ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

Bu topiğe en az 5 defa yazmışımdır ama bir kere bile cvp alamadım:) neyse problem değil benimde adetime 1 hafta falan var doktora gittim yumurtayı atmışsın içeri dedi benimde 17.gün 2 gün kanamam oldu az az neden oldu anlamadım pembemsi bir kandı hadi hayırlısııı...

selam canlarım ben geldım nasılsınızzz..

bu arada hala bi belirtim yok gibi.. bu göğüsler beni tedirgin etmeye başladı ne agrıyolar ne de şiştiler.. bi soırun mu var acaba.. bide hala akıntım devam ediyo.. boyle yumurta kıvamı gibi.. :( sünüyo bide yumurtlama dönemindeki gibi... yardımcı olacak var mı bana :14:

Bu topiğe en az 5 defa yazmışımdır ama bir kere bile cvp alamadım:) neyse problem değil benimde adetime 1 hafta falan var doktora gittim yumurtayı atmışsın içeri dedi benimde 17.gün 2 gün kanamam oldu az az neden oldu anlamadım pembemsi bir kandı hadi hayırlısııı...

canım dewamı gelmediyse kanamanın yerleşme kanması olabilir

minikgelin zammbak bırakmayın çalışmaları ben ovulasyon haftamda hergün çalışmıştım onun dışındaki iki hafta gün aşırı... öyle öyle bat geldi ve sonuç pozitifdi inş. sizlerde hamile olursunuz ama sıkı çalışın kızlar ve yumurtlama döneminden önceki hafta düzenli şekilde havuç yiyin
havuç çok önemli ben hergün havuç yedim salatanın içindeki dışında zaten artık mevsimide geldi yumurta için çok yararlıymış cevizide unutmayın ceviz yada fındık

Ayy keşke daha önce okusaydım, havucu gerçi geçen hafta çok yaptım, hem yemeklerde hemde yoğurtlu yaptım bol bol, ama bilmiyordum doğrusu
Fındık ve cevizide sade yemeyi hiç sevmiyorum yaa :((

selam canlarım ben geldım nasılsınızzz..

bu arada hala bi belirtim yok gibi.. bu göğüsler beni tedirgin etmeye başladı ne agrıyolar ne de şiştiler.. bi soırun mu var acaba.. bide hala akıntım devam ediyo.. boyle yumurta kıvamı gibi.. :( sünüyo bide yumurtlama dönemindeki gibi... yardımcı olacak var mı bana :14:

canım hg ben ii gibiyim dua etmekteyim lekelenmem dewam etmesin diee
sende kendini hiçç sıkma kaç gün kaldı kızz bata

benimde korunmasız 3. ayım ve adetime 4 gün var.inşallah bu ay hamile kalmışımdır.kızımda korunmasız 3. ayımda hamile kalmıştım o yüzden bu ay çok ümitliyim.işallah hamileyimdir ve bebiş haberini burdan veririm.Allah isteyen herkese nasip etsin.çocuk evin neşesi gerçekten.

ayyy çiftmiii hadi bakalım ikiz çıkıcakmı aramızdan kızlarrr :D:D
yani olur ya belki diye umutlandım birden :)))))

canım bazen sayfalar birden akıp gidiyor gözden kaçmış olabilir ben hiç görmedim mesela yazdğnı öyle düşünme burda hepimiz birbirimizin destekcisiyiz... benimde olmuştu kahverengi iki kere lekelenmem battab birgün önce birde batta olmuştu hatta ben hasta oldum yine diiye korkmuştum ama yerleşme lekelenmesiymiş rengi pembe yada kahverengi olurmuş genelde kırmızı olursa ve hiç durmazsa mutlaka bi doktora danışmalısın

:72:
beklemek ne kadar zor yaaa.. 4 gün kala mı yapsam bilmiyom ki. kocişe dedim gelirken 2 tane al diye. bende almıştım 2 tane alırsa 4 tane olacak :D
canım biraz daha beklersen iyi olur bak çoğu gitti azı kaldı çünkü idrara geç çıkıyor canım hadi kolay gelsin ben günüme kadar yapmamıştım oyalanmaya çalış şu koca karı testeriyle oyalandım durdum ben battab önce:)))))

yani olur ya belki diye umutlandım birden :)))))

canım bazen sayfalar birden akıp gidiyor gözden kaçmış olabilir ben hiç görmedim mesela yazdğnı öyle düşünme burda hepimiz birbirimizin destekcisiyiz... benimde olmuştu kahverengi iki kere lekelenmem battab birgün önce birde batta olmuştu hatta ben hasta oldum yine diiye korkmuştum ama yerleşme lekelenmesiymiş rengi pembe yada kahverengi olurmuş genelde kırmızı olursa ve hiç durmazsa mutlaka bi doktora danışmalısın

canım biraz daha beklersen iyi olur bak çoğu gitti azı kaldı çünkü idrara geç çıkıyor canım hadi kolay gelsin ben günüme kadar yapmamıştım oyalanmaya çalış şu koca karı testeriyle oyalandım durdum ben battab önce:)))))

onlara da inanmıyorm yahuu :D mesela ne önerirsin :)

inş canım hayırlısı olsunn en kısa zamanda olur inşş yeternce beklemişsin çünküüü ...

umarım hayırlısıı olurr bekledim bekliyorum ne zaman verirse Rabbim o zaman alıcaz inşallah kucağımıza ama hiç umudumu yitirmedim yitirmeyeceğimde...Moral yüksekk o şekilde yola devammm:55::55::10::10::10::10:
[/COLOR]

Doğru söylüyorsun bende o şekilde düşündüğüm için tekrar yazdımm zatennn :)Benimde 2 gün sürdü pembeydi sonra 2.gün az bişey kahverengi lekelenmem oldu ve bitti ultrasonla baktı yumurtaa rahime doğru yol almış çoktan dedi gözükmedi çünkü yumurtam.Nasip dediğim gibi 5.yılımız hiç korunmadım her ay umutla bekliyoruz bebişiiimizi.Bu ay ilk duphaston içtim adet olmadım sonra farlutal içtim bitti adet oldum adetin 5.günüde cyclo prognova diye bir ilaca başladım devam ediyorum ama bu ay ayrıca soğan kürü falanda yaptımm hepsi biribirine karıştı anlayacağın:1::1:...

Back
X