ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

Kizlar çamaşır suyu ile gebelik testi yspiliyomus idrara çamaşır suyu koyuyomussunuz kopururse hamileymussiniz:)kopurmezse deilmissiniz:) ben tam yatcakken deniyeyim dedim hiç kopurmedi yani hamile deilim((((. Hamile olanlarınız benim için denermiş umay gözde my CNm denerseniz çok sevincem:)

slm kızlar okuduklarıma göre sırayla cvplıycam herşeyi öncelikle çamaşırsuyu olayına değineyim bende yapmıştım çnk bat ıma 1 hafta fln vardı yaptığımda çıkmasını beklemiyordum tahmin ettiğim gibi oldu köpürmedi kesinlikle bat ıma 5 gün kala idrar testi kaptırdım negatif çıktı bat ıma 3 gün kala kan testi kaptırdım 4 haftalık hamile çıktım o yüzden çok gün olduğu zmn yapmayın test 1 2 günde bile fark edio snr bide dayanamadım 2 tane idrar testi yaptım pozitif çıktı sabredin olumlu olun Allah'ın izniyle hepimiz bebişlerimiizi alıcaz elimize
bu arada bugünkü belirtim aşırı kasık ağrısı 2 gün gecikmemde oldu artık herşeyi zaman bırakıyorum herşeyin hayırlısı minikgelin cnm yorma kendini azcık sabır cnm çok ii biliorum zor ama dayan biraz daa şu günlerin hheyecanını yaşa

slm kızlar okuduklarıma göre sırayla cvplıycam herşeyi öncelikle çamaşırsuyu olayına değineyim bende yapmıştım çnk bat ıma 1 hafta fln vardı yaptığımda çıkmasını beklemiyordum tahmin ettiğim gibi oldu köpürmedi kesinlikle bat ıma 5 gün kala idrar testi kaptırdım negatif çıktı bat ıma 3 gün kala kan testi kaptırdım 4 haftalık hamile çıktım o yüzden çok gün olduğu zmn yapmayın test 1 2 günde bile fark edio snr bide dayanamadım 2 tane idrar testi yaptım pozitif çıktı sabredin olumlu olun Allah'ın izniyle hepimiz bebişlerimiizi alıcaz elimize
bu arada bugünkü belirtim aşırı kasık ağrısı 2 gün gecikmemde oldu artık herşeyi zaman bırakıyorum herşeyin hayırlısı minikgelin cnm yorma kendini azcık sabır cnm çok ii biliorum zor ama dayan biraz daa şu günlerin hheyecanını yaşa

arkadaşımmm BENIMDE BAT BUGUNDU 3 GUN ONCE TEST yapmıstım sılık cıkmıstı tum belırtılerım var ama az once sulu bır kanama oldu peceteye bulastı yanı pembemsı kırmızımsı acaba yerlesme kanamasımı yoksa adet mı oluyorum ??? sende oldumu yerlesme kanaması ???

tbrikler canım ..allahım sağlıklı kucağına almayı nasip etsin .darısı başımıza

canım benim öncelikle şunu diyeyim ben her türlü testi yapmıştım her türlü koca karı tavsiyesini yani %100 dediklei gözle tahmin bende hala negatif çıkıyor
yani umudumuzu kımrmamak şartıyla yapın derim :) ben zaten o testi hast. iki gün önce yapmştım köpürmüştü bir daha denerim biraz sonra yazarım sonucu ama dedğim gibi bazıları bu tür testleri eşinede yaptırıyormuş köpürüyormuş bu tamamen idrarındaki asit oranıyla ilgili galiba eşlerimiz hamile olamicana göre :9
:

canım geçen ay bi lekelenmem oldu pembemsi bi gün sonra arkası adet oldu ama bu ay
adet günümden önde koyu b ir kahverengi lekelenmem oldu bi kaç damla adet oldum yine sandım bu da yerleşme lekesi çıktı bekle biras lekelenmen kırmızıyz çalmaya dewam ederse adet olacaksın yok olmazsa inş. hamilesindir canım benim: adet olursanda üzülme yeni yumurta yeni umut demektir :)

mrs pink35 nasılsın canım hamişlik nasıl gidiyor ben bugün 4+5 oldum ik gün sonra beşinci haftamıda allahın izniyle bitireceğimumarım sağlıkla sıhatle bebeişlerimizi kucağımıza almak nasip olur.
ha bu arada eşin seneye düşünüyordu ya senin bebeği bu sene olmassa şimdi güzel haberi alınca fikri değişmiştir bile
:103:

siz kaç aydır deniyorsunuz

daha günün varmış cnm ..umarım günün geçtikden sonra pozitifi görürsün ..allah hepimizede bu ay çift çizgiyi göstersin bu mutluluğu bizede nasip etsin

BAT 15-16 Ekim son 10 gün kala başladı....bence adet sancılarına ve belirtilerine benzer şikayetlerim var

hiç yormuyorum gebeliğe...bazen benzer sancılar oluyor diye okuyorum yazdıklarınızdan ama hiç ümidim yok

birebir aynısı çünkü

Son düzenleme:
3 aydır deniyoruz canım ..ama son bir aydır yani bu ay eşim beni korunuyor diye biliyor ..umarım süpriz yapabilme şansı bulurum umudum yok ama bakalım allahdan hayırlısı ..

benim de 2. ay inşallah süreç uzamaz ... insallah sürpriz yaparsın bizimle de paylaşırsın:)

yaa evlenmeden önce adet günlerimde kendimi hiç dinlemezdim .acaba diyorum bu belirti sandığım şeyler psikolojikmi ..öncedende oluyorduda ben mi farkında değildim bilmiyorum..oooff yaa sanki bu günde ağzımın tadında ve mide ekşimesinden başka bi şikayetim yok ..pooofff çok sıkıyor beni bu konu

aslında keyifli birşey hamilelik ama bu beklenti ve ilişki günleri zamanları konusu stres yaratıyor...her durumda Allah'ın dediği olur

elimizden geleni yapıp beklemekten başka çare yok maalesef

aslında keyifli birşey hamilelik ama bu beklenti ve ilişki günleri zamanları konusu stres yaratıyor...her durumda Allah'ın dediği olur

elimizden geleni yapıp beklemekten başka çare yok maalesef

BAT ıma üç gün var bakalım ya hüsran ya sevinç olacak . tüm denemeleri yaptım .olmazsa bu ay daha düzenli yapıcam ..çörek otu bal tarçını düzenli yaptım sadece ...beklemek çok zor olumlu olcağını bilsek beklemek güzel olur ama sonuç muamma olduğu için gerginlik stres yapıyor canım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…