- 5 Temmuz 2008
- 238
- 15
- 298
- 43
- Konu Sahibi hicbirseymi
-
teşekkür ederim, inşallah canım eğer olursa benim, hediyemi 1 hafta erken vermiş olacam. benim c.tesiydi olmadım yani bugün gecikmeli 2. günüm olacak yarın kan testi yapmayı düşünüyorum yoksa bugünden mi yapsam bilemedim:44:
teşekkür ederim, inşallah canım eğer olursa benim, hediyemi 1 hafta erken vermiş olacam. benim c.tesiydi olmadım yani bugün gecikmeli 2. günüm olacak yarın kan testi yapmayı düşünüyorum yoksa bugünden mi yapsam bilemedim:44:
zuzu05, mustu,
kızlar heyecanladım şimdi gaza getirdiniz beni son bi lavaboya gidim yoksa gideyim bari aile hekimime
segili anyway benim BAT 3 ekim ben ultra hassas gebelik testi aldım yarın denicem en son yumurtlama günümden 5 6 gün sonra yı hspladım ona göre yapıcağm bence sende eğer test yapacaksan ultra hassas bir test al fiyatı diğerlerinden biras farklı ama olsun emin olmak için değer yani
ayrıca arkadaşlar bir haber paylaşmak isitiyorum dünkü gözle idrar testim negatifti yani dibe çökmüştü ama bugünkü dibe çökmedi ortalarda durdu belki de yarın iyice üstlere çıkar die hevesleniyorum umutlarım yeniden yeşeriyor
Günaydın kızlar...
Göçmenkuşlar naptın varmı belirti ağrı sızı?
Benimde bat 4 Ekim ya ben 1inde idrar testi yapmayı düşünüyorum. Sebebine gelince. Biri eşimin doğumgünü. Eğer hamileysem çok güzel bi hediye olucak onun için hayatı boyunca unutamayacağı :) Sence 4 gün önceden çıkarmı hamileysem testte?
canım sen hangi markanınkini aldın? ben de gidip alayım bakim bi, pahalı olsun canım eğer gerçekten sonuç vericekse problem değil :) sen de yarın haberlerini yazarsın artık, ya inş herkes güzel haberler verir burda, bu ay benimki negatif çıksa bile burdan biri dahi hamileyse sevincem valla :))
certain ultra early 10tl merakımızı düşünecek olursak hiçde pahallı değil :) ,l,şk,den 5 gün sonrayı bile test ediyormuş bende son yumurtlama tarihimden 5 gün saydım o da yarın oluyor onu yarın yapacağım :86::86::86:
kızlar dayanamadım gidip sıradan bi gebelik testi aldım.sonuç negatif.zaten adet olacak gibiyim çarşamba gelir benim adettt...
Eğer günün çarşamba ise şimdiden negatif çıkması çok normal. Karamsar olma inşallah tez zamanda olur
keşke öyle olsa.ama adet belirtilerim başladı sanki.neyse yapacak birşey yok.
İyi de canım adet belirtileri görmen olmana engel değil ki. Bak benim göğüs ağrım her zmaan ki gibi 1 hafta önceden başladı şu an adet sancıları gibi çekiyorum son bir haftaya yakındır böyleyim ama 2 gün geciktim. hakkımızda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?