ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

mantık aynı ama ben katılmıyorum buna
bildiğim bikaç marka var nerdeyse erkekler işese çift çıkaracak
o testler yüzünden hayal kırıklığına uğrayan yüzlerce insan var
bence testler de güvenilir ve değil diye ayrılır
bak yukarı link verdim çift çizgi görüp hayal kırıklığına uğrayanların başlığı

bencede güvenilir marka almak gerekiyor.. ben 2 ay önce test yaptığımda çift çizgi gözükmesine rağmen sonuç negatif çıktı ne kadar çok üzülmüştüm o yüzden daha dikkat edip güvenilir markaları almak gerekiyor:69::2::5:

ama şunu da belirtmek lazımki
eğer silik çizgi gördüyseniz %90 hamilesiniz demektir
benim söylediklerim daha düşük ihtimaller
ve inşallah gözde yarın kan tahlilinde değerlerin de güzel çıkacak :49:

inşallah canım benim inşallah tek umudum o inş değerler güzel çıkar canım biliosundur belki kansızlık çok sorun olurmu hamilelikte

kızlaaarrr geldimmmmm hiç umudum kalmamıştı artık sabah kahverengi çok az bişi geldi sabah dedim regli oluorum ama daha renliliğimede var cumartesi yada pazar olmam gerek dedim bu kadar strese erken geldi nys hayırlısı artık dedim akşam üstü doktora gittim artık tek düşüncem sistitimin geçmesi çnk çok canımı yakıodu hemşire kan sonucumu verirken artık ilaç kullanamayacaksın ççnk hamilesin dedi resmen şok oldum bildiğiniz inme indi cvp veremedim benmi demekten 152.32 çıktı değerim 4 haftalıkmış ya nasıl bi sevinç anlatamam Allaha isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu bugünkü gelen kahverengi şeyle yerleşme lekelenmesiydi sanırım bi dahadfa bişey gelmedi zaten minicik olduğu için ultrasonda gözükmemiş 10 gün snr doktora gidicem tekrar bi ultrasona giricem keseyi görebilmek için sanırım ay hala rüyada gibiyim :nazar::emir_bebek::72:

kızlaaarrr geldimmmmm hiç umudum kalmamıştı artık sabah kahverengi çok az bişi geldi sabah dedim regli oluorum ama daha renliliğimede var cumartesi yada pazar olmam gerek dedim bu kadar strese erken geldi nys hayırlısı artık dedim akşam üstü doktora gittim artık tek düşüncem sistitimin geçmesi çnk çok canımı yakıodu hemşire kan sonucumu verirken artık ilaç kullanamayacaksın ççnk hamilesin dedi resmen şok oldum bildiğiniz inme indi cvp veremedim benmi demekten 152.32 çıktı değerim 4 haftalıkmış ya nasıl bi sevinç anlatamam Allaha isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu bugünkü gelen kahverengi şeyle yerleşme lekelenmesiydi sanırım bi dahadfa bişey gelmedi zaten minicik olduğu için ultrasonda gözükmemiş 10 gün snr doktora gidicem tekrar bi ultrasona giricem keseyi görebilmek için sanırım ay hala rüyada gibiyim :nazar::emir_bebek::72:

Maaşallah maşallah :nazar::nazar:
Gözün aydın arkadaşım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Peki ateşini ölçüyor muydun sen? Bende bu aralar en çok ona takıyorum 7 günüm kaldı ateşim yükselmiyor bi türlü :59:

inşallah canım benim inşallah tek umudum o inş değerler güzel çıkar canım biliosundur belki kansızlık çok sorun olurmu hamilelikte
kansızlığın ileri seviyede mi?
eğer öyleyse mutlaka doktoruna söyle bunu
kansızlık sorun tabi, bende de var
ilk 3 ay demir hapı vermiyorlar hamilelikte
4. aydan itibaren başlıyorsun çünkü bebek senden alıyor demiri
ve alacak demir bulamazsa allah korusun kötü şeyler olabilir
sen doktoruna mutlaka söyle tahlilini yapsın o daha iyisini bilir
daha önce ilaç kullandın mı kansızlık için ya da kullanıyor muydun?

tebrik ediyorum
allah kucağına almayı da nasip etsin

gercekten çok sevındım inş en kısa zamanda bızde böyle mutlu haber alırız benımde suanda geldı dedıgın gıbı relg olmama 3 gun var ama benım hiç umudum yok lekelenme ne kadar oldu senın

canım hayırlı olsun ama ben sana demiştim hamişsin diye içime doğmuş hayırlı olsun canımm çok sewindimm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşş :) bende bgn silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm ama yarın kan tahlilinde görmeden içim rahat etmicek :)

kansızlığın ileri seviyede mi?
eğer öyleyse mutlaka doktoruna söyle bunu
kansızlık sorun tabi, bende de var
ilk 3 ay demir hapı vermiyorlar hamilelikte
4. aydan itibaren başlıyorsun çünkü bebek senden alıyor demiri
ve alacak demir bulamazsa allah korusun kötü şeyler olabilir
sen doktoruna mutlaka söyle tahlilini yapsın o daha iyisini bilir
daha önce ilaç kullandın mı kansızlık için ya da kullanıyor muydun?

