ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

sepya canım,
nolur üzülme..
hem bak son yumurtlarımız deil ki,elbet aylardan bir ay bizde tutturucaz o atışı :92:allahın izniyle

saol canımcım.çok fazla takmayacagım.

Ay moda oldu bu çikolata kisti. Çok iyi anlıyorum seni. Ha desem adam oracıkta tüp bebek yapacaktı bana. ama çok kişiden duydum hamilelik olduğu zaman öğrenmişler kist olduğunu. Hakkımızda hayırlısı olsun canım. Beynimden o doktora gittiğim günü sildirmek istiyorum.

ps: regli mi olucam acaba

Naber canım? Nasıl gidiyor geri sayım

5. deneme yayınıydı bu bizim

ne biliim gidiyo işte,vallahi çok takmıyorum da..
karar aldım takmıycam diye çünkü geçen ay..
helak ettim kendimi 4 ay da ne oldu :86:
bekliyorum işte..
hayırlısı olsun bakalım hepimiz için..

az önce yazdığın kedinin kuyruğu hikayesine bayıldım

Son düzenleme:

teşekkür ederim arkadaşım. Ama böyle üzülen arkadaşlarımız olunca inanın kendime sevinemiyorum. Tüm isteyenler çok beklemeden bebek sahibi olur inşallah.
bu arada MEG yeti oyununda nasıl 2binküsür yaptın ya bi türlü yapamadım var mı bi püf noktası

benim gebelik bölümünde bir topiğim var..
arada oraya da uğrayın kızlar :92:

Ben de okuduğumda çok beğenmiştim. Tam bizim durumu anlatıyor. Hakkımızda hayırlısı

darısı başımıza.. geç olsun,güç olmasın dimi prensescim...
seninkinin gelme zamanıymış gelmiş bak..

hee oyunlar evett
ben yeti ökküzcanını çözdüm kuzum..
pis yeti fena yeti penguenciklere neler ediyo ama bizim bi suçumuz yok dimi

hangi yeti oyununu diyosun sen? pentatlon mu? onda 3000küsur bile yapmıştım bi sefer..

benim adetime 1 2 gün var,bugünde idrar testi yaptim belki cikar diye malesef tek cizgi cikti ben dayanamadim bügün yaptim hayirlisi olsun insallah hepimiz icin.

wwprensesww çok sevindim inan Allah hayırlısınla bebeğini kucağına almayı nasip etsin. darısı başımıza. benimde dünkü lekelenmemden sonra gelen giden olmadı. ama dün sanki adet olmuşum gibi ağrım oldu. bugünse hiçbir şeyim yok sadece karnımda arada sırada seyirmeler oluyor. dün sarı akıntımda oldu bugün yok. anlamadım gitti. belkide adet olucam bilmiyorum. senin şu an belirgin bir işaretin varmı. test alsam negatif çıkar daha erken biliyorum. İnşallah bebeğim karnımdadır.

sepyacığım üzülme. bak bizde bekliyoruz. ve karnımızda bebeğimizin olup olmadığını bilmiyoruz. bu ay olmazsa birdahaki ay deniycez. napalım. Allah can sağlığı versin.

insallah canim benim iki tane kizim var ama ikitane olmasina ragmen kolay hamile kalinmiyor, ilkinde 6 ay sonra oldu ikincide dogum kontrol hapini birakir birakmaz hamile kaldim insallah hayirlisi olur

insallah canim benim iki tane kizim var ama ikitane olmasina ragmen kolay hamile kalinmiyor, ilkinde 6 ay sonra oldu ikincide dogum kontrol hapini birakir birakmaz hamile kaldim insallah hayirlisi olur

allah çocuklarını sana bağışlasın canım..

Bnm bugün hafiften mide bulantım vardı kasık ağrım geçmiyor regliligime 8 gün kaldı Allah hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah umaygulaycim erken test yapma cnm dayan bikac gün daha

yaa hepiniz bi belirti diyosunuz bnde hçbi belirti yook alla allaaa batma fln olmuyo uffff beklemek çok zoor

Gunaydin kizlar hayirli cumalar Dun relg olmam gerekiyodu ama olmadim :))) akintim var ve bazen kasik agrisi ve ic bulantisi ins hamileyimdir sizce belirtiler nasil ? Cok istiyorum ins allah hepimize nasip eder

sepya canım üzülme bak senden sonra bende koşturdum sağlıkocağına ama yetişemedim ben de kan testi yapıp kesinleşmesini istedim ama olmadı malesef neyse benim bat 3 ekimdi testim pazartesine kaldı kızlar biliyorum çok erken ama dayanamadım

wwprensesww
ya canım benim akıntım olmuyor sadece arasıra sarımtrak lekelenmeler oluyor ama çok değil sağlıkocağına yetişemedim ama eczaneye gidip erken testlerden alacam acaba n ormal testlerdenmi alsam böyle elim kolum bağlı oturamicam yha kızlarrrr son üç gün yaklaştıkca dahada sabrım azalıyor bi akıl verin :18:

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar hayirli cumalar Dun relg olmam gerekiyodu ama olmadim :))) akintim var ve bazen kasik agrisi ve ic bulantisi ins hamileyimdir sizce belirtiler nasil ? Cok istiyorum ins allah hepimize nasip eder

canım belirtilerine göre ve geciken adetine göre hamiş olabilirsin en kısa zamanda test yapmalısın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…