ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

canım bu klomen ve çatlama iğnesini sen mi istiyorsun doktor mu öneriyor ben tam anlamadım.yani her isteyen doktora gidip ben klomenle hamile kalmak istiyorum dese doktor uygular mı yoksa herhangi bir problemi olanlara mı uyguluyorlar???

ben ağustos ayında ilk muayeneye gittiğimde sol yumurtalıkların zayıf ama sağ taraf seni idare eder dedi
o zaman bu kadar bilgiye sahip değildim, ilk ayda klomen ilaç kullanımı sonrasında çatlatma iğnesi verdi
sonraki ay hiçbirşey kullanmadım, bu ay da kendim istedim dr. olabilir uygula diyerek yapmam gerekenleri söyledi
hangi durumlarda kullanılıyor bilmiyorum ama benim FSH değerimde yüksekmiş 9,36 sınıra yakın yani yumurta rezervi azlığı varmış
onun dışında burada çok kullanan okuyorum herkesin aynı sebeplemi onu bilemiyorum canım

Son düzenleme:
UMay cnm adetim 1 gün geçince kan testi yapmıştım 0.1 çıkmıştı yani negatif bugun gecikeli 5 gün oldu bakalım 2 daha olmazsa evde test yaparım yine .. Bende bı an karnıma öle bı ağrı giriyoki diyorum kesin adet oluyorum suanda sonra geçiyor sanki adet olmuycak gibi ağrım olmuyor göğüslerimde 2 gündür ağrıyor uçları hassaslastivama ağrımıyor garip yani ozellikle akşamları kasıkların ağrıyor bakalım bunlar adetmi yoksabebek. Belirtisimi:) bide sol kasığımda hani bikini çizgisi olur ya kadınların sezeryanida o çizgiden yaparlar iste o çizginin biraz aşağısında küçük sert bı beze var sanki acep hamile kizlar sizdede bold bsy varmı dün tam oramda batma seklinde ağrı olunca elimle bastırdım farkettim:)

minikgelin en son hatirladigim sen kan testi sonucuna gore olumsuz konusmustun
o gunden sonra adette olmamissin dogrumu anladim
hala beklemedesin yani

minikgelin en son hatirladigim sen kan testi sonucuna gore olumsuz konusmustun
o gunden sonra adette olmamissin dogrumu anladim
hala beklemedesin yani

Dogru Cnm negatif cikti adetten 1 gün geçildiğinde yaptırmıştım o sıra umudum kalmamıştı bu ay ama ben geç döllenme olayını bilmiyordum bu forumdada baska forumlardada araştırdım adet gecikmesinden sonra kan testi negatif çıkıp 1 hafta 10 gün boyunca adet olmayıp yine test yaptırdığında pozitif olan cok insan varmış onları okuyunca şaşırdım hatta böle bsy olurmu diye keske okumasaydim ile yazıları simdi mal gibi beklemezsin adetmi olcam yoksa hamileliğim diye:) kırmızıları görene kdr umut azda olsa var yalnız benim reglim en fazla 2-3 gün gecikirse bugun 5. Gün ve olacak gibi durmuyorum:)

ay hadi inşallah hamilesindir kızzz :) bende yarın sabah test yapcam alıştık biz nasılsa tek çizgi görmeye :)

olsun canım umut umuttur...inşallah iyi haberlerini bekliyoruz

ya kızlar benm karnım bugün bütün gün boyunca ağrıdı regl mi olcm acep ama henüz gelen giden yok inşllh olmam yaa doktrn sölediği tarihe 5 gün kaldı ... rahim kalınlaştıktan ne kdr zamn sonra adet olunuyo acaba cumrtesi doktora gttiğimde kalınlaşma var demşti 10 gün boynca adety olmazsam tahlil yptrcam yine cumrtesiden bu yana 4 gün geçti adet olmam gerekirmiydi bu sürede rahim kalınlştktn ne kdr zamn snra adet kanaması gerçkleşiyo bilgisi olan varmı ?

bnmde az kaldı 30 ekimde olmam lazıma ahhhh keşke olmasam o test pozitif çıksaaa hemşireye bi sarılsam:):)gözyaslarım dökülse çok umutluyum bu ay:)hadi bakalım

Oflu cnm yarın yaz festen hemen sonra ana olaki negatif çıkarsa daha erken test yaptığındandir ok:)

Oflu cnm yarın yaz festen hemen sonra ana olaki negatif çıkarsa daha erken test yaptığındandir ok:)

alıştım canım tek çizgiye sırf heycan olsun diye yapıcam bakalım yaparsam o da :) tek çizgi çıkıcak ben bundan adım gibi eminim sizde boşuna ümitli olmayın benden ben biliyorum kendimii

ay kızlar tam yerindeyim ...benim adetime 3 gün var bende bekliyorum sabırsızlıklaaa.bu ay çalıştık allahım banada o pzoitifi gösterir inşLLh hepimize gösterir....sakin davranıyorum bu sefer yoruldım çünkü her ay negatifden..ayrıca geçen sene bebişlerim düşdü onlarda belirti yaşamadım sadece kasıklarım ağrıdııı....

ay kızlar tam yerindeyim ...benim adetime 3 gün var bende bekliyorum sabırsızlıklaaa.bu ay çok çalıştık allahım banada o pozitifi gösterir inşaLLh hepimize gösterir....sakin davranıyorum bu sefer yoruldım çünkü her ay negatifden..ayrıca geçen sene bebişlerim düşdü onlarda belirti yaşamadım sadece kasıklarım ağrıdııı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…