ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

Ne güzl cnm ne tatlı mutluluk... bnmde adetm bugunle beraber 3 gndur gecikiyo umrm senın aldığın gibi bi haberle sevnırım bnde umtlanmak istemiyorum ama 4 aydr düznliydi düznli derken 33-34 gün aryla oluyodum bu defa olmadı olmadığı gibi bel ve sol kasığımda batma tarznda bıcak splnrcasına ağrı giriyo bazen bunlar olunca heveslenıyorum umarm yıkılmam sonunda.. RABBİM hrylı bir hamilelik hayrlı bir evlat versin sana canım sorunsuz bir şekilde yavrunu kucagına almayı nasip etsn RABBİM...

3 gun gecmıs bı kac gun daha sabret acele etme bence
tam net bısey ıcın
o yıkılmalar mahvedıyor ınsanı ama
sunu anladım bugün daaha
en güzeli inanmak ve Allah aa sıgınmak o ısteyınc eoluyor
hep dua edelimm
ben dun cok yalnız hıssedıyordum kendımıı neden bilmiyorm
ama bugun bana Allah ım öyle bi güzel hediye verdikiiiiii
artık daha cok inanıcam daha cok okuyacagım daha cok daha cok

tam net bısey ıcın
sunu anladım bugün daaha
hep dua edelimm

Evet canım RABBİM biliyo doğru zamanı gndericktr ondan istenilen hiçbişeyi geri çevrmez RABBİM yetrki sen istemesini bil ve ona sığın gerisi boş bnde ondan istiyorum banada gndereck bunuda biliyorum ama şmdi ama snra gndereck buna inanıyorum. Sabretmeye gelnce çok zor canım ama önmli olanda zoru başarabilmek beklicz artk...

tam net bısey ıcın
sunu anladım bugün daaha
hep dua edelimm

oh oh canım maşallah subhanallah nazarlardan korusun mevlam:nazar::nazar::nazar:inşallah bende güzel bir haber alırım bu haftanın sonunda ki güzel haberler almak istiyorum inşallah :34::34::34::97::97::97:

arkadaşlarrrrrrrrr
degerım 1000 kusur cıkmıss
adam avr demıs dogrmuuuuuuuu
degerın akc olması gerekkllıı
ay yardm edınnnnnnn

mrb kızlar bugn giremedim.adetime son 2 gün ve hiç adet olacak gibi hissetmiyorum :) batmalarm dvam ediyo aynen..denizkızı cnm tebrik ederim senii sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah..darısıı bizee :):17:

aaaa negüzel bi hamiş daha:)
deniz kızı hayırlı ugurlu olsun rabbim olmayan bekleyenlerede nasip etsin:) banada amin:)
dayanamadım kızlar bugn eve gelirken farklı marka test aldım yaptımmm negatifff busefer eminim bu aydan kesin umudum bittii:) önümüzdeki aylara bakcaz daha:) düzenli ilişkimiz yok ona yoruyorumm tabi kısmet o ayrıda:) artık 1 gün ara ile ovulasyon olsada olmasada birlikte olcaz eşimle bakalım busefer nolcak:)tabii allahım nasip ederse korunurken bile hamile kalırımda işte ben elimden geleni yapayım gerisi rabbime kalmış :)

deniz kızı hayırlı ugurlu olsun rabbim olmayan bekleyenlerede nasip etsin:) banada amin:)
dayanamadım kızlar bugn eve gelirken farklı marka test aldım yaptımmm negatifff busefer eminim bu aydan kesin umudum bittii:) önümüzdeki aylara bakcaz daha:) düzenli ilişkimiz yok ona yoruyorumm tabi kısmet o ayrıda:) artık 1 gün ara ile ovulasyon olsada olmasada birlikte olcaz eşimle bakalım busefer nolcak:)tabii allahım nasip ederse korunurken bile hamile kalırımda işte ben elimden geleni yapayım gerisi rabbime kalmış :)

kız daha hasta olmadın nıye umıdını kesıyosun kı :26:

kizlar ya benim bugun 26. gun gecen ay 26. gunde olmustum adet gelmedi
ama test yaptim negatif 2 gun sarksa bile cikardi silik milik dimi??
hic gecmez benim adetim ama kuzu kuzu bekliyorum iste

yok valla tamamen kestim umudu busefer.. test negatif bide bende hiç hamilelik adına bi belirti bile yok kuzumm:)
ay bide ben bu forumda çok etkilendigimi anladım bak hafta sonu sürekli burdaydımmmm çok etkilendim bugun işteyken hiç bakmadımmmm unuttum :)
sürekli gelmiycem daha buraya tabi hergün ugrarımda tüm gün zaman geçirmem:) dayanamam sizsiz:)

stres yapma canım.hamile olsan bile hemen beklenen adet tarihinde testte çıkmayabilir. sen hiç moralini bozma bikaçgün daha bekle. bende 9 ay bekledim bebek için her ay yıkıldım kırmızıları görünce olmayacaksa olmasın tatile gidip döneyim tekrar doktora giderim dediğim anda geldi bebişim. şuan 13 haftalık hamileyim. sende hiç kafana takma. ummadığın anda gelecek bebişin.

stres yapma canım.hamile olsan bile hemen beklenen adet tarihinde testte çıkmayabilir. sen hiç moralini bozma bikaçgün daha bekle. bende 9 ay bekledim bebek için her ay yıkıldım kırmızıları görünce olmayacaksa olmasın tatile gidip döneyim tekrar doktora giderim dediğim anda geldi bebişim. şuan 13 haftalık hamileyim. sende hiç kafana takma. ummadığın anda gelecek bebişin.

arkadaşlar ben eylülün 13 ünde son adet günüm başlangıcıydı 20-21 eylülde bitti.ekim 13 günüm olması lazım 3 gün var.belirtiler kasıklarım ağrıyo batiyor,karnım şiş,nar yedim çıkardım ama bazı yiyeceklerde oluyo bir iki yiyecekte,bel ağrım var,halsizlik herzaman oluyo meslek icabı,hamile olabilirmiyim nolur cevap:????? :18:

arkadaşlar ben eylülün 13 ünde son adet günüm başlangıcıydı 20-21 eylülde bitti.ekim 13 günüm olması lazım 3 gün var.belirtiler kasıklarım ağrıyo batiyor,karnım şiş,nar yedim çıkardım ama bazı yiyeceklerde oluyo bir iki yiyecekte,bel ağrım var,halsizlik herzaman oluyo meslek icabı,hamile olabilirmiyim nolur cevap:????? :18:

göğüslerinde şişlik ağrı yada uçlarında acıma gibi bişey varmı. bide sürekli uyuma isteği?

Back
X