ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

canım benimde bat 15 bende bekliyorum adet olucam gibi bir his var içimde ama yinede ümidimi kaybetmek istemiyorum sizde öle ümidinizi kaybetmeyin ya olursaaaa:1:dimi yanii o yüzden moralimizi bozmayalımm:66::66:[/QUOT

ne kadar çokmuş batı 14-15 eekim olan belamir84 ve minikkediler de aynı tarihlerde bakalım bayaaa heyecanlı olacak.bizim bu 3. ayımız denediğimiz ben hemen hamile kalabileceğimi zannediyordum hiç doğumkontrol hapı da kullanmmamıştım o nedenle hemen hamile kalabileceğimi zannediyordum ama alakası yokmuş.ya hiç olmazsa korkusu oluşuyor yavaş yavaş bakalım hayırlısı...

bugün dayanamadım gebelik testi yaptım :( ve tek çizgi çıktı adet günüm 14 15 ekim :( sonra aile hekimime gittim adet günün bi kaç

:43::43:gün geçsin kan testi yapalım daha iyi olur dedi :((( poooff ben hamile değilimmm işde yaa olsaydı az da olsa silik çizgi çıkmazmıydıııı :((((

bugün dayanamadım gebelik testi yaptım :( ve tek çizgi çıktı adet günüm 14 15 ekim :( sonra aile hekimime gittim adet günün bi kaç

:43::43:gün geçsin kan testi yapalım daha iyi olur dedi :((( poooff ben hamile değilimmm işde yaa olsaydı az da olsa silik çizgi çıkmazmıydıııı :((((

benim de 14-15 ekim tek çizgi görücem diye korkuyorum test yapmaya zaten adet belirlileri başladı umudum yok da.herkeste silik de olsa çıkacak diye bişey yok tek yapman gereken maaalesef beklemek:((hepimizin yaptığı gibi umarım hamilesindir...

canım benimde bat 15 bende bekliyorum adet olucam gibi bir his var içimde ama yinede ümidimi kaybetmek istemiyorum sizde öle ümidinizi kaybetmeyin ya olursaaaa:1:dimi yanii o yüzden moralimizi bozmayalımm:66::66:[/QUOT

ne kadar çokmuş batı 14-15 eekim olan belamir84 ve minikkediler de aynı tarihlerde bakalım bayaaa heyecanlı olacak.bizim bu 3. ayımız denediğimiz ben hemen hamile kalabileceğimi zannediyordum hiç doğumkontrol hapı da kullanmmamıştım o nedenle hemen hamile kalabileceğimi zannediyordum ama alakası yokmuş.ya hiç olmazsa korkusu oluşuyor yavaş yavaş bakalım hayırlısı...
:69::69:
evet inşallah hepimizde hamişşizdirr :66::66: bence evlenenler hiç ertelememeli çünkü hemen hop diyince olmuyor biraz zamana ihtiyaç oluyor hormonlar anca kendine geliyor :1::1:bende ilk hamile kaldığımda evlenmemin üzerinden 6 ay geçmişti hatta korunmama rağmen hamile kalmıştım tabii nasip değilmiş düşük oldu

cnmm bak hcg hormonu en zor ve en geç idrarda çıkar gerçek bi sonuç için kan testi yaptırmalısın ben regliliğime 5 gün kala idrar testi yaptırdım tek çizgi çıktı 2 sonrası kan testi yaptırdım öle öğrendim ve tabiki dayanamadım bat ıma 2 gün kala tekrar idrar twesti yaptım garanti olsun diye 2 tane yaptım bide çift çizgi çıktı böle moralinizi bozarsanız hiç bişey olmaz olan şeyde gider bi kendinize gelin azcık sabır :nazar::emir_bebek:

