- 27 Temmuz 2010
- 532
- 1
- 96
- Konu Sahibi hicbirseymi
-
3 gun once idrar testi yaptim negatifti relglim 1 gun gecikti hamile olma ihtimalim varmi ic bulantim vararasira ve kasklarda agri bazen ama kusma yok heycanliyim cok
merhba.son 3ayki regl dönemlerime bakarsam 28günde bir regl oluyrum.3ay öncesi 32günde birdi.değişken olabiliyor yani.son 3aya göre dün olmam gerekiyordu.kasıklarımda batma oluo ara ara.yalnız adet sancısı gibi sancım da var.karar veremedim.11 aylık evlyiyim.çocuğumuz olsun çok istiyrouz.sizce idrar tesi yapsam çıkar mı bana yardımcı olur musunuz lftn çok heyecanlıyım.
İdrarda cıkma olasılıgı düşük daha erken cunku 10 gune yakın bekle ona gore yap bence idrar testi
merhba.son 3ayki regl dönemlerime bakarsam 28günde bir regl oluyrum.3ay öncesi 32günde birdi.değişken olabiliyor yani.son 3aya göre dün olmam gerekiyordu.kasıklarımda batma oluo ara ara.yalnız adet sancısı gibi sancım da var.karar veremedim.11 aylık evlyiyim.çocuğumuz olsun çok istiyrouz.sizce idrar tesi yapsam çıkar mı bana yardımcı olur musunuz lftn çok heyecanlıyım.
İdrarda cıkma olasılıgı düşük daha erken cunku 10 gune yakın bekle ona gore yap bence idrar testi
haklısın tatlım..eşim kanıma girdi zaten zor tutuyordum kendimi yapmamak için getiriverdi testi elime tutuşturdu
Dinlemicem onu bir dahaaaa bu sonduuu..
merhaba canım.benim adet günümden önce kasığım ağrıyordu arkadaşlara dedim adet olcam herhalde tutmadı bu ay.tam adet günümde kahverengi bi kaç damla leke geldi.hah dedim adet oluyorum.5 gün sonra sabah idrar testi yaptım arkadaşların ısrarı üzerine ve çift çizgi çıktı hamileydim.doktora gittim hemen keseyi gördük 5 haftalıktım.sen de 5 gün bekle sonra test yap.hem hamileysen gebelik kesesini de görmüş olursun aynı zamanda
cnm bencede biraz erken ama kan tahlili yaptır onda kesin çıkar
çok sabırsızlanıyorum her ay bir umut taşıyorum inş bu kez bebeğim içimdedir.allah hepimize sağlıklı hayrlı evlat nasip etsin.gerçekten çok zormuş bu süreci yaşamak
geçen ay olmadı benim eşim çok büyük bir hayalkırıklığına uğradı geçen ay 6 7 tane falan test getirmişti bu ay hiç getirmiyorgeçikmeden yapma artık diyor onu üzülürken görmek benide üzüyor işte baba olmayı çok istiyor inş. bu ay umutlarımıza kavuşuruz kızlar
ay ne güzel ben de kesin hasta oldum yine diyorum öle ağrım vr çünkü.ama inş bukez beni de yanıltır.çok sevindm senin adına inşallah bukez tutmuştur hepmizin.hadi hayrlısı olsun
evet zor bir süreç ama kavusucaz bebeklerımıze elınde sonunda sağlıklı gelsınler bızede butun bu cille geride kalır :) birde tavsiyem bu kadar stress yapma hamıle kalmayı zorlastırıyosun.
bugün 2.gün henüz yok inş da gelmez.ama doktorlar genelde kan tahlili yapmıomuş sanırım daha erken diye.gitsem yaparlar mı ki
inşallah olur canım.ben temmuz 1 de bebeğim karnımda öldüğü için kürtaj oldum.yani o zamanki gebeliğimden bahsettim sana.şimdi 3 ay geçti biz tekrar istiyoruz bakalım inşallah olur.hayırlı haber bekliyoruz senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?