ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

Sen moralini bozma hayırlısı zaten benim akıntılarım bu ay çok azdı genelde kuruydum yani aslında akıntım çok olur benim ama bu ay azdı enteresan benim için

nermin cnm benimde normalde akıntım olması lazımdı sadece bugun tuvalete gidince azcık bi akıntım oldu okdr.. peçeteyle silerken çok az geliyor..
bak bendeki olan şeyleri söylüyeyim..
kasıklarımda batma
ani hareket edince yine batma oluyor..
göbek deligimden alt kısmı çok şiş..
gögsüm normalde çok agrırdı şimdi az agrıyor.. bde gögüs ucum kuru nsl desemm böle hafiften soyulur gibi olmuşş..
iki gündür midem bulanıyor dünde baya bi kustum..
belim çok agrımıyor sürekli oturınca snaki batıyor gibi oluyor..
arada elime ayagıma kasık batması gibi agrı geliyor..
bide bugun burnum tıkalıı
kustuktan sonrada sanırım bogazımı zorlamışımm agrıyor..
bende durumlar böle..
eger adet olursam daha şöle belirtim var böle belirtim var demiycem:)

kızlar güsel arkadqaşlarım güsel dilekleriniz için çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu megcim cnmsınnn gözdecim çok çok tbrk ederim cnm size az çok faydası olucak belirtilerimi yuazayım bi kere kasık ağrısı hiç geçmio devamlı var ve sanki birasdan regl olucakmış hisside var hemen koyvermeyin o yüzden bende aşırı bi gaz oldu ben hayatımda bu kdr gazlı hiç olmadım =) birazda yüzümde sivilcelenme oldu göğüsümdeki kahverengilik koyulaşmadı ama büyüdü =)) bendeki şimdilik belirtiler bu kadar kıslar sorusu olanı hemen yanıtlarım görünce öpüyorum sizi

kızlar güsel arkadqaşlarım güsel dilekleriniz için çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu megcim cnmsınnn gözdecim çok çok tbrk ederim cnm size az çok faydası olucak belirtilerimi yuazayım bi kere kasık ağrısı hiç geçmio devamlı var ve sanki birasdan regl olucakmış hisside var hemen koyvermeyin o yüzden bende aşırı bi gaz oldu ben hayatımda bu kdr gazlı hiç olmadım =) birazda yüzümde sivilcelenme oldu göğüsümdeki kahverengilik koyulaşmadı ama büyüdü =)) bendeki şimdilik belirtiler bu kadar kıslar sorusu olanı hemen yanıtlarım görünce öpüyorum sizi

Arkadaşım bende tebrik etmiştim seni ama tekrardan ediyorum :34:
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :nazar:
Ben en çok ateşini ölçtün mü ateş ölçme yöntemini kullanmış mıydın? Bi de lekelenme yaşadın mı?

ay bendede gaz baya var vede sölemesi ayıptır pek bi kokulu:) gögsümdeki kahverengi bölgeyi çok ayırt edemiyroum büyüdümü aynımı rengi nsl diye:)sanki meme başı deilde dış kanarı biraz daha belirgin koyu gibi.. halka şeklinde.. birasdan regl olcak gibiyim ciddennn belim kalcalarıma dogru agrıyor yani belim deilde kalcam batıyor gibi.. midem bulanıyor nsl ama biden öggg diyip bögürüyorumm okdr sanki kuscak oluyorum ama kusmuyorum tabi dünkü kusmayı saymıyorum.. aklıma geldikce yazcam:)

arkadaşalar bana verdiğiniz destek için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. ben olamadım ama İnşallah hepiniz bu ay hamiş olursunuz.

haaaaa bide kasık agrılarınız çift taraflımı tek taraflımı ben ovulasyonumun son günlerinde doktora gitmiştim sag taraftan yumurtlamıssın dedii.. benimde genelde sag tarafımda batma var ama arada soldada oluyor sizdedemi böle

benim kasık ağrım adet sancısı gibi ama az evet gaz problemini çok yaşadım on gündür.ve her an adet olacak gibiyim memelerimde bir fark yok sadece her adet öncesi gibi şiş ve sancılı.Teşekkürler canım ve tekrar tebrikler

ay eve geldigimden beri netteyim azcık uzanayım kızlar dinlenip gelirim öpüyorum heppnizi:)

canlarım ben çıkıyorum şimdi hepinize ii akşamlar bana dua edin nolur olur inşş yarın kan testinde de pozitif çıkar yarın sabah erkenden hastaneye gidicem geldiğimde yazarım herşeyi size en ufak ayrıntısına kadar öpüyorum hepinizi kocaman ii gecelerrrr:54::69:

merhaba kızlar...

çokkk yorgundum kalkamadım koltuktan bir türlü..kaynatmışsınız katılamadım sizlere ama okumaya çalıştım;)

mrpink arkadaşımm tebrik ederim Allah sağlıkla almayı nasip etsin inşallah:nazar::nazar: darısı da tümmmm topiğimize:49::49:

herkese iyi geceler çok uykum geldi :31::31:hepinizi seviyorum:54::54:

Arkadaşım bende tebrik etmiştim seni ama tekrardan ediyorum :34:
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :nazar:
Ben en çok ateşini ölçtün mü ateş ölçme yöntemini kullanmış mıydın? Bi de lekelenme yaşadın mı?

canımmm ateş ölçmeyi hiç denemedim bile hatta bigün ölçeyim dedimde 34.5 çıktı=)) o derece yani evt lekelenmeyi bugün yaşadım bi parça kahverengi bişi geldi kan belki ama kahverengiydi =)

minik gelin aynen öle bnmde tek taraflı sancım oldu sağ tarafımdı bnmde yumurtlama belirtisi olabilir daha snr bi süre snr yani ağrım sancım ikiye bölündü:49:

canımmm ateş ölçmeyi hiç denemedim bile hatta bigün ölçeyim dedimde 34.5 çıktı=)) o derece yani evt lekelenmeyi bugün yaşadım bi parça kahverengi bişi geldi kan belki ama kahverengiydi =)

minik gelin aynen öle bnmde tek taraflı sancım oldu sağ tarafımdı bnmde yumurtlama belirtisi olabilir daha snr bi süre snr yani ağrım sancım ikiye bölündü:49:

aynen cnm benimde sagda oluyodu şimdii iki taraftada oluyo ama yine sag taraf daha baskın:)3 aydır deniyoruz ve bu ay kdr diger aylar beklemedimmm umarım bende 1 hafta sonra güzel haberler veririm:(

Back
X