- Konu Sahibi hicbirseymi
-
- #2.881
işnlh cnm... emi ol ki kendime dua edrken burda olan bütün arkadşlrımıda ayrt etmiyorum ben nasıl hamile kalmayı istiyosam sizlerde öle istiyosunuz bunu bldiğim için dualarım hep sizinle RABBİM ondan istenilen bişeyi geri çeirmez sadece zamanının gelmesi bekler ve gelince de verir bizlere.... inanıyorum ki RABBİM ol deyinde olacak canımmmm...
ben de senin durumundayım ovulasyon biter bitmez şişti göğüslerim.ümitlendim gebelik olabilir mi diye ama kendimi fazla kaptırmıyorum.benim hafif hafif kasık ağrıları da var inşallah gebeyizdir.benim yumurtlama dönemi biter bitmez göğüs ağrılarım başladı hiç böyle olmazdı ama kasıklarda batma yok ümitli değilim pek
benim yumurtlama dönemi biter bitmez göğüs ağrılarım başladı hiç böyle olmazdı ama kasıklarda batma yok ümitli değilim pek
merhaba arkadaşlar :)
28 ekimde adet olmam gerekti.klomen ve ovitrelle kullanıyorum 2. ayımız...doktor kontrolünde bu işi yapmak ne zormuş ya daha doğrusu çocuk sahibi olmaya çalışmak çok zormuş.ben daha kolay sanıyordum...
belimde acı var,göğüsler şiş.oldukça gazlıyım :))
kesik kesik kasık ağrılarım var normalde adet olucaksam karnım ağrır anlarım kardımda ağrımyor...
akıntım var sarı sarı yumurta akı gibi...
adetten 2 gün önce test yaptım olmadı.adet günü yaptım yine çıkmadı.bugün akşam yaptım yine olmadı...
sanırım adet olucam yoksa çıkardı değilmi?
lütfen yardım edin bana kafayı yemek üzereyim günlerdir tek düşüncem bu...taktım tek kelimeyle..şuan burda oturuyorum kasıklarıma ağrı girip çıkıyor...
ben erken mi yapmışım testi yada adetten kaç gün sonra çıkar?
merhaba arkadaşlar :)
28 ekimde adet olmam gerekti.klomen ve ovitrelle kullanıyorum 2. ayımız...doktor kontrolünde bu işi yapmak ne zormuş ya daha doğrusu çocuk sahibi olmaya çalışmak çok zormuş.ben daha kolay sanıyordum...
belimde acı var,göğüsler şiş.oldukça gazlıyım :))
kesik kesik kasık ağrılarım var normalde adet olucaksam karnım ağrır anlarım kardımda ağrımyor...
akıntım var sarı sarı yumurta akı gibi...
adetten 2 gün önce test yaptım olmadı.adet günü yaptım yine çıkmadı.bugün akşam yaptım yine olmadı...
sanırım adet olucam yoksa çıkardı değilmi?
lütfen yardım edin bana kafayı yemek üzereyim günlerdir tek düşüncem bu...taktım tek kelimeyle..şuan burda oturuyorum kasıklarıma ağrı girip çıkıyor...
ben erken mi yapmışım testi yada adetten kaç gün sonra çıkar?
gerçektende klomenden mi gecikti acaba?
sabah idrarıyla değil öyle herhangi bir saatte yaptım? evde bi tane daha test var acaba sabahta yapsam mı?
cnm klomen ne için kullanıyorsun.. yumtlaman olmuyo mu yoksa yumrtlama zamanını öğrnmk için mi ? bnde pko vr ama doktorum hiçbr ilaç önermedi bana sadece yumrtlama takibi yapıcaz.. blgi verirsen sevnirim..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?