ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

ayy mınık gelınım sorma yaaa bıkac saat kayboldm ne guzel gelısmeler var yarın kan testı yaptr da kocana ole sole hamıslıgını

söyledim kuzum kocama yaa ama yarın kan testiyle kesin belli olur diyede söyledimm canım :) nasıl sewindi yhaaa nasıl kucağına aldı nasıl sarıldı bana deli çocukk yhaaa babamı olcam babamı oluyom şimdi ben diyip duruyo gülerek

evt evt deseydin sene bu zamanlar inşş tosuncuk bi bebekle oynuyo onu güldürmek için şebeklik yapıyo olcaksınız:)ay hayali bile güzel:)

evt evt deseydin sene bu zamanlar inşş tosuncuk bi bebekle oynuyo onu güldürmek için şebeklik yapıyo olcaksınız:)ay hayali bile güzel:)

ayy harbıden o anı kendı gozumun onune getrdım de gozlerım doldu her neyse sızın adınıza cok sevındm darısı bızlerın basına hayal etmek bile superrrrr

masallah ne mutlu saglık ve mutlukla kucagınıza alırsınz inş eh darısı bize

ayy harbıden o anı kendı gozumun onune getrdım de gozlerım doldu her neyse sızın adınıza cok sevındm darısı bızlerın basına hayal etmek bile superrrrr

ewt kızlar yhaa süper bi duygu allah sizede nasip edecek inşşş ümitsizlik yok ofluuuu bizde dios seneye bu zamanlar evin içinde minik bişi koşuşturcak ayy ne güzel bi duygu yhaaa

ben de bu kadar beklemeden sonra esime o gizel haberi verme hayali kuruyorum
ama bu ay yine hayal kirikligi kesin
geliyor kirmizilar kasiklarda sizlamalar basladi

Ferdacım senin bat ne zamandı? Hemen bozma moralini yaaa

11inde canım
geliyolar yine hissediyorum
moral bozmak değil de, yine her zamanki şeyler olacak
kasıklar sızlamaya başladı geçen aylarda da benzer sızı vardı ve regli oldum hep
ateşimi ölçmeye devam ediyorum bakalım
şu an hayatımdaki gebelikle ilgili tek keyifli şey o ateş tablosunu hazırlamak
seninki ne zamandı

ferdat cnm batın nezman benim 12-13 gibi:)
gözde kkda bi konu vardı göz bebegine göre hamilelik .. göz bebegine baksana büyükmüşmü hamile olunca büyüyomuşta:)

ferdat cnm batın nezman benim 12-13 gibi:)
gözde kkda bi konu vardı göz bebegine göre hamilelik .. göz bebegine baksana büyükmüşmü hamile olunca büyüyomuşta:)

ben o gözbebeği olayına da inanmıyorum yaa
hormonlarla falan bi alakası yokki gözbebeğinin
karanlıkta büyür işte zaten
bence takılma böyle şeylere boşver
hem gözde akşam üzeri testi yapmadan bakmıştı büyümemiş demişti

ferdat bat tarihlerimiz aynı gecen ay 30 çektiginden ben bu ay 12-13 gibi olurum belki iki gün erken belki gec o arada oynar..
moralimizi bozmayalım ama böle dedigme bakma bende hamile deilsem çok üzülcem dahada bu konuyu konuşmam bile konuştukca hevesleniyor ümitleniyorum

Evet tatlım şu an FF nin vip üyeliğini kullandığın için herşey daha detaylı ama 1 ay sonra kısıtlı olucak
Benimde 13 ekim aramız pek yok
Ateşim yükselmedi daha bende pek ümitli değilim bu ay ne bilim bu işler belli olmuyor ama Allahtan hayırlısı

bşy sorcam ateş yükselince noluyooo o konuyu bilmiyorum.. ateşinizi neyle ölçüyosunuz..

valla olmayınca üzülemiyorum artık ben
bağımlılık yaptı heralde
sağlık olsun ve hayırlısıyla gelsin demekten başka bişey gelmiyor elimden

kısıtlansın ya sorun değil
zaten hiçbir özelliğini kullanmıyorum şuanda da
sadece tabloyu oluşturuyorum
zaten sadece 2 günlük ateşim var
onlarda 36,6-36,7
bakalım yarın ne çıkıcak merak ediyorum
bu olay da çok ilginç he sabah sabah gözümü açamazken okumaya çalışıyorum ateşi ne komik

Tebrikler arkadaşlar gerçekten hamile haberleri arka arkaya gelmiş.Çok tebrik ederim hepinizi güzel Allahım sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin.Bu arada belirtilerinizi paylaşmayı unutmayın lütfen lütfeeennnn.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…