- 21 Aralık 2010
- 202
- 0
- 316
- Konu Sahibi hicbirseymi
merhabalar kızlarrrrrrrrrr bende yeni sayılırım aylardır kk deki yazıları bıkmadan okuyorum hergün yeni bişey öğreniyorum 2 yıllık evliyim ve artık bi bebiş şart diye düşünüorum benim yumurtlama tarihim an itibariyle bitmiş bulunuyor =) 8 veya 9 ekim regl olma günüm inşallah olmam oda ayrı bi konu=) yaptığım bi çok araştırmaya göre döllenme gerçekleştikten snr tek taraflı kasık ağrısı hissedilirmiş bnmde sağ yumurtalığımın olduğu yerde hep bi ağrım oldu şu 2 3 gündür tabi bunların hepsi psikolojikte olabilir o kadar çok istiyoruzki bebişlerimizin olmasını doğal olarak vücut olucakmış gibi belirtiler gösteriyor bize bide özellikle söylemek istiyorum regliliğiniz gecikmeden idrar testi yapmayın kıslarrrr negatif çıkınca psikolojik bi göçüş yaşıyoruz bizede yasık=( Allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah oluşab,ilcek bi etkide yazmaya devam edicem hepinize
heeee bide unutmadan folic aside başlamayı unutmayın hamilelik öncesi çok büyük yararı var vücuda ben folic plus kullanıyorum tavsiye ederim ...

heeee bide unutmadan folic aside başlamayı unutmayın hamilelik öncesi çok büyük yararı var vücuda ben folic plus kullanıyorum tavsiye ederim ...