slm kızlar nslsınız yeni anneler neyapıyor hamilelik nsl gidiyor..
benim adetime 2 gün var tam tamına..dün test yapmıştım negatif çıktı..
normalde 1 hafta öncesine kdr kasıklarımda batma falan vardıı. belim hiç agrımıyordu falan..sonra hiç bi belirti kalmadı..
ama bugun belim agrıyor,dizlerim agrıyor,arada batmalarım var,sürekli ıslaklık var tuvalete gidincede çok olmasada akıntım sarı renkte geliyor bugun oldu....sanki hasta olcam hani adete son bi kaç gün kala böle çok daralırsınız sıkıntı basar ya aynen öleyim. sanırım benim kırmızılar geliyor:( idrar testi negatif çıksa bile bi yanımmm belki hamileyimdir diyor. biyanımda saçmalama kızım yok işte niye ümitlendiriyorsun kendini diyor..
bideee dün arkadaşım hamileyim diye aradı ve ikinci denemesinde oldu.. üzüldüm tabi..
bugun debi arkadaşım aadı teli actım direk hamilemisin dedi.. bende o nerden çıktı dedim.. ruyamda gördüm diyince.. dedim inşş dogru çıkar ruyaların...
kısacası bugun bitarafım mutlu bi tarafım mutsuz..
artık olcaksamda adet olayım en azından 15 gün kafam rahat olcak:(

slm kızlar nslsınız yeni anneler neyapıyor hamilelik nsl gidiyor..
benim adetime 2 gün var tam tamına..dün test yapmıştım negatif çıktı..
normalde 1 hafta öncesine kdr kasıklarımda batma falan vardıı. belim hiç agrımıyordu falan..sonra hiç bi belirti kalmadı..
ama bugun belim agrıyor,dizlerim agrıyor,arada batmalarım var,sürekli ıslaklık var tuvalete gidincede çok olmasada akıntım sarı renkte geliyor bugun oldu....sanki hasta olcam hani adete son bi kaç gün kala böle çok daralırsınız sıkıntı basar ya aynen öleyim. sanırım benim kırmızılar geliyor:( idrar testi negatif çıksa bile bi yanımmm belki hamileyimdir diyor. biyanımda saçmalama kızım yok işte niye ümitlendiriyorsun kendini diyor..
bideee dün arkadaşım hamileyim diye aradı ve ikinci denemesinde oldu.. üzüldüm tabi..
bugun debi arkadaşım aadı teli actım direk hamilemisin dedi.. bende o nerden çıktı dedim.. ruyamda gördüm diyince.. dedim inşş dogru çıkar ruyaların...
kısacası bugun bitarafım mutlu bi tarafım mutsuz..
artık olcaksamda adet olayım en azından 15 gün kafam rahat olcak:(

bu ay banada ark. telefeon etti hamile odğmu görmüşler rüyasında ewet hami,leydim olur olur yani....

bu ay banada ark. telefeon etti hamile odğmu görmüşler rüyasında ewet hami,leydim olur olur yani....

ay umayyy yani eger öle bşy olursaaa varya şuanda istiycegimmm tek şye hamile olmak..arkadaşım teli açar açmaz daha nslsın bile demeden hamilemisin diyince o anki kalp atışlarımı görmelisiniz sanki doktorda sonuc pozitif diyor gibi heycanlandımm.. allahım umaırm nasip eder dün akşam başka arkadşımda hamile aynı zamanda başladık çalışmalara ve çok üzüldümm hamile olamadıgıma inan allah biliyor sabaha kdr uyuyamadım moralimin bozuklugundan:(
idrar testi keşke yapmasaydım o çok moralimi bozdu..
hamilelik belirtisi olarak diz agrısı oluyormu biliyomusun cnmm.. dizlerim acaip sızlıyor bugunnn ayakta bile durasım yok yani o derece..bide kasık agrılarım solda daha yogun ama sagda agrıyor ara ara..illa bi tarafınmı agrıması lasımmmm kasıklardaki hamile olasın:(

cnmm bak hcg hormonu en zor ve en geç idrarda çıkar gerçek bi sonuç için kan testi yaptırmalısın ben regliliğime 5 gün kala idrar testi yaptırdım tek çizgi çıktı 2 sonrası kan testi yaptırdım öle öğrendim ve tabiki dayanamadım bat ıma 2 gün kala tekrar idrar twesti yaptım garanti olsun diye 2 tane yaptım bide çift çizgi çıktı böle moralinizi bozarsanız hiç bişey olmaz olan şeyde gider bi kendinize gelin azcık sabır :nazar::emir_bebek:

inşşallhh canım yaa ..:( ama hiç ümidim yok ..bazıları yazmış 5 gün kala test yaptım silikti vs vs ..hamileymişim diye ..ama bende koskoca bi tek çizgi :( bilmiyorum :(:43:

canım dularımız seninle inşallah bebişine en yakın zamanda kavuşursun

çok sağol canım benimde hep dualarımdasın isteyen herkese sağlıkla nasip etsin ...

