- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 173
- Konu Sahibi hicbirseymi
-
- #2.861
tatlım bende senin gibi oldum normalde reglm 7 güne kadr sürer ama bu sefer 3 gün oldum bitti ama baya yoğun bi şekilde oldum dediğin gibi ilk gün çamur gibi parça parça geldi. üstüne görme bu şekil olmaz hem yoğun bi şeklde kanama olmaz die biliyorum hemde kırmızı renkli olmaz. evt ya depreme herks aynı üzldü önce şehtlerimzin acısı şmdi butatlım banyo olayına gelnce 1 saat sırt üstü belinin altına yastık koyarak yatman yetrli sabaha kadr beklemen gerekmiyo :)
bizde çok istiyoruz canım ama bizim istememizle olmuyo ne yazık ki RABBİM de isticek ki göndersin bebeğimizi... onunda zamanı var RABBİM zamanı gelnce vereck bize de :) bende 3 aydr kornmuyorum bu ay 4. ay ama daha yumrtlama zamanım gelmedi birde 13gün geckmyle adet oldum bu ay ilişki düzenide olmadı anlican perşembe günü doktora gitcem yumrtlama takibine başlıcam işnlh bu ay şanslı gelir bize ve güzl habrler alırz canım :)
zaten resmide iletiyide dediğin yerlere yazmıştım, kendim panelde görüyorum ama formda görünmüyor
sanırım üyeliğin süresi yada mesaj sayısıyla alakalı
neyse napalım:)
bende kullandığım için yanıtlamak istedim canım, klomenin doktor önerisi dışında kullanımı var mı bilmiyorum
ama ben tavsiye etmiyorum çünkü bir muayene sonrası veriyor gerek varmı, etkisi olurmu, yan etkisi olurmu bilemezsin
ben doğru bulmuyorum ama sen bilirsin tabiki
tmm cnm öle yapcam mecbur:)niyeyse bu ay çok relaksım olursa olur olmassa olmaz durumunndayım gecen ay çok yıprattım kendimi.. şükrediyroummm şuanda sevdiklerim var saglıklıyım çocuk allahım nasip ederse olur bigün vardır kesin...bende snein gibiyim cnm 3. ay bitti 4. aya gircem.. daha beklemeyiz gelir inş bebiş..
aslında bebek bakmakta sorumluluk gerektiriyor hem iş hem ev hem bebek nsl gitcek o konudada kararsızımmmm ince düşünmeye başlarsam bisürü olumuszluk çıakrtıyorum :)
senin nekadar zaman oldu çocuk istemen.niye verdi sana.ben söyledm dktora 1senelk evliyim ben.6ay daha bekle olmazsa ozaman rahim filmi çekelim kanallar kapalıysa o hapın anlamı yok dedi
minik kediler minik gelin :) tatlı minik anne adayları ne durumdasınız ne zamandır buraya yazamadım :) son haberler neler :) :103:
cnm biraz daha ugraşsana bi kutucuk işaretleyince görünüyordu resim biraz daha ugraş düzelir:)
klomen dün bitti, cuma kontrol var sonrasında belki çatlatma iğnesi...ondan sonrası ise kısmet:)
canım bu kaç senelik evlisin olayına da şaşırıyorum ben:) kaç yıllık evli olduğumuzdan ziyade kaç aydır korunmadan
birlikte olduğumuz mühim..doktorların fiks sorusu:) enteresan neyse
benim 3. ayım denemelerde...yumurta rezervi azlığı varmış...yaşım 34 canım
şansı arttırmak adına bekleme süresini kısaltmak adına
Ben 6 gün varken yaptım çıkmadı, dolayısıyla moralim bozuldu, ama zaten çıkmasının imkansız olduğunu yazdı bir arkadaş, adetin geçmesini bekliyeyim diyorum şimdi...
kizlaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmm
tebrik ederim allah analı balı büyütsün arkadaşımmmm...Belirtilerin oldumu ?????
Tatlim o yazimin altina bidaha yazi yazmistim,heralde benim oldugunu farketmedin:) insallah senin beni tebrik ettigin gibi bi gun gelecek...Allahin izniyle
ya sayfa bugün çokkk sessiz herkes nerde ???? bende takipteyim pek yazmıyorum şu aralar... sat 10 ekim çalışmalar devam ediyor... RABBİM hepimiz için hayırlısını nasip etsin...
işnlh gelr canım. bende yazıdğını ilk okuynca tebrk ediym dedim sevndm ama altını okuyunca üzüldümRABBİM tez zamanda versin hepimize işanlh canımm...
Insallah balm ...yer,gok dualar usdune insallah dualarimizi birbirimizden eksikl etmeyizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?