- Konu Sahibi hicbirseymi
-
- #2.581
allah hayırlısını versin tatlım cinsiyetini öğrendin mi haber ver,irsin dimi
çok teşekkürler canım
ilk ay klomen + çatlatma iğnesi ( elimizde olmayan sebeple ilişki olamadı o zaten boşa gitti)
ikinci ay kendimiz desteksiz denedik ovulasyon testinde çift çizgiyi gördüm önceki gece ilişki olduğu için gördüğüm gün yapmadım
gün aşırı olsun diyerek bir sonraki gün yaptım
bu 3. ayda klomen + çatlatma iğnesi deneyeceğim dr. kontrolünde yine
Allah başka çareler aratmak zorunda bırakmasın kimseyi...ben bu işin bu kadar zor olduğunu bilmiyordum
henüz 1,5 yıllık evliyiz başında düşünmedik erkenden olmasın diye ama sürecin böyle zor olduğunu nerden bilelim
birde kan sonucunda çıkan değerden ziyade ultrason muayenesinde sol yumurtalık rezervin zayıf
dediği için moralim bozuldu biraz çok erken yaşta örneğin 26 yaşında erken menapoza giren kişiler
olabildiğini söyledi hastalarından da varmış..inanmak güç ama neler oluyor duyuyoruz
o yüzden insanın morali bozuluyor
canım bu klomen ve çatlama iğnesini sen mi istiyorsun doktor mu öneriyor ben tam anlamadım.yani her isteyen doktora gidip ben klomenle hamile kalmak istiyorum dese doktor uygular mı yoksa herhangi bir problemi olanlara mı uyguluyorlar???
peki ilk denemeleri nasıldı doğal yöntemlemi
herhangi bir destek aldılar mı
UMay cnm adetim 1 gün geçince kan testi yapmıştım 0.1 çıkmıştı yani negatifbugun gecikeli 5 gün oldu bakalım 2 daha olmazsa evde test yaparım yine .. Bende bı an karnıma öle bı ağrı giriyoki diyorum kesin adet oluyorum suanda sonra geçiyor sanki adet olmuycak gibi ağrım olmuyor göğüslerimde 2 gündür ağrıyor uçları hassaslastivama ağrımıyor garip yani ozellikle akşamları kasıkların ağrıyor bakalım bunlar adetmi yoksabebek. Belirtisimi:) bide sol kasığımda hani bikini çizgisi olur ya kadınların sezeryanida o çizgiden yaparlar iste o çizginin biraz aşağısında küçük sert bı beze var sanki acep hamile kizlar sizdede bold bsy varmı dün tam oramda batma seklinde ağrı olunca elimle bastırdım farkettim:)
minikgelin en son hatirladigim sen kan testi sonucuna gore olumsuz konusmustun
o gunden sonra adette olmamissin dogrumu anladim
hala beklemedesin yani
Dogru Cnm negatif cikti adetten 1 gün geçildiğinde yaptırmıştım o sıra umudum kalmamıştı bu ay ama ben geç döllenme olayını bilmiyordum bu forumdada baska forumlardada araştırdım adet gecikmesinden sonra kan testi negatif çıkıp 1 hafta 10 gün boyunca adet olmayıp yine test yaptırdığında pozitif olan cok insan varmış onları okuyunca şaşırdım hatta böle bsy olurmu diye keske okumasaydim ile yazıları simdi mal gibi beklemezsin adetmi olcam yoksa hamileliğim diye:) kırmızıları görene kdr umut azda olsa var yalnız benim reglim en fazla 2-3 gün gecikirse bugun 5. Gün ve olacak gibi durmuyorum:)
Dogru Cnm negatif cikti adetten 1 gün geçildiğinde yaptırmıştım o sıra umudum kalmamıştı bu ay ama ben geç döllenme olayını bilmiyordum bu forumdada baska forumlardada araştırdım adet gecikmesinden sonra kan testi negatif çıkıp 1 hafta 10 gün boyunca adet olmayıp yine test yaptırdığında pozitif olan cok insan varmış onları okuyunca şaşırdım hatta böle bsy olurmu diye keske okumasaydim ile yazıları simdi mal gibi beklemezsin adetmi olcam yoksa hamileliğim diye:) kırmızıları görene kdr umut azda olsa var yalnız benim reglim en fazla 2-3 gün gecikirse bugun 5. Gün ve olacak gibi durmuyorum:)
kızlarrrrrrr bnmde kız çıktıııııııı herşeyin hayırlısı nasip kısmet
çin takvimine göre yani
Oflu cnm yarın yaz festen hemen sonra ana olaki negatif çıkarsa daha erken test yaptığındandir ok:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?