- Konu Sahibi hicbirseymi
-
- #1.201
ayy mınık gelınım sorma yaaabıkac saat kayboldm ne guzel gelısmeler var yarın kan testı yaptr da kocana ole sole hamıslıgını
söyledim kuzum kocama yaa ama yarın kan testiyle kesin belli olur diyede söyledimm canım :) nasıl sewindi yhaaa nasıl kucağına aldı nasıl sarıldı bana deli çocukk yhaaa babamı olcam babamı oluyom şimdi ben diyip duruyo gülerek
evt evt deseydin sene bu zamanlar inşş tosuncuk bi bebekle oynuyo onu güldürmek için şebeklik yapıyo olcaksınız:)ay hayali bile güzel:)
ayy harbıden o anı kendı gozumun onune getrdım de gozlerım dolduher neyse sızın adınıza cok sevındm darısı bızlerın basına hayal etmek bile superrrrr
kızlaaarrr geldimmmmm hiç umudum kalmamıştı artık sabah kahverengi çok az bişi geldi sabah dedim regli oluorum ama daha renliliğimede var cumartesi yada pazar olmam gerek dedim bu kadar strese erken geldi nys hayırlısı artık dedim akşam üstü doktora gittim artık tek düşüncem sistitimin geçmesi çnk çok canımı yakıodu hemşire kan sonucumu verirken artık ilaç kullanamayacaksın ççnk hamilesin dedi resmen şok oldum bildiğiniz inme indi cvp veremedim benmi demekten 152.32 çıktı değerim 4 haftalıkmış ya nasıl bi sevinç anlatamam Allaha isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu bugünkü gelen kahverengi şeyle yerleşme lekelenmesiydi sanırım bi dahadfa bişey gelmedi zaten minicik olduğu için ultrasonda gözükmemiş 10 gün snr doktora gidicem tekrar bi ultrasona giricem keseyi görebilmek için sanırım ay hala rüyada gibiyim
canımmm çokkk saoll allah en kısa zamanda allah sizede kısmet eder inşşş
ayy harbıden o anı kendı gozumun onune getrdım de gozlerım dolduher neyse sızın adınıza cok sevındm darısı bızlerın basına hayal etmek bile superrrrr
evt evt deseydin sene bu zamanlar inşş tosuncuk bi bebekle oynuyo onu güldürmek için şebeklik yapıyo olcaksınız:)ay hayali bile güzel:)
ben de bu kadar beklemeden sonra esime o gizel haberi verme hayali kuruyorum
ama bu ay yine hayal kirikligi kesin
geliyor kirmizilar kasiklarda sizlamalar basladi
ben de bu kadar beklemeden sonra esime o gizel haberi verme hayali kuruyorum
ama bu ay yine hayal kirikligi kesin
geliyor kirmizilar kasiklarda sizlamalar basladi
Ferdacım senin bat ne zamandı? Hemen bozma moralini yaaa
bat günün nezaman cnmm benim 12-13umaırm gelmez niyese bu hafta hiç zaman geçmiyor
ferdat cnm batın nezman benim 12-13 gibi:)
gözde kkda bi konu vardı göz bebegine göre hamilelik .. göz bebegine baksana büyükmüşmü hamile olunca büyüyomuşta:)
11inde canım
geliyolar yine hissediyorum
moral bozmak değil de, yine her zamanki şeyler olacak
kasıklar sızlamaya başladı geçen aylarda da benzer sızı vardı ve regli oldum hep
ateşimi ölçmeye devam ediyorum bakalım
şu an hayatımdaki gebelikle ilgili tek keyifli şey o ateş tablosunu hazırlamak
seninki ne zamandı
Evet tatlım şu an FF nin vip üyeliğini kullandığın için herşey daha detaylı ama 1 ay sonra kısıtlı olucak
Benimde 13 ekim aramız pek yok
Ateşim yükselmedi daha bende pek ümitli değilim bu ay ne bilim bu işler belli olmuyor ama Allahtan hayırlısı
valla olmayınca üzülemiyorum artık benferdat bat tarihlerimiz aynı gecen ay 30 çektiginden ben bu ay 12-13 gibi olurum belki iki gün erken belki gec o arada oynar..
moralimizi bozmayalım ama böle dedigme bakma bende hamile deilsem çok üzülcem dahada bu konuyu konuşmam bile konuştukca hevesleniyor ümitleniyorum
Evet tatlım şu an FF nin vip üyeliğini kullandığın için herşey daha detaylı ama 1 ay sonra kısıtlı olucak
Benimde 13 ekim aramız pek yok
Ateşim yükselmedi daha bende pek ümitli değilim bu ay ne bilim bu işler belli olmuyor ama Allahtan hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?