- Konu Sahibi hicbirseymi
-
arkadaşlar biliyorsunuz benim bat 3 ekimdi ve 3ekimde önce idrar sonra kan tahlilinde hamiş oldğumu öğrendim
bugün şu idrar testini bir tekrarlaryım dedim bakim ikinci çizgim kalım çıkacakmı diee
testte ikinci çizgi çıkmadı kafyı yicem testin bozuk olma ihtimali varmıdır arkadaşlarrr ya herkese söyledim hamiş oldğumu ne yapacağım ben şimdiii
adetim de yok yani her durum hamiş olmamdan yana
testin bozuk olabileceğini düşündüren durum c (control) bölümü idrarı yapar yapmaz değil dakikalar sonra zorla çıktı birinci çizgi
ayyy çok kötü oldum ben bebek nerde kızalarrr
canım aynı benimde bata 5-6 gün var aynen batma şeklindeki ağrılar karnımın alt kısmında devam ediyoo... aynen yhaa benim eşimde de bi ilgi bi ilgii sanki bebiş var gibi sonra çıkmayınca ona nasıl söylicem diye kırk takla atıyorum yha(((((( çok heycanlı umarum bu ay kalırım da o da üzülmezzz
arkadaşlar bu BAT dediğiniz tam olarak nedir
arkadaşlar bu BAT dediğiniz tam olarak nedir
canım bat beklenen adet tarihi demek :)
biz de aynı yöntemi kullandık, adetim biter bitmez başladık aralıksız çalışmaya,şanslı gunleri değerlendirdikten sonra o kadar bıktık ki yaklaşmadık bile birbirimize,sudan tiksindim, gerçekten biraz zor oluyor ama ben de çift çizgiyi gordum bu ay, ogleden sonra kan sonucumu ogrencem, testler hep pozitif ama emin olmam gerek kan testiyle :)
arkadaşlar biliyorsunuz benim bat 3 ekimdi ve 3ekimde önce idrar sonra kan tahlilinde hamiş oldğumu öğrendim
bugün şu idrar testini bir tekrarlaryım dedim bakim ikinci çizgim kalım çıkacakmı diee
testte ikinci çizgi çıkmadı kafyı yicem testin bozuk olma ihtimali varmıdır arkadaşlarrr ya herkese söyledim hamiş oldğumu ne yapacağım ben şimdiii
adetim de yok yani her durum hamiş olmamdan yana
testin bozuk olabileceğini düşündüren durum c (control) bölümü idrarı yapar yapmaz değil dakikalar sonra zorla çıktı birinci çizgi
ayyy çok kötü oldum ben bebek nerde kızalarrr
umaycıııımmm lütfen kendini bi sarsarmısın kapı gibi kan tahlilin var senin bnm çok yakın bi eczacı arkadaşım var ona sordum hangi testi önerirsin en iyisi hangisi dedim idrar testi için hiçbiri dedi ben 3 aylık hamileyken testler hala tek çizgi çıkıodu hepsi olmasada çou yalan dedi sakin ol tatlım heyecan yapma sakın olsaydı çoktaaaan regli olurdun şu zamana kadar
canım bir test daha yaptım :) hemen yazamadım ikinci testte pozitif çıktı çok şükür burdan anlamış oluyoruz ki bu üç kuruşluk idrar testlerine inanmamayı öğrendim ayyy kızlar üstümden büyük bir yük kalkktı
arkadaşım buna şöyle cevap veriyim test bozuktur çünkü C kısmındaki kırmızı çizgi net görülürse bu testin doğru çalıştığını gösterir. seninki zorla ve dakikalar sonra çıkmış yani büyük bir ihtimalle bozuk. idrar testlerine bakma ultrasonla muayeneni ol. kesen görünürse zaten testlere bile gerek kalmaz.
ayyy çok şükür canım içimizi rahatlattın :)))) süper oldu bu zatenn kan testinde çıktığı için inanmamıştım
hoşgeldim oflu hayırdır inşallah hayra yoralımda hayrolsun inşallah bebeğin olacak :)
ama biraz daha çalışmalısın tatlım umarım emeklerin sonuç verirr
Kızlar bnm için dua edin doktor yolundayim
canımkalbimiz seninle inşş güzel haberlerle gelirsin bende senin gibi 3-4 gün kala kan testi yaptırcam inşş pozitif çıakr canım sonucunu heycanla bekliyorum valla
kızz gözdeee ne zaman gidiyosun doktoraaa :)
Kızlar bnm için dua edin doktor yolundayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?