ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

canım ben anlayamadım toplamda 1 yıl içinde bir kez mi ilişki yoksa ovulasyona denk gelen sadece 1 gün mü

ben hiç yaşayacağımı düşünmezdim ama tarihlere göre hareket edildiğinde ( ki başka şans zaten yok zira zaman kaybı)

bizde de gerginlikler oluyor ama senin süre çok uzun geldi bana umarım bir yanlışlık vardır

allah yardımcın olsun canım

canım ben anlayamadım toplamda 1 yıl içinde bir kez mi ilişki yoksa ovulasyona denk gelen sadece 1 gün mü

ben hiç yaşayacağımı düşünmezdim ama tarihlere göre hareket edildiğinde ( ki başka şans zaten yok zira zaman kaybı)

bizde de gerginlikler oluyor ama senin süre çok uzun geldi bana umarım bir yanlışlık vardır

allah yardımcın olsun canım

bat yarın.....bu sabah gebelik gebelik testi yaptım evde..negatif çıktı...üzgünümm.....çok üzgünüm.....o kadar da tuhaf belirtilerim olmuştu oysa....

adetin geciktiğinde doğru sonuc verir senin için daha erken ama

ne biliyim hep erken öğrenenleri görünce bennimki de çıkar dedim kendimce .en azından silik de olsa hayalet gibi bi çizgi bekledim bir saat...işe de geç kaldım....bıktım o koca kalın çirkin tek çizgiyi görmekten....

benim de bat a 2 var bekleyelim daha çıkmadık candan umut kesilmezmiş

ayyy buda benden...:)))bende bıktım o kalın cızgıyı gormekten ustelık anında o kalın cızgı cıkması varyaaa ıkıncısı cıkmıor artık test al al eczaneler bıktı benden artıq baska eczane arıorum utancımdan(

çitlenbik
bende minikkedilere kesinlikle katılıyorum sen ne yap et ovulasyonda çabala bak ben şimdi allahıma çok şükür 4 haftalık hamileyim ama ovulasyon haftamda var ya bizimkini kandırıpda çalışma yapabilmek için neler yaptım yani zaten hadi çocuk yapalım diince insanın psikolojisi geriliyor haklısın ama eşini çalışma için senin teşvik etmen ve rahatlatman, onu heveslendirmen lazım

Son düzenleme:

ayyy çok sevindim senin adına çizgiler hamiş olduğunu gösteriyor şimdiden göbek atmaya başlayabilirsin inşallah kan testi verdiğindede çıkar hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz :)))darısı gün sayanların başına :)))

slm kızlar neyapuıyonuz :) işten erken çıktım çok feci giribimmm off hamile deilmiyim acepp.. niye derseniz 3 gün önce kusmuştum ya ama ozaman grip falan deildim hiç bşyim yoktuu şimdi grip olunca acaba grip başlangıcı d,yemii oldu diyorumm...mi,dem hala ara ara bulanıyor.. çok üzülcem bu ay olmassa kendimi çok kaptırdım malesef

sen yine yokmuş gibi düşün bence ya
yoksa insan çok üzülüyor gerçekten
benim bu aydan olmayan ümidim de bitti maalesef
ben kasıma kaldım inşallah senden güzel haberler alırız

Beta HCG 0.100 mIU/mL 0 - 5

sağlık olsun
kasıma inşallah

Beta HCG 0.100 mIU/mL 0 - 5
üzülme cnm önümüzdeki aya inş hamiş olursun:)
cnmm bu 3. ayım denemede.. ilk iki ay çok üzülmedim aman salla olur elbet dedimde bu ay acaip belirtiler var yada ben öle oldugunu düşünüyorum ondan üzülcem gibi.. bu haftada hiç geçmiyor sankii 5-6 gün var daha hofff.. hamile deilsemde en azından adet olayımda ümitlenmiyeyim

anlayamaman çok normal çünkü ben anlatamadım :)
heray yumurtlama günlerini değerlendirdik, sadece bu ay bir kez çalışabildik.
12.gün çalıştık.13.gün ve 15.gün yumurta akı gibi akıntı geldi ama çalışmadık programlı olunca stres oluyormuş..gitti canıım yumurtalar..
tabii programlı olacak yumurtaların yaşadığı gün belli olacağı zaman bellii..Allahh allah yaaa sanki biz strese girmiyoruz...

amiin hepimizin yardımcısı olsun canımm...

cnm olacagı varsa bikerede olur zaten .. hergün yapmayla yada ayda bikere yapmayla bşy farketmiyor rabbim nasip etmesi önemli.. bak belkide 1 denemeyle hamile kalmış olabilirsin çünkü yumurtlama döneminde yapmıssın bi spermede 3 gün canlı kaldıgına göre senin 12-13-14 belkide 15. günler döllenmen olabilr:)

maşallah canım senin adına çok sevindim allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah

doğru söylüyorsun tatlım..
moral verdiğin için teşekkür ederim..
yine bir umut doldu içim sayende.. arada bir böyle bir ümitlenip, bir bozuluyor moralim işte...

inşallahhh sen benim kadar beklemeden tez zamanda kavuşursun bebişine..
beklemek çok yıpratıyor insanı..

heh öyle desene içim rahatladı valla:)

bizimkide sürekli stres oluyomuş:))) napalım Allah ne zaman yazdıysa o zaman artık...

minik gelinim hoşgeldın ve geçmiş olsun.. olmazsa da uzulmek yoook.. oluruna bırakıcazz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…