ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

canım kan testi yaptıracaksan bugün yaptır bence beklemene gerek yok.varsa gev-belik çıkar zaten döllenmeden bir hafta sonra çıkıyor ki senin zaten adetinde geçmiş durumda.

Pardon şeker seni okumuştum ben cumartesi diye aklımdan çıkmış. Benim birgün geçikse kendimi hamile ilan ederdim herhalde. Benim bugüne kadar hiç gecikmedi çünkü. Canım bence ne duruyorsun hemen git kana. Günün geçmiş kanda kesinlikle belli olur. birgün daha çekme bu sıkıntıyı git netleştir. Hamileysen değerin düşükte olsa çıkar bugün.

zuzu05, mustu,
kızlar heyecanladım şimdi gaza getirdiniz beni son bi lavaboya gidim yoksa gideyim bari aile hekimime

Kızlar gazınıza geldim ve gittim aile sağ. merkezine sistemleri bozukmuş sistem olmayınca olmuyormuş geri geldim maalesef

canım sen hangi markanınkini aldın? ben de gidip alayım bakim bi, pahalı olsun canım eğer gerçekten sonuç vericekse problem değil :) sen de yarın haberlerini yazarsın artık, ya inş herkes güzel haberler verir burda, bu ay benimki negatif çıksa bile burdan biri dahi hamileyse sevincem valla :))

günaydın canım. benim belirtilerim şu anda kayboldu. birtek karnımın altında sanki bir balon var. eğilip kalkarken şişmiş gibi hissediyorum. birde çok acıkıyorum. canım hep bişeyler istiyor. aklıma sevdiğim bişey gelince ağzım sulanıyor. acıkınca midem delinecek gibi kazınıyor. hamilelik fikrine iyice kaptırdım kendimi galiba. tabii bunlar benim kuruntumda olabilir. belimin ağrısı geçti. göğüsler ağrımıyordu zaten. bilmiyorum ama sanki yok gibi. kan tahlili yapsan çıkar bence ama yinede seni yanıltmayım. benimde kociş izin verse şimdi gider yaptırırım. ama hamile değilsem onun mızmızlığını çekemem. idrar testi yaptım. daha çok çok erken ama merak işte. negatif tabii. birde ateşi ölçüyorum ya hiç yükselmedi. termometre 36.3 diyor daha birşey demiyor. onuda kırıcam bu gidişle birde şu var ben hamileliğimde hiç bir belirti yaşamam.millet kusar iştahı gider ama benim daha çok iştahım artar. doktora bile vitamin vermeyin iştah kesici bişeyler verin diyordum. oda bana ben sana değil bebeğe veriyorum derdi. 4 ekim gelmiycek bu gidişle. İnşallah gelir bebişlerimiz.

certain ultra early 10tl merakımızı düşünecek olursak hiçde pahallı değil :) ,l,şk,den 5 gün sonrayı bile test ediyormuş bende son yumurtlama tarihimden 5 gün saydım o da yarın oluyor onu yarın yapacağım :86::86::86:

ben de yapayım o zaman yarın, bugun cok yogun bi akıntım oldu, anlam veremedim, normalde çok akıntım olmaz,bu normalden de fazlaydı, çok garip geldi, bi yandan hamileyim hissi çok agır basıo, ama temkinli yaklaşmakta fayda var, yine de beklemesi bile çok heycanlı ya, benim gibi sabırsız bi insan için de cok cok daha zor :))

arkadaşlar bilemiyorum bana eczacı dedi ki hamilelik ihtimali olan bir ilişkiden 5 gün sonra saptar dedi kesin konuştu benide o ikna etti yani ben o sebepten yapacağım. peki siz yapmalı mısınız bence sizde yapmalısınız zaten bekleyip duruyoruz ama yaparken ben negatif çıkarsa kendimi üzülmemem için şartlandıracağım sanki bu yumurtalıklarımın son ayımı ? değil şükür hepimiz genciz bu ay olmazsa ötteki aya inş. sonuç ne olursan olsun bir gün anneliği tadacağız Allah'ın izniyle ve tüm cesaretimle yapacağım size göre en yüksek gebelik ihtimali olan ilişkiden sonra 5 gün falan sayın o gün yapın bu ultra early testini

Slm kızlar benim 4 gün kaldı, heyecanda hat safhada ama kan testi yaptıracak vaktm yok.
İdrar testide almak istemiyorum negatif çıkarsa canım sıkılır

Merhaba kızlar, ben de hala tık yok inşallah olmaz da. sadece kasık ağrısı var çok kötü oluyorum bazen, dün gece de sol tarafın ağrısından dört döndüm. bebek varmı hala belli değil ama paylaşmak istedim ben bu ay kuru incir kürü yaptım kendime, eşime de keçiboynuzu kürü ikimiz de ortalama 10-15 gün içtik hatta çok düzenli bile içmedik sonra bıraktık. dediğim gibi bebiş var mı? varsa incir ve keçiboynuzunun faydası oldu mu bilemem ama denemek te fayda var diye düşünüyorum. Acaba eczaneden test alıp sabah yapsam çıkar mı ki

kızlar dayanamadım gidip sıradan bi gebelik testi aldım.sonuç negatif.zaten adet olacak gibiyim çarşamba gelir benim adettt...

keşke öyle olsa.ama adet belirtilerim başladı sanki.neyse yapacak birşey yok.

İyi de canım adet belirtileri görmen olmana engel değil ki. Bak benim göğüs ağrım her zmaan ki gibi 1 hafta önceden başladı şu an adet sancıları gibi çekiyorum son bir haftaya yakındır böyleyim ama 2 gün geciktim. hakkımızda hayırlısı

ben yinede kendimi olumsuza hazırlayayımda:)fazla hayal kırıklığı yaşamayım canım.çarşamba herşey ortaya çıkacak.

kızlar aranıza yeni katıldım benim 7 ay önce bebeğimizin kalbi durduğu için bir kürtajım var 3 ay bekledik son 4 aydır deniyoruz 30 eylül 1 ekim gibi adet günüm tabi inşallah olmam ama ben dayanamadım bugun sıradan bi gebelik testi alıp yaptım sounç negatif( acaba erken mi yinede bi umut var içimde bi de kasığımın sağ tarafında sürekli bi bıçak batması gibi sancı oluyor sizce testte cıkmamıs olabilir mi kan da yaptıramıyorum ilçede yapmıyolar başka ilçeyede sevk falan okul müdürüm biraz gıcık da gidemiyorum hep bi sonraki aya kaldı diye beklemekten sıkıldım umutlar ekime demek değil eylülde hamiş olmak istiyorum

herkese iyi akşamlar 2 aydır yorumları okuyorum aranıza yeni katıldım bu ay ıkıncı denememiz adetime 2 gün var 28 inde olmam gerekiyor ancak bugün simsiyah bi akıntı geldi ancak regl oluyorum diye düşündüm ama anlam veremedim daha önce bu kadar siyah gelmezdi ve erken olmazdım, ateşim her sabah ölçüyorum yataktan kalkmadan 36,8 ve 36,9 aralığında yaklaşık 10 gündür. böyle bir akıntı yaşayan var mı aranızda paylaşmak istedim teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…