- Konu Sahibi hicbirseymi
-
allah çocuklarını sana bağışlasın canım..
Bnm bugün hafiften mide bulantım vardı kasık ağrım geçmiyor regliligime 8 gün kaldı Allah hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah umaygulaycim erken test yapma cnm dayan bikac gün daha
slm kızlar benimde bat 10 ekimm.. inanılmaz uyuyorum son 3 gündür gözüm açılmıyo resmen bide sürekli açım yemekten 1 saat sonra acıkıyorumm:) gaz sorunu bendede var ve yorgunlukta..akıntı bende sürekli var oyüzden anlayamıyorumm... inşallah şu mübarek cuma günüde dua ediyorum allah isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsinn AMİNN:)
belirtilerin hamileliği gösteriyo canım umarım öylesindir :) benım bat im 13 ekim bugune kadar kasıklarıma ara ara ığne batması gıbı sızı giriyodu dünden buyana yok mdem bulantısı var ama zaten normaldede olur bende o nedenle ordan hamileliği anlayamam atesım yüksek 4 gundur umarım düşmez ayy isteyen herkes hamile olur umarım arkadaslar :)
wwprensesww çok sevindim inan Allah hayırlısınla bebeğini kucağına almayı nasip etsin. darısı başımıza. benimde dünkü lekelenmemden sonra gelen giden olmadı. ama dün sanki adet olmuşum gibi ağrım oldu. bugünse hiçbir şeyim yok sadece karnımda arada sırada seyirmeler oluyor. dün sarı akıntımda oldu bugün yok. anlamadım gitti. belkide adet olucam bilmiyorum. senin şu an belirgin bir işaretin varmı. test alsam negatif çıkar daha erken biliyorum. İnşallah bebeğim karnımdadır.
sepyacığım üzülme. bak bizde bekliyoruz. ve karnımızda bebeğimizin olup olmadığını bilmiyoruz. bu ay olmazsa birdahaki ay deniycez. napalım. Allah can sağlığı versin.
merhaba kızlarr..
canım batına bakılırsa ovulasyon dönemindesin kasık ağrıları da hissettiysen çatlamış demektir..çalışmalara devam
benim bat bugün.test yapmıştım 2 gün önce negatifti..o yüzden kırmızılar gelsin de önümüze bakalım
Günaydın arkadaşlar, demiştim test yapmıcam diye ama eşimin; eğer tutmuşsa ilk bebeğimiz ve sen beni test yapmaktan mahrum ediyorsun vs sözlerine vicdan yapıp iş çıkışı test aldım. bi arkadaşım eğer bikaç günün geçmişse sabah yapmak şart değil istediğin zaman yapabilirsin sözüne güvenip akşam saat 6 gibi testi yaptım ve ikincisi birinci kadar koyu renkte olmasa da sonuç çift çizgi
Belirtilerimi daha evvel yazmıştım ama yeni katılan arkadaşlar var tekrar yazmak istedim.
-Regl gününe 10-12 gün kala (öyle hatırlıyorum günü) göbeğin alt bölgesi kasık oluyormuş onu da öğrendim:) gerilme, çekilme hissi. Pek acı vermese de rahatsız ediyor insanı. Şöyle tarif edebilirim sanki etlerimi çekip esnetmeye çalışılıyormuş gibi.
-Regl gününe 3 günü başlayan kala adet oluyormuş gibi kasıklarda ve belde ağrı. Tam anlamıyla regl sancısı gibi başka tarifi yok.
-benim göğüslerim zaten her ay bir hafta kala şişip ağrı yapmaya başlar. Bundaki farkı günüm geçtikten sonra anlayabildim ancak, uçlar çok acıyor dokununca ve her ay ağrıdığından daha çok ağrıdı göğüslerim.
-Gecikmeyle beraber oluşan ve özellikleri akşamları gaz olayı.
-Ve tabiki adet gecikmesi bugün gecikmeli 6. günüm
Yarın randevu aldım doktora gidicez. Eşime diyorumki seda (yeni hamile arkadaşımız) bu hafta gitmene gerek yok diyor "doktor sadece keseye bakıp 6. haftan bitsin öyle gel kalp atışına bakıcaz diyormuş" diyorum bizde haftaya gidelim ne dersin, eşimin cevabı onun 2. bebeği madem gerek yokmuş o neden gitti biz de gidip bebeğimizin içinde oluşmaya başladığı fanusu görcez
Çok uzun oldu farkındayım son olarak geçen aylarda çok sabırsızlandık bat bilmem ne dedik ama bu ay işe yaradı mı bilemem ben kuru incir eşime keçi boynuzu suyu hazırlayıp içirdim ama sadece 2 hafta içebildik ovu. günümün haftasındayken de bıraktık içmeyi yani regl bitimiyle beraber toplam 10 gün içebildik diyebilirim ve bu ay eşimle biraz gerginliklerimiz oldu (kara bulutlar dolaştı üzerimizde resmen) ve ovu. günlerim 5-10 arasıydı biz 5-9 arası gün aşırı sonra 4 gün ara sonra 1-2 tekrar ve yine gerginlik böyle bitti diyebilirim yani çok düzensiz ve dolu dolu geçmedi ve en önemlisi inşallah hamile kalmam dedim çünkü çok kötü 2 hafta geçirdik ve sonuç budemek istediğim diğer aylar gibi gün sayıp telaş yapmadık.
