- Konu Sahibi hicbirseymi
-
- #1.921
bak artık yarın bi test yap yeterince geçti
ben de senin için sevinmek istiyorum :)
dil altından sabah 7 ölçümü
3803e9 Ovulation charts on FertilityFriend.com
yaa böle deyince teşeniş oluyorum :) alsam mı yarn test cuma günü gidecktim doktorm yokmuş cumrtesi gününe kaldı yarn alıp yapsam mı acaba.. şu 1 liraya testler var onlara güvnmiyorum hangi markanın kini alsam ? girdim kanına ha yarn yapcam :):)
cnm bu ölçümü siteden mi yapıyosun ? ateşn yükselmiş ama yine 36 dereceler de yksa bn mi ynlışm ?
herkesin vücut ısısı farklı
35 olanda var 36 olan da 37 olan da
o yüzden o ısıya takılma
ölçümü sabah yataktan kalkmadan dil altından termometreyle yapıyorum
siteye üye olmuştum bilgileri giriyosun o tablo yapıyo
Sağol cnm aslında bu ay çok ümitli değildim çünkü ilk denememiz daha ve bende polikistik over var bunun için ilaç kullanıyorum yumurtayı güçlendirici olursa etkisi ondandır. Bu kadar ümitlenmemin sebebi çok fazla belirtisi var gibi psikolojik değilse eğer bugünde çok miğdem bulanıyo. Sende bi belirti varmı canım
selam kızlarrrrrr
nasılsınız bi süre bakamasam kaç saya oluyor yaaa takip edemiyorumm :26:
hamişler artıyorrrr
Günaydın Umaygulay,amin benmde 3 eylül geçsn günler yaaa gelsin minik bebişler kızlar ilk hamilelğnzmi
slmm kızlar bende bi kaç gündür bakamıyorum foruma bugun adet günümmm bakalım olcakmıyım. ama hiç agrım yok
yarın sabah test yapcam umudum yok ama yinede belki olursa diye hevesleniyorum:)
ben ovulasyon aldigim zaman icinden gebelik testide cikti ama hic yapmayi dusunmedim
hastaligimi beklemek daha iyi gibi geliyor umut umuttur:)) yıkılmak olsa da sonunda
valla iyi olmaya gayret ediyorum
karın ağrısı, aşırı sancılı gaz, karında müthiş şişlik
bunlar benim klasik adet belirtilerim
hafta sonuna bekliyorum..umuyorum gelmez...ama hiç de öyle görünmüyor
gerçi hamileliliğin belirtileri yada belirsizlikleri çok değişkenmiş okuyorum buradan ama hayırlısı
merhaba canım inş. gelmez belirtilerin ben farklılaşan belirtilerimi battan bir gün önce yaşamıştım, sanırım battan bir gün öncede yerleşmem olmuş lekelenme geldi çünkü ama dedğin doğru herkese göre değişiyor bende haftasonunu iple çekiyorum çünkü ilk konrolüm olacak
valla iyi olmaya gayret ediyorum
karın ağrısı, aşırı sancılı gaz, karında müthiş şişlik
bunlar benim klasik adet belirtilerim
hafta sonuna bekliyorum..umuyorum gelmez...ama hiç de öyle görünmüyor
gerçi hamileliliğin belirtileri yada belirsizlikleri çok değişkenmiş okuyorum buradan ama hayırlısı
Adet Dönemiyle Aynı bütün belirtiler Okudum Ben sadece bekleyeceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?