ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

arkadaşlar mrb aranıza yeni katıldım(gerçi bi kaç haftadır takip etmeye çalışıorum ama) öncelikle hamiş olanları tebrik ediorum ve gösdecim sana da geçmiş olsun diorum bol bol dinlen dikkat et kendine :( benim adetime 10 gün var belim, bazen sağ, bazen de sol kasığıma sancılar girio arada, ayakta duramıorum sırtım ve belim ağrıo, sivilceler çıktı yüzümde :( hamile olabilir miyim? midem de bulanıo :( şuan kan testi yaptırsam çıkar mı? hatta az önce çamaşır suyu testini bile yaptım köpürdü :D

arkadaşlar mrb aranıza yeni katıldım(gerçi bi kaç haftadır takip etmeye çalışıorum ama) öncelikle hamiş olanları tebrik ediorum ve gösdecim sana da geçmiş olsun diorum bol bol dinlen dikkat et kendine :( benim adetime 10 gün var belim, bazen sağ, bazen de sol kasığıma sancılar girio arada, ayakta duramıorum sırtım ve belim ağrıo, sivilceler çıktı yüzümde :( hamile olabilir miyim? midem de bulanıo :( şuan kan testi yaptırsam çıkar mı? hatta az önce çamaşır suyu testini bile yaptım köpürdü :D

selam arkadaşımbenimde adetime 10 var daha bende belirti yok ama nasip diyoruz bu çamaşır suyu testi nasıl oluyo merak ettim

Arkadaslar camasır suyuyla testin dogru olduguna inanmıyorum bence cok sacma bi arada karbonat diyorlardı hamile olmadıgım halde bana hamile sonucu verdi en güzeli adetin gecikmesini bekleyip bi kan testi yaptırmak bence beklemek zor oluyor hele ki son bi hafta cook sıkıcı ama bunlarda insanı bos yere umutlandırabilir kaldı ki idrar testleri bile bazen dogru cıkmıyor

gazım da çok var ayrıca.. arkadaşlar hep yazmış hamileliğin ilk belirtilerinden die ama çok da istiorum beynim mi yapıo diorum bekleyemiorum da :( kanda yumurtlama olduktan sonra görülürmüş sanırım, o yüzden beklemesem mi diorum acaba? :( çamaşır suyunu kuru biyere döküp üzerine idrarını yapıomuşsun köpürürse hamileymişsin :D:D eskiden kadınlar öyle anlarmış hamiş olduklarını (gerçi pek inandırıcı değil ama işte) =))

hehhhh bende aynı durumdayım işte:)yarın regl tarihim ama bir haftadır ne olduğumu anlamıyorum belirtiler çok yakın.
dua ediyorum inşallah olmam diye..

çatlamıyorum test yaptım çünkü:) çıkmadı birşey ama :(
arkadaşlarda daha erken çıkmayabilir diyorlar.ben bu ayda deneyeceğim olmaz ise doktora gideyim diyorum hiç gitmedim çünkü

hmmm bizim de daha ilk deneme ayımız bakalım kısmet inşallah olur da uğraştırmaz beni yavrucum =) her ay sabırsızlıkla gecikmeyi bekleyen bikaç kişiyi tanıorum da çok zor :(

günaydın kızlar şimdilik güne kırmızısız başladım.ama korkuyorum.sanki heran olacakmışım gibi.offf stress yapmamak lazım ama nasıl.:53: bügün 34,günüm.sancılarımda artış var.gaz artışı var:17:ve çok miğde sorunu yaşıyorum.miğdemde yanma var.akşam yatmadan öncede bulantım oldu.tabi bunların hepsi ya adet belirtisi yada psikolojik:50:

günaydın kızlar şimdilik güne kırmızısız başladım.ama korkuyorum.sanki heran olacakmışım gibi.offf stress yapmamak lazım ama nasıl.:53: bügün 34,günüm.sancılarımda artış var.gaz artışı var:17:ve çok miğde sorunu yaşıyorum.miğdemde yanma var.akşam yatmadan öncede bulantım oldu.tabi bunların hepsi ya adet belirtisi yada psikolojik:50:
günaydın canım...inşallah gelmez kırmızıların..test yaptın mı yada yapacakmısın.?? bence bugünü atlatıp öyle yap..:18:insan adete kadar sakinliğini koruyabilsede adet günü çok zor gerçektendee dualarım seninle canım inşallah gelmezzzz...
selam arkadaşımbenimde adetime 10 var daha bende belirti yok ama nasip diyoruz bu çamaşır suyu testi nasıl oluyo merak ettim
öyle şeylere inanma canım doğruluğu pek yok..
hoşgeldin cnm..10 gün belirti için biraz erken kendini dinleme bence...burda yorum okuya okuya biz kendimize ne belirtiler yaşattık bir bilsen :) sonrasındada kırmızı kartı yedik tabi...şimdiden kendini dinleme gününü bekle canım..inşllah hamilesindir:34:
hehhhh bende aynı durumdayım işte:)yarın regl tarihim ama bir haftadır ne olduğumu anlamıyorum belirtiler çok yakın.
dua ediyorum inşallah olmam diye..

