- Konu Sahibi hicbirseymi
-
arkadaşlar yarın final yada yarı finallmi desem adetim gelmese bari. çok heyecanlıyımama bugün hep çamaşırım ıslandı. hıh adet oldum dedim ama olmamışım. sıvı gibi sanki hafif idrar kaçırmış gibi ama tabi idrar değil haaaa. yeni hamişler gız sizdede oldumu bu belirti. eğer geçen ayki gibi 26 günde olursam yarın adet günüm. 28 güne dönmüşse 2 günüm daha var.
arkadaşlar yarın final yada yarı finallmi desem adetim gelmese bari. çok heyecanlıyımama bugün hep çamaşırım ıslandı. hıh adet oldum dedim ama olmamışım. sıvı gibi sanki hafif idrar kaçırmış gibi ama tabi idrar değil haaaa. yeni hamişler gız sizdede oldumu bu belirti. eğer geçen ayki gibi 26 günde olursam yarın adet günüm. 28 güne dönmüşse 2 günüm daha var.
selam kızlar aksam aksam ne cekıstırıyosunuz bakalım :) umaygulay canımm yazmıstım ama gene yazıyım.. senın adına cok ama cok sevındım. rabbım kucagına da almayı nasıp etsın. hamıilerın duası kabul olurmus bize de dualarında yer verır mısın.. off off barı bu ay hamış kalsakçk üzülüyorum :'(
Ayy cok heyecanlıııı :))cnm hayırlı haberlerını beklıyoruz ınsallah gormezsın kırmızılaıı.bende butun geceuykusuzluk cektm karnının alt kısmı boyle sankı yara gıbı acıyan varmı? batmalar cabası zaten
ayyy canım inşş bu ay kalırız bizlerdee yhaa Allahım kurtarır bizi beklemekten inş
canım aynen bende gece uykusuzluk çektim çok kötüydü yaa karnımın alt tarafına öyle ağrılar girdikii bağırmamla kocişimi uyandırdım...sonrada bütün gece sağa sola dönerken batmalar ağrılar çok fenaydı yaaa ne ben uyudum ne o ((((
Belırtıler hep aynııb cnm beklemek cok zor ya.
günaydın arkadaşlar
Kafam çok karışık bugün 30. Günüm ama hiç adet olacak gibi değilim. Normalde 28 günde bir oluyorum bu duruma göre iki gün geçmiş oluyor yani biraz umut var içimde ama doktor kontrolünü düşündükçe bu umutta gidiyor . Ben adetimin 13. Günü doktora gitmiştim ve yumurta görememişti önce çatlamış olabilir dedi ve daha sonra oluşmaz demişti. Ayrıca 1,5 cm çikolata kisti de görünmüştü şimdi ben bütün bunlara rağmen ümit etmelimiyim yoksa bu ümidi gelecek aya mı saklamalıyım kafam karışık normalde ben çok şiddetli ağrıyla birlikte adet olurum dediğim gibi bugün 30. Gün ve akıntıdan başka bişey yok sizce ne olabilir:44:
istersen bi test yap iki gün geçmiş yha bişiler varsa belki olur belki idrarda :)
anyway öncelikle tebrk ederim :)
meg ve göçmen kuşlar bizim batlar aynıydı sizlerdende bir haber bekliyorum dualarım sizinle
ben kan testimin sonucunu aldım tekrar söyleeyim bat bu gün dün geceden beri kahve rengi akıntım var ve kan değerim 60.73 çıktı :):):):)::) çok sevindim ama doktor biras asık suratlıydı ve pek yardımcı oldu sayılmaz lekelenmelerim var dedim 10 gün sonra falan kese görünebilir dedi devlet hastanesine gittim belki ondandır.sonuç
yuppii ben hamileyim sanırsamm
tek korkum lekelenmem ve ona bir zarar gelmesinden kormam
bu arada meg lekelenme olsa bile hastalandım die korkma bende öyle oldum ama gebelik varmış :) sadece tutunmaya devam edip etmedğini bir hafta 10 gün sonra anlayacakmışız
arkadaşlar yaa çok güzel bir duygu rabbim inşallah hepinizi hamiş yapar ve bebklerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah dualarım sizlerle kızlar
yarın doktora randevum var ama işte dediğim gibi bir tarafım umutlu bir tarafım kırık gebelik yoktur boşuna heveslenme her ay olduğu gibi bu ayda kırmızıları göreceksin diyor . Bilemiyorum hayırlısı , inş doktor yarın tebrikler hamilesiniz der.
o zaman dayan bi gün daha canım inşallahhh doktor müjdeli haber ver canımm bizde burdan okuruzz :)
ben bir gün değil aylardır sabrediyorum , her ay acaba hamilemiyim diye umutla bekliyorum ama sonu hep hüsranla sonuçlanıyor hep iki gün önce olurdum tam zamanınında yani işte iki gün geçikince umutlanmakla , umutlanmamak arasında kaldım gerçi gün daha bitmedi bugün olabilirim. :18:
inş olmam ve hamileyimdir o zaman bütün korkularım silinir. kistten dolayı çok korkuyorum ya bebeğim olmazsa diye ama Rabbim istesin yeter ki her şey olur. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
kızlarrr hala hastalanmadım yaaa..hiç bir belirtim yok hastalıga dair.kan testi yapmıstım cuma günü negatif cıkmıştı.ne oluyoruz yaaa:s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?