- 10 Ağustos 2011
- 352
- 3
- 116
- Konu Sahibi hicbirseymi
-
- #1.341
çalışmalara başlayalı tam 1 sene oldu bu ay...
ve biz sadece 1 kez birlikte olabildik..
ruhum daralıyor artık...
ovülasyon tarihlerine göre hareket edince de beyefendi strese giriyor.saatli günlü ilişki mi olur diyor..haber vermesen gün kaçıyor o güne denk gelmiyor..
sıkıldım artık
çalışmalara başlayalı tam 1 sene oldu bu ay...
ve biz sadece 1 kez birlikte olabildik..
ruhum daralıyor artık...
ovülasyon tarihlerine göre hareket edince de beyefendi strese giriyor.saatli günlü ilişki mi olur diyor..haber vermesen gün kaçıyor o güne denk gelmiyor..
sıkıldım artık
bat yarın.....bu sabah gebelik gebelik testi yaptım evde..negatif çıktı...üzgünümm.....çok üzgünüm.....o kadar da tuhaf belirtilerim olmuştu oysa....
adetin geciktiğinde doğru sonuc verir senin için daha erken ama
ne biliyim hep erken öğrenenleri görünce bennimki de çıkar dedim kendimce .en azından silik de olsa hayalet gibi bi çizgi bekledim bir saat...işe de geç kaldım....bıktım o koca kalın çirkin tek çizgiyi görmekten....
ne biliyim hep erken öğrenenleri görünce bennimki de çıkar dedim kendimce .en azından silik de olsa hayalet gibi bi çizgi bekledim bir saat...işe de geç kaldım....bıktım o koca kalın çirkin tek çizgiyi görmekten....
canım ben anlayamadım toplamda 1 yıl içinde bir kez mi ilişki yoksa ovulasyona denk gelen sadece 1 gün mü
ben hiç yaşayacağımı düşünmezdim ama tarihlere göre hareket edildiğinde ( ki başka şans zaten yok zira zaman kaybı)
bizde de gerginlikler oluyor ama senin süre çok uzun geldi bana umarım bir yanlışlık vardır
allah yardımcın olsun canım
kızlar az önce içimden bi ses test yap dedi kalktım eczaneye gittim test aldım alırkende kadına sordum 3 gün kala çıkarmı dedim çıkmaz dedi 2 hafta geçmesi lazım kesin sonuç için dedii genedeee bu da beni durdurmadııı ewe geldimm hemen yaptım testi 3-4 dk sonra bi gittim baktımkiiiii silik bi çizgii var hayır olamazz gözlerimeee inanmıyorummm yaaa nolur sizde bakın varmı ben hayalmi görüyorumm yhaaaa delircemmmmEki Görüntüle 268909
kızlar az önce içimden bi ses test yap dedi kalktım eczaneye gittim test aldım alırkende kadına sordum 3 gün kala çıkarmı dedim çıkmaz dedi 2 hafta geçmesi lazım kesin sonuç için dedii genedeee bu da beni durdurmadııı ewe geldimm hemen yaptım testi 3-4 dk sonra bi gittim baktımkiiiii silik bi çizgii var hayır olamazz gözlerimeee inanmıyorummm yaaa nolur sizde bakın varmı ben hayalmi görüyorumm yhaaaa delircemmmmEki Görüntüle 268909
sen yine yokmuş gibi düşün bence yaslm kızlar neyapuıyonuz :) işten erken çıktım çok feci giribimmm off hamile deilmiyim acepp.. niye derseniz 3 gün önce kusmuştum ya ama ozaman grip falan deildim hiç bşyim yoktuu şimdi grip olunca acaba grip başlangıcı d,yemii oldu diyorumm...mi,dem hala ara ara bulanıyor.. çok üzülcem bu ay olmassa kendimi çok kaptırdım malesef
Beta HCG 0.100 mIU/mL 0 - 5
üzülme cnm önümüzdeki aya inş hamiş olursun:)Beta HCG 0.100 mIU/mL 0 - 5
cnmm bu 3. ayım denemede.. ilk iki ay çok üzülmedim aman salla olur elbet dedimde bu ay acaip belirtiler var yada ben öle oldugunu düşünüyorum ondan üzülcem gibi.. bu haftada hiç geçmiyor sankii 5-6 gün var daha hofff.. hamile deilsemde en azından adet olayımda ümitlenmiyeyimsen yine yokmuş gibi düşün bence ya
yoksa insan çok üzülüyor gerçekten
benim bu aydan olmayan ümidim de bitti maalesef
ben kasıma kaldım inşallah senden güzel haberler alırız
sağlık olsun
kasıma inşallah
canım ben anlayamadım toplamda 1 yıl içinde bir kez mi ilişki yoksa ovulasyona denk gelen sadece 1 gün mü
ben hiç yaşayacağımı düşünmezdim ama tarihlere göre hareket edildiğinde ( ki başka şans zaten yok zira zaman kaybı)
bizde de gerginlikler oluyor ama senin süre çok uzun geldi bana umarım bir yanlışlık vardır
allah yardımcın olsun canım
anlayamaman çok normal çünkü ben anlatamadım :)
heray yumurtlama günlerini değerlendirdik, sadece bu ay bir kez çalışabildik.
