- Konu Sahibi hicbirseymi
- #1.081
beyin tuhaf bir organ...acele ediyorum biliyorum.yani ayın 11 de adet olmam lazım ve ben hamilelik belirtileri yaşadığımı düşünüyorum.yaşasam da çok erken buna adapte olmam için.7 ay önce gelişmeyen gebelikten dolayı kürtaj olmuştum.o hamileliğimi öğrenmeden önceki belirtiler var.kasık ağrısı var ama daha çok sızı gibi regl geliyor gibi değil.kokulara duyarlılık ve gereksiz bir iştah.göğüs değişiyor akşamları daha hassas ve şiş.yer yer bel ağrısı.regl günü gelmeden böyle ayrıntılara takılmamak lazım aslındaama elde değil.sizde neler oluyor belirtiler?
haklısın öyküozgür, ben de hemen etkilenir oldum herşeyden, beyin işte :))) ama adetine daha var yani hamile bile olsak hani hemen böyle belirtilerin olması tuhaf geliyo, koku hassasiyeti özellikle :)) bende de var da aynından o yüzden gülüyorum:)) karnım da bir şiş ki, gaz sıkıntım var gibi ama regl olmadan önce de böyle şişiyorum ben. göğüslerim falan da aynı dediğin gibi, benim en geç pazar günü olmam lazım, bakalım hayırlısı, inşallah hamişizdir :))