ben de martta kürtaj olmak zorunda kaldım.korkumdan 6 ay korundum.ağustosta yeni bıraktım korunmayı.aynı şeyi yaşamayı kaldıramazdım.bu ay kendimi hamile sandım baya baya.hatta belirtilerini yaşadım.ama adetime az kala bir zamanda hissettim psikolojik olduğunu ve o sabahta adet oldum zaten.çok zor ama aslında umutlu olmamak lazım regli beklerken fazla.tabiki kasım için çabalıcam ama hamile miyim diye düşünmemeye çalışıcam sonlara doğru.ben Allah ım aynı şeyi yaşatma sağlıklı olacaksa herşey yolunda olacaksa nasip et diye dua ediyorum.kısmet artık.Allah bütün isteyenlere versin.

canım aynı şeyi bende geçen ay yaşadım adetime 5 gün kala tet yaptım negatifti ama ona rağmen nasıl şartlandırdıysam kendimi adetim gecikti kanda bir daha baktırdım 5,2 çıktı acaba hamilemiyim diye düşünürken 2 gün sonra adet oldum. bende hayırlıysa sağ salim doğacaksa sağlıkla büyüyecekse diya dua ediyorum ama insanoğlu işte olsun diye istemedende duramıyorum. allahım büyük bir kere verdi bi daha verir inşallah .

selam arkadaşlar benimde bat 14 15 ekim yalnız olmadığıma sevindim benim birtane kızım var ama bir bebiş daha çok istiyorum inş rabbim o duygudan bana birdaha tattırır :17:

irem, benim de normalde 6sında falan olmam lazımdı, ama benim adetim bi kaç gün sapabiliyo. neyse ben 7sinde tahlil yaptırdım kan tahlili ama negatif çıktı malesef. bak bu gün oldu hala adet olamadım. insan sinir oluyo böyle olunca. ama artık bi umut varmıdır senin için bilemiyorum canım, adetine yakın hamile kalman zor diye biliyorum sadece,:5:

az önce eczacı bi arkadaşla görüştüm adet geçmesse kan testide belli etmeyebilir dedi bi umutmu aca diyorum işte :44:

bugunu saymazsak 11 gün kaldı adetıme ama ben cok wcye gıdıyorum cok sıvı da tuketmem ama havalardan heralde :) üşüttüm sanırım... bu bekleyiş çok zorr :26:

Kızlar merhaba Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşAllah sağlıklı hayırlı güzel evlatlar nasip etsin :16:

ben 1 yıl 3 aylık evliyim. Bizde bebek düşünüyoruz bu ay yumurtlama günlerini hesaplayarak korunmadık 4 kez birleşme oldu 2-3 günde bir oldu. Denk gelme ihtimali düşük mü oluyor arayı acınca yani hergün ilişkiye girmek mi daha dgru yoksa 2-3 gün de bir mi ?

adetime 10 gün var ama 3 gündür belim bacaklarım çok agrıyor kabızım midem bulanıyor vs belirtiler bu kadar erken baslarmı bılemıyorum

soğuk almışım şuan hamilelerinde kullanabılcegı ılac kullanıyorum hamileliği etkiler mi bilemıyorum
:2:
İnşAllah hamileyizdir :2:

Kızlar merhaba Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşAllah sağlıklı hayırlı güzel evlatlar nasip etsin :16:

ben 1 yıl 3 aylık evliyim. Bizde bebek düşünüyoruz bu ay yumurtlama günlerini hesaplayarak korunmadık 4 kez birleşme oldu 2-3 günde bir oldu. Denk gelme ihtimali düşük mü oluyor arayı acınca yani hergün ilişkiye girmek mi daha dgru yoksa 2-3 gün de bir mi ?

adetime 10 gün var ama 3 gündür belim bacaklarım çok agrıyor kabızım midem bulanıyor vs belirtiler bu kadar erken baslarmı bılemıyorum

soğuk almışım şuan hamilelerinde kullanabılcegı ılac kullanıyorum hamileliği etkiler mi bilemıyorum
:2:
İnşAllah hamileyizdir :2:
öncelikle hayırlısıyla sen de gebe kalırsın inşallah
ama şu an belirtiler için çok erken çünkü zaten yeni döllenme başlıyor bebek varsa bile
hergün ilişki önerilmiyor en ideali günaşırıymış öyle diyor uzmanlar
ama tabi tek bir ilişkiyle bile hamile kalanlar var
Allahın taktiri

Back
X