Kızlar kusura bakmayın çook uzun oldu ama merak ettiklerinizi hepsini yazdım.
belirtilerin hamileliği gösteriyo canım umarım öylesindir :) benım bat im 13 ekim bugune kadar kasıklarıma ara ara ığne batması gıbı sızı giriyodu dünden buyana yok mdem bulantısı var ama zaten normaldede olur bende o nedenle ordan hamileliği anlayamam atesım yüksek 4 gundur umarım düşmez ayy isteyen herkes hamile olur umarım arkadaslar :)
ay umarım hamişizdir bende yok başağrısı ama soyle bir durum var birsene önce 7 haftaya yakın bır hamilelik yaşadım malsef aldırmak zorunda kaldık bebeğin olustugu yer yanlıs oldugu için. o zamanda ben 5 haftalıkken ogrendım ve belırtılerde 4 haftalıken başlamıstı uyku hali şeklinde kı ozaman anlamamıstım beklemediğimden dolayı mıde bulantılarımda 5 haftalıkken başlamıtı tahminime göre öyle herkeste farklı belırtıler oluyo benım goguslerım hıc agrımamıstı mesela neyse umarım hamıleyız de guzel haberler yazarız bızde :)ayyyy umarım hamileyizdirr:)bide bende çok baş ağrısı oluyo sizde de varmı?
canım FF e göre 4 gün önce olmus yumurtlama zaten hastalıgım bıtter bitmez yumurta akkı kıvamında akıntım oldu 14. gün yumurlamam oldu bugun 18. gun ama ben çalısmalara devam edıyorum tabiki :)) ya bide bu ay ilk kez yasıyorum gögüs uçlarım kaşınmaya başladı zaman zaman zaman :) hem sende hemen umudunu kaybetme daha kırmızılar gelmedigne gore umut vardır. kan tahlili mi yaptın 2 gun önce ? idrarsa cıkmaz zaten olsa bıle hamılelık.
ay umarım hamişizdir bende yok başağrısı ama soyle bir durum var birsene önce 7 haftaya yakın bır hamilelik yaşadım malsef aldırmak zorunda kaldık bebeğin olustugu yer yanlıs oldugu için. o zamanda ben 5 haftalıkken ogrendım ve belırtılerde 4 haftalıken başlamıstı uyku hali şeklinde kı ozaman anlamamıstım beklemediğimden dolayı mıde bulantılarımda 5 haftalıkken başlamıtı tahminime göre öyle herkeste farklı belırtıler oluyo benım goguslerım hıc agrımamıstı mesela neyse umarım hamıleyız de guzel haberler yazarız bızde :)
Ben negatifi gördüm ama sizler için dua edıyorum tüm arkadaşlarım allah hepinize pozitifi göstermeyi nasip etsin.
Bebek haberi alanlarada allah kucagına almayı nasip etsin sağlıkla.
inşallah bebeğin seninledir tutunmuştur canım hadi İNŞALLAH..
yok canım kan değil idrar testi yaptımmmm ve tek çıktı...
benim bu ay matematiğim karıştı...benim adetlerim genelde 28-en geçççç 31-32 günde gelirrr..bugün 31.gün...bu
ay ovulasyon testi kullandım ve ayın 20 sinde ovulasyon gerçekleşti yani adetin taaaaaaaa 21.günü yani geç
yumurtladım...o teste bakılırsa da ben bu ay adet döngüm 34 gün olacak...yani adete daha 4 gün var...ay ne
bileyim o test bu test deli oluyorum heraldeeeeeeeeeeeeeee....
Canımm erken yapmıssın sen testi tabi tek cizgi cıkar :) moralini bozma umarım bebişler tutunmustur da yakın zamanda hamilelik haberi veririz :) bnece bekle 4 gün daha gelmez se kan testi yap orda kesin sonuc cıkar
tamam arkadaşım seni dinlicem..
ÇOKKKK TEŞEKKÜR EDERİM..moralimi düzelttin..Tez zamanda hamile kalasın İNŞALLAH
aysunayyy bende hapşuu ya katılıyorum erken yapmayın kızlar şıu testeri
( diyene bak bende hastalığıma 8 gün varken yapmıştım ve boyumun ölçüsünü aoldım artık yapmıyorum )
kırmızılara rest çekiyorum beeeee gelmeyin bi süre aaaaa gebe kalicaz bizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?