ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

canımmm duyduklarımaaa inanamıyorumm kesin bozuktur o test çünkü senin kanda çıkmıştı onlara bakıpta moralini bozma canımm ama istersen bi daha dene idrar testini başka bi testle

arkadaşlar bu BAT dediğiniz tam olarak nedir

aaa canım çok sewindim oda pozitif çıkar büyük ihtimalle hadi hayırlı olsun

arkadaşım buna şöyle cevap veriyim test bozuktur çünkü C kısmındaki kırmızı çizgi net görülürse bu testin doğru çalıştığını gösterir. seninki zorla ve dakikalar sonra çıkmış yani büyük bir ihtimalle bozuk. idrar testlerine bakma ultrasonla muayeneni ol. kesen görünürse zaten testlere bile gerek kalmaz.

canım bir test daha yaptım :) hemen yazamadım ikinci testte pozitif çıktı çok şükür burdan anlamış oluyoruz ki bu üç kuruşluk idrar testlerine inanmamayı öğrendim ayyy kızlar üstümden büyük bir yük kalkktı

ayyy çok şükür canım içimizi rahatlattın :)))) süper oldu bu zatenn kan testinde çıktığı için inanmamıştım

selam kızlar ben geldimm... ovulasyonum başlamış bulunuyor. 9 günlük bi çalışma söz konusu :) bu arada bişey sorucam. rüyamda gebelik testi yapıyorum ve pozitif çıkıyo bu ne anlama geliyo bilen var mı ??:26:

canım bir tane daha test yaptım çok çükür pozitif çıktı :) kese için erkenmiş canım yani öyle dedi doktor çıkmaya bilirimiş henüz ben daha 4. haftadayım
haftaya gitmem gerekmiş kese için

ayyy çok şükür canım içimizi rahatlattın :)))) süper oldu bu zatenn kan testinde çıktığı için inanmamıştım

canım benim bend diğer mesajına cewap yazacaktım neyse buna yazayım :) çok sağolun arkaadşlar gerçekten çok moral verdiniz teşekkürler

hoşgeldim oflu hayırdır inşallah hayra yoralımda hayrolsun inşallah bebeğin olacak :)
ama biraz daha çalışmalısın tatlım umarım emeklerin sonuç verirr

sormayın üzüntüden ateş bastı beni valla öbür testin pozitif çıkınca rahatladım......ama testin bozuk olduğu belliydi çünkü C çizgisi bile zor çıkmış. umaygulaycığım senin adına sevindim. ama bir daha test yapma hem kendini hemde bizi kalpten götürürsün

hoşgeldim oflu hayırdır inşallah hayra yoralımda hayrolsun inşallah bebeğin olacak :)
ama biraz daha çalışmalısın tatlım umarım emeklerin sonuç verirr

hoşbulduk umaygulay^ım :) ay valla inş öyle olur merak etme hergun calısıyorum ben :) umarım emegımın karsılıgnı alırımmmm inş... bu arada mesjları smdı okudum da ıdrar tesıne ne dıye guvenıyosun kan testı pozitif çıktı çook şükürr gerisi hikaye.. rabbım saglıklı bı sekılde kucagına almayı nasıp etsın tatlım benım

Kızlar bnm için dua edin doktor yolundayim

dualarımız sizinle pink35 inş. pozitif olurr

tşkrler oflu iyi dileklerini için çalışmaları her gün yap bence eğer müsait olabilirseniz biz öyle yapmştık gerçi ondan sonra adamı görmek bile istemiyorsunuz ama napalim bebek için

hahahaah tamam göçmen kuşlar birdaha test yapmam yaparmıyım zaten hiç aaaa ben boyumun ölçüsünü aldım aslında yapmak istememin nedeni akşam kahve içmiştimde içime bi şüpe düştü zarar verirmi die birde tek çizgiyi görünce gerçekten kelpten gidicektim :) bidaha kahvede yok test de yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…