inşallah hamilesindir canımm..gelmesin kırmızılarrrr:24::24:

teşekkür ederim canım ya inşallah öyleyizdir hepimiz kırmızılardan uzak bi 9 ay yaşarız ;) yarın erken uygulama testi mi ne varmışya ondan mı yapsam diorum acaba????

tatlııımmm bakk şimdi öncelikle senin böyle bi riskin varsa ağır işi bırakıcaksın oraya buraya koşmıcaksın ağır kaldırmıycaksın bir süre asla cinsel ilişkiye girmiceksin şu an üzülmemelisin tamamen günlerini yatarak geçirmelisin kendine dikkat etmelisin cnm bnmmm ltf üzülmen stres yapman zarar verir sana beslenmene dikat et folic plusını düzenli al ve bol bol dinlen cnm emi üzme bizide:nazar::emir_bebek:

canım çook sağol hiç kalkmıyorum dinleniyorum dün o kadar kötü oldum o kadar ağladım ki eşim beni teselli etmekten üzülemedi bile :((( ama gerçekten dün akşamda lanet ettim dewlet hastanelerine yhaa bu kadar ilgisizlik bu kadar umursamzlık olabilir yanii :((
neyse haklısın canım kendimi üzmemeye çalışcam ve dinlenicem yapıcam başka hiç bişey yok :((( ilacımıda düzenli alıyorum inşş bırakmaz bebeğim beniiii :((((((((((((((((((

arkadaşlar mrb aranıza yeni katıldım(gerçi bi kaç haftadır takip etmeye çalışıorum ama) öncelikle hamiş olanları tebrik ediorum ve gösdecim sana da geçmiş olsun diorum bol bol dinlen dikkat et kendine :( benim adetime 10 gün var belim, bazen sağ, bazen de sol kasığıma sancılar girio arada, ayakta duramıorum sırtım ve belim ağrıo, sivilceler çıktı yüzümde :( hamile olabilir miyim? Midem de bulanıo :( şuan kan testi yaptırsam çıkar mı? Hatta az önce çamaşır suyu testini bile yaptım köpürdü :d

saol canım çok teşekkür ederimm :( 10 gün çok erken bi süre canım biliyorum beklemek çok zor bende senin gibiydimmmm .... :( ama biraz dayan kanda en erken adete 3-4 gün kala çıkıyo canımm ....

aynen beklemek çok zor ama erken testte de mi çıkmaz ki acaba? :( (öldürdüm kendimi test test die ya :D )

canım erken test yapma..tecrübelerime dayanarak sana söyleyeyim.şimdi erkenden test yapınca tek çizgi çıkıyor insan çok üzülüyor hamile değilim diye..sonrada amaaann erken yaptım diye yine umutla doluyo adet günü yada bir gün önce yine yapıyo yine tek çizgi çıkınca adetim gelmedi diye yine umutlanıyoooo sonrada kırmızılar gelince çok üzülüyo yaaa...bunları 1 ayda kendine yaşatma adetinin geçmesini bekle 1 gün geçsin en az bencee idrar testi için...ama yok dayanamam dersen 4-5 gün daha bekleyip kan testi yaptır..:34:

canım erken test yapma..tecrübelerime dayanarak sana söyleyeyim.şimdi erkenden test yapınca tek çizgi çıkıyor insan çok üzülüyor hamile değilim diye..sonrada amaaann erken yaptım diye yine umutla doluyo adet günü yada bir gün önce yine yapıyo yine tek çizgi çıkınca adetim gelmedi diye yine umutlanıyoooo sonrada kırmızılar gelince çok üzülüyo yaaa...bunları 1 ayda kendine yaşatma adetinin geçmesini bekle 1 gün geçsin en az bencee idrar testi için...ama yok dayanamam dersen 4-5 gün daha bekleyip kan testi yaptır..:34:
içim rahatladı sanırım biraz canım teşekkür ederim doğru söylüosun, eşim de bekle dio ama çok sabırsızlanıorum napim =)) neyse ben bi 4-5 gün daha bekliim bari ;))

kızlar lekelenmem bugünde dewam edince akşam acile hastaneye gittik eşimle alttan ultrasonla baktı doktor keseyi gördü ufak ama gözüküyo dedii
ama düşük tehlikem varmışş çok üzüldüm çok ağladımmm :(:(((((((((((
yatıralım istersen dediler ama yatsanda bişey yapamayız düşerse düşer dediler yatmadım bende çok üzgünüm yhaaa çok kötüyümm
allahım nolur bebeğim beni bırakmasın yhaa ::::::(((((((((((((((((((((((((((:43::43::43::43::43:

bırakmıcak cnm bebeğin seni ama dinlen hiç ayağa kalkma gecen okumuştum cok yormustun kendını suyun bile yanında olsun bilgisayardanda uzak dur cnm biraz kalbimiz duamız seninle

bırakmıcak cnm bebeğin seni ama dinlen hiç ayağa kalkma gecen okumuştum cok yormustun kendını suyun bile yanında olsun bilgisayardanda uzak dur cnm biraz kalbimiz duamız seninle

saolll canım dularınız eksik etmeyin lütfen allah hepinizden razı olsun valla dinleniyorum kalkmıyorum hiç herşeyim yanımda :(( yeterki o bırakmasın benii :(((

Back
X