ediom sen bnm içinde baksana bn 91liyim kızmı erkemi tutckmı acabaa merak ediorumm :)
tatlım işim şimdi bitti . Bakarım tabi şimcik ,doğum tarihini verir misin tam günü ayı ve yılı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?