ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

kızlar şu haftayı bi atlatsam 2 günüm kaldı ama adet olmasssam pazartesine kadar bekelyeceğim test için.ama evde ovulasyon testim vardı, öylesine yaptım gece silik çıktı.koyu çıkmadı.umudumu yitrdim bu yüzden.ovulasyon testlerinde eğer gebelik varsa çıkyormuş diye duydum.sanırım bu ayda tutturamnadık

merhabalar kaldı 7 günnn
sabahları hafif mide bulantım oluyo ama geçen ayda öle olmştu kırmızı kartı yemiştimmm

hala ferahım neden acap ya
şimdiye 4-5 tane test yapmıştım :)

inşallah bu ayda yemeyiz kırmızı kartı. çift çizgiyi görmek nasip olsun hepimize inşallah...

aynen canım yaa benimde 2 gün kaldı test yapıp yapmama arasında gidip geliyorum. bu arada ovulasyon testi gebeliği göstermezki o konuda rahat ol bence.

başka bi topcte okumuştum ovülasyon testi yapan arkadaşlardan.adetine yakın öylesine denemiş falan kopkoyu çift çizgi çıkmış.sonrada hamile olduğunu öğrenmiş.falan filan bende bi umut denedim ama ne gezeradet tarihim yaklaştıkça oynatmaya da az kalıoyor

Günaydın Umaygulay,
Mailinin altındaki o resmi nasıl koydun?

canım profilini düzenle bölümünde çizelge var ordaki çizelgeye bu sitelerden düzenledğin çizelgenin ilgili bölümündeki linki kopyalıyorsun banada burdaki i arkadaş anlatmıştı öyle yapmıştım

silik çıktı dediğin 2 çizgimi ??? ferdat85 de ovulasyon testindende bakmıştı onunda silik çıkmıştı ve hamile cnm silik çıktıysa hiç üzülme gözün aydın

kızlar ya aetm 6 gün geckti test yapmıcm diyodum ama bugun bebe time marka bi test aldım sonuç negatf çıktı moralım çok bozuldu snra sitede bebe time marka testlern yanlış sonuç verdiğini okudum acaba benm ki de ynlış sonçmu verdi çok üzgünüm yaa 6 gün geckmyle çıkması gerekrdı ama bnm ilk düşümde hamile oldugum hlde çıkmamştı idrarda içmde hala umt var ama ya test doğruysa demkten de kendimi alamıyorum napcam yaa desteğinize ihtiyacm var çok kötüyüm

Kötü bı duygu bilirimyalnız o test yalnız çünkü ben 3-4 gün oncevyaptim ilk yaptığımda negatifti 1 saat sonra cok hafif 2.ciZgi cikti bugun adet gunüm yarı. Test yapcam regl olmazsam tabi:)haftaya çarşambaya kdr bekle kan testi yaptırırsın adet olmazsan

silik çıktı dediğin 2 çizgimi ??? ferdat85 de ovulasyon testindende bakmıştı onunda silik çıkmıştı ve hamile cnm silik çıktıysa hiç üzülme gözün aydın
canım hamileysen silik çıkmıyor kopkoyu çıkması lazım
benim de koyu çıkmıştı zaten

canım o markaya güvenme
başka test yap sen

kızlar bu arada değerim 261 çıktı

işden gelir gelmez önceden facemi açardım şimdi bu sayfayı açıyorum hemen ...önce en son kaldığım yerden itibaren yorumları okuyorum .... son 2 gün ..BAT ıma ..ama ben 2 gün önce test yapmıştım negatifiti bildiğiniz üzere umudumda yok ama hamile olanları duymak için burdayım bu ay geçti gelecek aya bakıcaz artık ..umarım tüm isteyen arkadaşlar hamiledir :)))) kocaman öpüldünüz anne adayları

cumrtesi günü doktora gtcem canım kan tahlılı yptrcam. moralim nasıl bozuk anlatamam

cumrtesi günü doktora gtcem canım kan tahlılı yptrcam. moralim nasıl bozuk anlatamam

Son düzenleme:
canım o markaya güvenme
başka test yap sen

kızlar bu arada değerim 261 çıktı

yok cnm daha cesaretım yok yapamam korkuyorum ya yine negatf çıkrsa demek ki hamile falan değilim öylesine gecktı adetm belkde blmiyorum... senın adına çok sevndım canım işnlh rabbim kucagına almayıda nasip edr. bu ay senın habernle sevnelim bir daha ki belki ben hbr veririm umudum kalmadı galiba kanda da negatf çıkıcak belkide...

ne zaman gidiyorsun doktora
mutlaka baktır artık bak çok gecikti çünkü
eğer gebelik yoksa bile bir sorun var demekki (inşallah gebeliktir)
değilse de artık sonraki aya inşallahh

yagmur üzülme herşeyin hayırlısı.. kaçıncı ayın bu ay denemede benim 3
yaırn test yapcam ya kendimi negatif olcak diye alıştırdım neyapalım olmassada diger ay artık. bu haftanın başında çok üzülmüştümmm negatif testi görünce ama bi kaç gün geçsin biras daha üzüntün azalır..moralini bozma..

ferhat 3 haftalık falan hamileisn heralde demii..200 lü degerler öle oluyodu sanırım ama emin deilim:)

bilmiyorum kaç haftalık ama 4 sanırım
internetten bakınca 3+3 görünüyor ama beta hcgye göre 4 haftalık
yarın doktora gidicem o söyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…