yok canım daha kesin değil ama bende belirtileri var biraz ondan merak ettim yarın doktoruma onuda söyleyim baksın ona göre ilaç verir kullanırım bnde cnaım bilgin için saol kocaman öpüyorum seniii:54:

canım hayırlı olsun ama ben sana demiştim hamişsin diye içime doğmuş hayırlı olsun canımm çok sewindimm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşş :) bende bgn silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm ama yarın kan tahlilinde görmeden içim rahat etmicek :)

yok canım daha kesin değil ama bende belirtileri var biraz ondan merak ettim yarın doktoruma onuda söyleyim baksın ona göre ilaç verir kullanırım bnde cnaım bilgin için saol kocaman öpüyorum seniii:54:

baktır tabi ihmal etme
tsh tahlili de yaptır daha önce yaptırmadıysan
hamilelikte o da tehlikeli
eşine nasıl söyleyeceksin :46:

baktır tabi ihmal etme
tsh tahlili de yaptır daha önce yaptırmadıysan
hamilelikte o da tehlikeli
eşine nasıl söyleyeceksin :46:

hiç test yaptırmadım cnaım yarın doktor ben söylemesemde ne gerekiyosa yaparmı canımm
eşime nasıl sölicem bende onu düşünüyom canım yolda ewe geliyoo telde söylemek istemedm tuttum kendimi nasıl söylesem kii yhaaa çok heycanlıı pat die söylerim heralde hehehehe :D:D:D

slm kızlar sanırım herkes yemekte öncelikle MrsPink35 cnmm çok çok sevindimmm sen üzgün giderken doktora hamile oldugunu ögreniyorsun nsl heycanlı bşydir:)

kıs gözge kocan gelmedimi:)
bu aradaaa gözde ben sanki adet olcakmısın gibi hisediyorum yemekten sonra ksık agrılarımm sankiii ta aşagıya dogru indii genitalden 3 -4 cm yukarda öle bi agrıyoki kırmızılar gelcek gibi ama daha var günüm yaf:(

slm kızlar sanırım herkes yemekte öncelikle MrsPink35 cnmm çok çok sevindimmm sen üzgün giderken doktora hamile oldugunu ögreniyorsun nsl heycanlı bşydir:)

kıs gözge kocan gelmedimi:)
bu aradaaa gözde ben sanki adet olcakmısın gibi hisediyorum yemekten sonra ksık agrılarımm sankiii ta aşagıya dogru indii genitalden 3 -4 cm yukarda öle bi agrıyoki kırmızılar gelcek gibi ama daha var günüm yaf:(

canım benimde ağrım oluyodu öle alt tarafta belimde hasta olcakmışım gibi ağrıyodu umarım hasta olmazsınn canım hamilelik belirtisidir benim kociş gelmedi ama gelmek üzeredir canımm

canım benimde ağrım oluyodu öle alt tarafta belimde hasta olcakmışım gibi ağrıyodu umarım hasta olmazsınn canım hamilelik belirtisidir benim kociş gelmedi ama gelmek üzeredir canımm

ay inş cnm benim kendimi şu günlerde okdr dinliyorumki.. heleki şuanda sanki tuvalette zorlasam kendimi kan gelcek giib hisediyorum:( şuanda ezan okunuyor allahım inşş bu ay hayırlıı kılmıştır bebek nasip etmiştir..banada bu ay isteyen herkesede.. aminnnnnnn..
kocam gelsin az otur sonra gel ne yaptıgını anlatt:)çok heycanlı:)

hiç test yaptırmadım cnaım yarın doktor ben söylemesemde ne gerekiyosa yaparmı canımm
eşime nasıl sölicem bende onu düşünüyom canım yolda ewe geliyoo telde söylemek istemedm tuttum kendimi nasıl söylesem kii yhaaa çok heycanlıı pat die söylerim heralde hehehehe :D:D:D

abooow k:52::52::52::52::52:ızz hamilemisinnnnnnnnnn

ay inş cnm benim kendimi şu günlerde okdr dinliyorumki.. heleki şuanda sanki tuvalette zorlasam kendimi kan gelcek giib hisediyorum:( şuanda ezan okunuyor allahım inşş bu ay hayırlıı kılmıştır bebek nasip etmiştir..banada bu ay isteyen herkesede.. aminnnnnnn..
kocam gelsin az otur sonra gel ne yaptıgını anlatt:)çok heycanlı:)

tamam canım nasıl tepki vercek bende çok merak ediyourummmmm:52:

aaaa arka arkaya nasıl güzel haberler bunlaaarrrrrr :64::64::64::64::64::64::64::64:
çok sevindim arkadaşlarımmm :16::16::16::16::16::16::16:
Allah kucağınıza almayı da nasip etsin inşallahhh...:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

not: kaçırdığım başka güzel haber var mı?

kız oflu bak sen bi kaç saat gelmedin iki kişi hamileee:)

ayy hıc sorma ogleden sonra halılarımı sıleyım dedım aksama bı bakarım dedım anaaam ıkı kısı hamılee :D ayy ne guzelll cok sevındımmmmmm darısı bıze ınsallahhh :D kız gozde kan testı yaptır kocana ole sole :D

ofluuuuuuuuuuu bende hala inanmıyorum amaa test yaptım akşam üstü silik ikinci çizgiii çıktıı çok heycanlıııııııııııııııııııııı:52::52::52::52:

ayy mınık gelınım sorma yaaa :D bıkac saat kayboldm ne guzel gelısmeler var :D yarın kan testı yaptr da kocana ole sole hamıslıgını :D:66::66::66:

aaaa arka arkaya nasıl güzel haberler bunlaaarrrrrr :64::64::64::64::64::64::64::64:
çok sevindim arkadaşlarımmm :16::16::16::16::16::16::16:
Allah kucağınıza almayı da nasip etsin inşallahhh...:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

not: kaçırdığım başka güzel haber var mı?

canımmm çokkk saoll allah en kısa zamanda allah sizede kısmet eder inşşş :54:

Back
X