12.gün çalıştık.13.gün ve 15.gün yumurta akı gibi akıntı geldi ama çalışmadık programlı olunca stres oluyormuş..gitti canıım yumurtalar..
tabii programlı olacak yumurtaların yaşadığı gün belli olacağı zaman bellii..Allahh allah yaaa sanki biz strese girmiyoruz...
amiin hepimizin yardımcısı olsun canımm...
kızlaaarrr geldimmmmm hiç umudum kalmamıştı artık sabah kahverengi çok az bişi geldi sabah dedim regli oluorum ama daha renliliğimede var cumartesi yada pazar olmam gerek dedim bu kadar strese erken geldi nys hayırlısı artık dedim akşam üstü doktora gittim artık tek düşüncem sistitimin geçmesi çnk çok canımı yakıodu hemşire kan sonucumu verirken artık ilaç kullanamayacaksın ççnk hamilesin dedi resmen şok oldum bildiğiniz inme indi cvp veremedim benmi demekten 152.32 çıktı değerim 4 haftalıkmış ya nasıl bi sevinç anlatamam Allaha isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu bugünkü gelen kahverengi şeyle yerleşme lekelenmesiydi sanırım bi dahadfa bişey gelmedi zaten minicik olduğu için ultrasonda gözükmemiş 10 gün snr doktora gidicem tekrar bi ultrasona giricem keseyi görebilmek için sanırım ay hala rüyada gibiyim
cnm olacagı varsa bikerede olur zaten .. hergün yapmayla yada ayda bikere yapmayla bşy farketmiyor rabbim nasip etmesi önemli.. bak belkide 1 denemeyle hamile kalmış olabilirsin çünkü yumurtlama döneminde yapmıssın bi spermede 3 gün canlı kaldıgına göre senin 12-13-14 belkide 15. günler döllenmen olabilr:)
anlayamaman çok normal çünkü ben anlatamadım :)
heray yumurtlama günlerini değerlendirdik, sadece bu ay bir kez çalışabildik.
12.gün çalıştık.13.gün ve 15.gün yumurta akı gibi akıntı geldi ama çalışmadık programlı olunca stres oluyormuş..gitti canıım yumurtalar..
tabii programlı olacak yumurtaların yaşadığı gün belli olacağı zaman bellii..Allahh allah yaaa sanki biz strese girmiyoruz...
amiin hepimizin yardımcısı olsun canımm...
slm kızlar neyapuıyonuz :) işten erken çıktım çok feci giribimmm off hamile deilmiyim acepp.. niye derseniz 3 gün önce kusmuştum ya ama ozaman grip falan deildim hiç bşyim yoktuu şimdi grip olunca acaba grip başlangıcı d,yemii oldu diyorumm...mi,dem hala ara ara bulanıyor.. çok üzülcem bu ay olmassa kendimi çok kaptırdım malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?