- Konu Sahibi hicbirseymi
-
- #1.941
merhabalar kaldı 7 günnn
sabahları hafif mide bulantım oluyo ama geçen ayda öle olmştu kırmızı kartı yemiştimmm
hala ferahım neden acap ya
şimdiye 4-5 tane test yapmıştım :)
kızlar şu haftayı bi atlatsam 2 günüm kaldı ama adet olmasssam pazartesine kadar bekelyeceğim test için.ama evde ovulasyon testim vardı, öylesine yaptım gece silik çıktı.koyu çıkmadı.umudumu yitrdim bu yüzden.ovulasyon testlerinde eğer gebelik varsa çıkyormuş diye duydum.sanırım bu ayda tutturamnadık
Günaydın Umaygulay,
Mailinin altındaki o resmi nasıl koydun?
kızlar şu haftayı bi atlatsam 2 günüm kaldı ama adet olmasssam pazartesine kadar bekelyeceğim test için.ama evde ovulasyon testim vardı, öylesine yaptım gece silik çıktı.koyu çıkmadı.umudumu yitrdim bu yüzden.ovulasyon testlerinde eğer gebelik varsa çıkyormuş diye duydum.sanırım bu ayda tutturamnadık
kızlar ya aetm 6 gün geckti test yapmıcm diyodum ama bugun bebe time marka bi test aldım sonuç negatf çıktı moralım çok bozuldusnra sitede bebe time marka testlern yanlış sonuç verdiğini okudum acaba benm ki de ynlış sonçmu verdi çok üzgünüm yaa 6 gün geckmyle çıkması gerekrdı ama bnm ilk düşümde hamile oldugum hlde çıkmamştı idrarda içmde hala umt var ama ya test doğruysa demkten de kendimi alamıyorum napcam yaa desteğinize ihtiyacm var çok kötüyüm
canım hamileysen silik çıkmıyor kopkoyu çıkması lazımsilik çıktı dediğin 2 çizgimi ??? ferdat85 de ovulasyon testindende bakmıştı onunda silik çıkmıştı ve hamile cnm silik çıktıysa hiç üzülme gözün aydın
kızlar ya aetm 6 gün geckti test yapmıcm diyodum ama bugun bebe time marka bi test aldım sonuç negatf çıktı moralım çok bozuldusnra sitede bebe time marka testlern yanlış sonuç verdiğini okudum acaba benm ki de ynlış sonçmu verdi çok üzgünüm yaa 6 gün geckmyle çıkması gerekrdı ama bnm ilk düşümde hamile oldugum hlde çıkmamştı idrarda içmde hala umt var ama ya test doğruysa demkten de kendimi alamıyorum napcam yaa desteğinize ihtiyacm var çok kötüyüm
Günaydın Umaygulay,
Mailinin altındaki o resmi nasıl koydun?
kızlar hamile olunca ateş yüksek mi çıkıyor düşük mü bilen var mı
yani daha önce ölçülerlerle arasındaki fark nasıl oluyor
Kötü bı duygu bilirimyalnız o test yalnız çünkü ben 3-4 gün oncevyaptim ilk yaptığımda negatifti 1 saat sonra cok hafif 2.ciZgi cikti bugun adet gunüm yarı. Test yapcam regl olmazsam tabi:)haftaya çarşambaya kdr bekle kan testi yaptırırsın adet olmazsan
Kötü bı duygu bilirimyalnız o test yalnız çünkü ben 3-4 gün oncevyaptim ilk yaptığımda negatifti 1 saat sonra cok hafif 2.ciZgi cikti bugun adet gunüm yarı. Test yapcam regl olmazsam tabi:)haftaya çarşambaya kdr bekle kan testi yaptırırsın adet olmazsan
canım o markaya güvenme
başka test yap sen
kızlar bu arada değerim 261 çıktı
yok cnm daha cesaretım yok yapamam korkuyorum ya yine negatf çıkrsa demek ki hamile falan değilim öylesine gecktı adetm belkde blmiyorum... senın adına çok sevndım canım işnlh rabbim kucagına almayıda nasip edr. bu ay senın habernle sevnelim bir daha ki belki ben hbr veririm umudum kalmadı galiba kanda da negatf çıkıcak belkide...
ne zaman gidiyorsun doktora
mutlaka baktır artık bak çok gecikti çünkü
eğer gebelik yoksa bile bir sorun var demekki (inşallah gebeliktir)
değilse de artık sonraki aya inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?