ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

kızlar sanırım hamileyim yaa
üstteki gebelik alttaki ovulasyon testi

http://img805.imageshack.us/img805/9021/img0418j.jpg

çok sevindim inanki eve yeni geldim ve gelir gelmezde senden haber varmı diye baktım...

nedense dün konuşurkende içimden bir hiss hamile olduğunu söylemişti.hatta sana da söyledimmm...çok sevindim çokkkk 7.ayında hamile kaldınnn...

kızlar içimdeki tümmmm umutsuzluklar gidiyorr oluyor işte neden olmasınnn hepimiz hamiş olcazzz..

çok sevindim yaaa..canım Allahım sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inşallah..darısı da hepimize :):):)

canım bat 11-12 ekim
bugün ateşim yükselince test yaptım yoksa yapmayacaktım bekleyecektim
ümidini yitirme erken tabi
benim bat 1 gün geçti ve silik çizgi zor çıktı görüyosun
batını bekle erken teste hayır

inşallah canım
umutsuzdum çünkü, her ay aynı hüsran
inan hiç belirtim yok
bugün daha yeni yeni başlıyor o kalçaya batmalar bacağa kramplar falan
sadece kasık ağrım vardı benim
hiç takılmayın belirtilere

senin adına çok sevndim bizde 7. aydayız
adetime 8 gün kaldı ama tek bir belirti bile yok ama olsun içimde acayip bi ferahlık var nedense olmasada üzülmicekmiş gibiyim ....
adetime 8 gün kala aynen senin gibi ferahlık yaşıyordum bende
hiç de belirtim yoktu
adete 3-4gün kala kasıkta batmalar daha sonra da kasıkta adetin ilk günü sızılar başladı
takılmayın onlara neden olmasın?
Ferdatcim dogrumu okudum cok cok tbr ederim cnm daha cok küçük olduğu için hcg hormonu az salgilanmistir yrn sonucunu alınca rahatlatsın
çok teşekkürler inşallah yarın sonuçla daha da rahatlarım

canım benim çok çok sağol
tabi ki bu kadar ümitsiz ben hamile olabildiysem sizler de olabilirsiniz pekala
ümidi yitirmek yok
bu ay olmasa bile sonraki ay
bak 7 ay sonra geldi

ferdacım bişey merak ettim ovulasyon testleri de mi hamileliği gösteriyormuş o nedenle mi yaptın o testi.

heyyyyyyyyyy kızlar neredesiniz...bugün çok sessizsinizzzzzzzzzzz...

ferdattt;
nasıl sevindim anlatamam sanki ben hamileyim hahaaa....ne güzel haber bu yaaa...darısı başımızaaaa.....,

ya kızlar bu araada ben ateş ölçüyorum. 35.0 35.4 bugünde 35.6 bu ateş değerleri niye bu kadar düşük olurki bir insanın bazal ısısı 36.0 36.5 arası değil miki???
benim yumurtlama günüm yarın diye gösteriyor çizelgee....offf artık şu günler geçiverseee...
bir de teknoloji mağazasında çalışacağım acaba hamilelikte sakıncası olur mu?_ hani tvler pcler açık olur yaaa..istinye parkta baya bi büyük mağazaaa...napsamkii

kızlar ya bi,şey sorucam bu ateşin ne alakası var ben 4 haftalıkken ölesine bi ateşimi ölçeyim dedim derece 34.5 çıktı=))) donuodum sanırım o ara bende pek bi alakası olmadı bu ateşin sanırsam=))

teşekkürler canım darısı size olsun

kızlar ya bi,şey sorucam bu ateşin ne alakası var ben 4 haftalıkken ölesine bi ateşimi ölçeyim dedim derece 34.5 çıktı=))) donuodum sanırım o ara bende pek bi alakası olmadı bu ateşin sanırsam=))

ya bnde anlamdım burda okuyorum herkes ateşm yükseliyo faln diyo adetm 5 gün geckti merktn bnde ölçtüm 35.8 , 36 o civrda sürekli ilk düşüğümde de bi ateş yükselmesi olmamıştı intrnette de baktım pek bi bilgi yok. ama böyle nasıl desem yüzüme faln dokundugumda sıcacık böyle arada bi ateş basıyo beni yanıyorum bunalıyorum ama snra bi üşümk ayklarım donuyo anlamadım gitti....

ediyorum hergün tüm isteyenler için
kızlar işin sırrını çözdüm
hamile birii sizi rüyasında görecek :)))
bizim okula yeni tayini çıkmış biri var meraba merabayız
2 hafta önce falan rüyamda gördüm hamilesin dedi
bende nerdee dedim daha yumurtlamam bile olmadı :)

dün bana da öyle oldu
ateş de hergün sabah 7 gbi ölçüldüğünde verimli sonuç veriyo
benim hergün 7deki ateşime göre bugün acayip yükseldi

ya benide dayım ve kuzenınm rüyasında görmüş gelinlikle gecen aradılar rüyalarını anlatıyolar bana bnde dnliyorum öylesine tabi.. snra dedim ki yanlış görmüşünüz tekrar evlnmeye niyatım faln yok şuanlık nikah tazelemeyide düşünmüyorm daha 1 yıllık evliyim :) meğer gelinlikle görmek hamile oldugun anlamına geliyomuş nasl şaşardım artk bekliyrm bnde birde annemle nette konuşuyoduk dün akşam annem dedi ki kızım hamilemisin sen gözlerin bi tuhaf bakıyo yok dedim annecm nerde beklemedeyim diye.. işnlh bunlar boşa çıkmaz sonunda bnde senın gibi sevinirim..

bu arada senın hamile olmanada gerçktn çok sevndım canım :)

offfff bende dereceyi aldım ama bi türlü doğru sonuç alamadım...yataktan kalkmadan koltuk altımdan ölçmeye çalışıyorum...terim soğuduğundan mı bilmem heppp düşük çıkıyo...

yarından itibaren dil altından ölçüp bende tabloma başlayacağım..koltuk altı yanıltıcı oluyo sanki bana öyle gelioo..

bak artık yarın bi test yap yeterince geçti
ben de senin için sevinmek istiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…