ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

slm kızlar benimde bat 10 ekimm.. inanılmaz uyuyorum son 3 gündür gözüm açılmıyo resmen bide sürekli açım yemekten 1 saat sonra acıkıyorumm:) gaz sorunu bendede var ve yorgunlukta..akıntı bende sürekli var oyüzden anlayamıyorumm... inşallah şu mübarek cuma günüde dua ediyorum allah isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsinn AMİNN:)

Bnm bugün hafiften mide bulantım vardı kasık ağrım geçmiyor regliligime 8 gün kaldı Allah hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah umaygulaycim erken test yapma cnm dayan bikac gün daha

benimde mide bulantim oluyor,adetime 10 gün kala gögüslerime sanci giriyordu baya sanciyordu ama simdi yok midem daha halen bulaniyor ara ara cogunlukla yemekten sonra ...insallah hamisizdir canim

belirtilerin hamileliği gösteriyo canım umarım öylesindir :) benım bat im 13 ekim bugune kadar kasıklarıma ara ara ığne batması gıbı sızı giriyodu dünden buyana yok mdem bulantısı var ama zaten normaldede olur bende o nedenle ordan hamileliği anlayamam atesım yüksek 4 gundur umarım düşmez ayy isteyen herkes hamile olur umarım arkadaslar :)

merhaba kızlarr..

canım batına bakılırsa ovulasyon dönemindesin kasık ağrıları da hissettiysen çatlamış demektir..çalışmalara devam

benim bat bugün.test yapmıştım 2 gün önce negatifti..o yüzden kırmızılar gelsin de önümüze bakalım

Amin canım inşallah. Anlattıklarına bakılırsa sende bişiler var gibi çok düşünmeyin derim ben. Benim hala kasıklarım ağrıyor bazen şiddetli bazen hafif değişiyor ve sanki regl oldum gibime geldiği oluyor ama bakıyorum yok akıntı ve sanki hafifte midem bulanır gibi oluyor ama hemen geçiyor. Böyle canım dediğim gibi belirtiler herkeste aynı yaşanmıyor.

MEG
evet yeti pentagon mu pentotlon mu o işte deli ediyor beni bazen:))

canım FF e göre 4 gün önce olmus yumurtlama zaten hastalıgım bıtter bitmez yumurta akkı kıvamında akıntım oldu 14. gün yumurlamam oldu bugun 18. gun ama ben çalısmalara devam edıyorum tabiki :)) ya bide bu ay ilk kez yasıyorum gögüs uçlarım kaşınmaya başladı zaman zaman zaman :) hem sende hemen umudunu kaybetme daha kırmızılar gelmedigne gore umut vardır. kan tahlili mi yaptın 2 gun önce ? idrarsa cıkmaz zaten olsa bıle hamılelık.

tebrik ederimmmmmmmm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..canım darısı başımıza İNŞALLAH..

Ben negatifi gördüm ama sizler için dua edıyorum tüm arkadaşlarım allah hepinize pozitifi göstermeyi nasip etsin.
Bebek haberi alanlarada allah kucagına almayı nasip etsin sağlıkla.

ayyyy umarım hamileyizdirr:) bide bende çok baş ağrısı oluyo sizde de varmı?

ayyyy umarım hamileyizdirr:) bide bende çok baş ağrısı oluyo sizde de varmı?
ay umarım hamişizdir bende yok başağrısı ama soyle bir durum var birsene önce 7 haftaya yakın bır hamilelik yaşadım malsef aldırmak zorunda kaldık bebeğin olustugu yer yanlıs oldugu için. o zamanda ben 5 haftalıkken ogrendım ve belırtılerde 4 haftalıken başlamıstı uyku hali şeklinde kı ozaman anlamamıstım beklemediğimden dolayı mıde bulantılarımda 5 haftalıkken başlamıtı tahminime göre öyle herkeste farklı belırtıler oluyo benım goguslerım hıc agrımamıstı mesela neyse umarım hamıleyız de guzel haberler yazarız bızde :)

inşallah bebeğin seninledir tutunmuştur canım hadi İNŞALLAH..

yok canım kan değil idrar testi yaptımmmm ve tek çıktı...

benim bu ay matematiğim karıştı...benim adetlerim genelde 28-en geçççç 31-32 günde gelirrr..bugün 31.gün...bu

ay ovulasyon testi kullandım ve ayın 20 sinde ovulasyon gerçekleşti yani adetin taaaaaaaa 21.günü yani geç

yumurtladım...o teste bakılırsa da ben bu ay adet döngüm 34 gün olacak...yani adete daha 4 gün var...ay ne

bileyim o test bu test deli oluyorum heraldeeeeeeeeeeeeeee....

geçmiş olsun cnm hayırda allahtan şerde...biz çalışalım pozitif düşünelim ve dua edelim:))

Ben negatifi gördüm ama sizler için dua edıyorum tüm arkadaşlarım allah hepinize pozitifi göstermeyi nasip etsin.
Bebek haberi alanlarada allah kucagına almayı nasip etsin sağlıkla.

canım benim sen kan testi yazını paylaşır paylaşmaz kalktım koştum gittim sağlık ocağına 11 civarı yetiştiim ama o saatten sonra kan alımı yapmıyorlarmış senin üzüntünü anlıyorum canım ama 10 gün sonra yeni umutlar taşıyacaksın ovulasyon dönemin gelecek yeni bebeişler inş. birdahaki sefere bende geçen ay kırmızıları gördüğümde oturup ağladım resmen ama bir gün sonra geçti nasıl olsa o giden yumurtam sonuncu değildi yani bu ayda olmazsa bidahaki aya olurum er yada geç banada sanada tüm ark.da allahım evlat gelecektir mutlaka bebeişlerimizin zamanı gelmedi demekki henüz ama bir gün gelecek ben buna ,inanıyorum ve seninde inanmanı istiyorum artı bu pozitif düşüncelere zaten sahipsin ki bu zaten paylaşımlarından anlaşılıyor bizim de dualarımız seninle canım unutma

hem bu ne umutsuzluk daha kırmızılar görünmedi bile ben kırmızılarımı görünce bile geçen ay inanmamıştım belki üstüne görmedir diye ama normal hast. gibi dewam edince anlamıştım

Son düzenleme:

Canımm erken yapmıssın sen testi tabi tek cizgi cıkar :) moralini bozma umarım bebişler tutunmustur da yakın zamanda hamilelik haberi veririz :) bnece bekle 4 gün daha gelmez se kan testi yap orda kesin sonuc cıkar

aysunayyy bende hapşuu ya katılıyorum erken yapmayın kızlar şıu testeri
( diyene bak bende hastalığıma 8 gün varken yapmıştım ve boyumun ölçüsünü aoldım artık yapmıyorum )
kırmızılara rest çekiyorum beeeee gelmeyin bi süre aaaaa gebe kalicaz bizzz

Canımm erken yapmıssın sen testi tabi tek cizgi cıkar :) moralini bozma umarım bebişler tutunmustur da yakın zamanda hamilelik haberi veririz :) bnece bekle 4 gün daha gelmez se kan testi yap orda kesin sonuc cıkar

tamam arkadaşım seni dinlicem..

ÇOKKKK TEŞEKKÜR EDERİM..moralimi düzelttin..Tez zamanda hamile kalasın İNŞALLAH

haklısın tatlım..eşim kanıma girdi zaten zor tutuyordum kendimi yapmamak için getiriverdi testi elime tutuşturdu

Dinlemicem onu bir dahaaaa bu sonduuu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…