ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

Gösde cimmmm resmen hamilesin yaaaa:) tebrik ederim cnmmmmm benim inşallah hayırlısıyla alırsın kucağınaaa senle tüm belirtilerimiz aynıydıı bende böyle sevinebilecekmiyim acabaaa bat a 6 gün kaldııı darısı başımıza :)

Son düzenleme:
sanırım kızlar heppimiz hamile kalcaz umarım kalmayanlarda yani bende bu ay hamile olurumda hep birlikte hergün laflarız hamilelik dönemlerimiz nsl geçiyor diye

canım eğer müsaitsen şu karbonatlı deneyı yaparmısın ben yaptım olmadı sende olacakmı cooookkkk merak ettımmm ?????????

bırakın kızlar şu karbonat testini
o başlıkta yazmışlar
kızlar kocasına yaptırmış onlarınki de kabarmış
tutmuyor yani takılmayın ona

kabartma tozu olurmuu:) evde o var oluyosa deniyeyim..
yalnız şöle bşyde var gebelik testinde çıkmayan nsl öle basit teste çıksın diyesim var ama yinede bi umut:)

Karbonat olacakmış mecburenn..kız ne kabartma tozu öldürdün beni gülmekten allah iyiliğini versin :)birazda vanilya koyalım alemiz bizzz :)))

canım hayırlı olsun çok güzel bi haber olmuştur eminim. umarım sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. darısı başımıza artık, dualarını eksik etme bizim içnde

saol canım çok teşşekkür ederim ii dilekleriniz için allahım en kısa zamanda sizlerede nasip eder inşşşşşş

Canım gözün aydın. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. bugün 4 tane hamiş haberi aldıkkkkk:) Darısı isteyenlere

saoll canımmm çok teşekkürlerrr

gözün aydın canım maşallah çıkmış hemen ne güzel
kanda da netleştir tabi ki yarın
umarım sağlıcakla kucağına da alırsın

ferdat canımm darısı sana olsunn inşş çok çok dua edicem senin içinnn Allahım en kısa zamanda sanada nasip eder inşşş yarın kandada çıkar inşşş yanlış deildir test falannn

canım ewt senle belirtilerimiz çok benziyoduuu inş sende hamilesindirr canımm güzel haberler alırız sendende

canım ewde karbonat yok olsa denerdim sizin için amaa malesefff
bide ferdatın dediği dolu bende öbür başlıkta okudum kızlar kocalarına yaptırmışlar onlardada köpürmüşşş

inşallah canım
ben 7 aydır bekliyorum beklemeye alıştım artık ne yapalım
bende hiçbişey yok zaten, sadece arada kasıklara ince ince sancı girip çıkıyor o kadar
testinin markası ne?
emin olmak istiyorsan farklı bir marka test daha al birkez daha yap o zaman kesinleşir zaten
yarın da kanda çıkar zaten

nova diye bi marka canım yaa duydunmu hiç güvenilirmi internetten baktım bişi çıkmadı yarın kan testi yaptırcam yhaa ondan bide eczana kapanmıştır canım yhaa

nova diye bi marka canım yaa duydunmu hiç güvenilirmi internetten baktım bişi çıkmadı yarın kan testi yaptırcam yhaa ondan bide eczana kapanmıştır canım yhaa

duymuştum ama çok bilemiyorum tabi
güvenilirdir inşallah
kötü düşünme iyi olsun inşallah

duymuştum ama çok bilemiyorum tabi
güvenilirdir inşallah
kötü düşünme iyi olsun inşallah

Testin markası ne olursa olsun hepsi aynı mantıkla çalışıyor..yani hepsi b-hcg hormonunu gördüğü anda çift çizgiyi gösterir..onun dışında başka bir etkenin ikinci çizgiyi çıkarması çok zorrr

gösde tebrik ediyorum arkadaşım..allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...benim de bat 8 ekim...bugün test yaptım dayanamadım...negatifti....çok üzgünüm....

mantık aynı ama ben katılmıyorum buna
bildiğim bikaç marka var nerdeyse erkekler işese çift çıkaracak
o testler yüzünden hayal kırıklığına uğrayan yüzlerce insan var
bence testler de güvenilir ve değil diye ayrılır
bak yukarı link verdim çift çizgi görüp hayal kırıklığına uğrayanların başlığı

ama şunu da belirtmek lazımki
eğer silik çizgi gördüyseniz %90 hamilesiniz demektir
benim söylediklerim daha düşük ihtimaller
ve inşallah gözde yarın kan tahlilinde değerlerin de güzel çıkacak

gösde tebrik ediyorum arkadaşım..allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...benim de bat 8 ekim...bugün test yaptım dayanamadım...negatifti....çok üzgünüm....

saol canım çok teşekkür ederimmmm :) aminnn allah inş cümlemize nasip eder allahımmm :) olsun canım sıkma canını bnmki nasıl çıktı hayret ediyorum çnkü eczacı kadın bile iki hafta geçikince souç veriyo dedi ondan sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…