ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

canım adetinin başladığı günde dahil olmak üzere 15.gün uygun diye biliyorum.ama genede tam emin değilim.istersen netten hesapla.ben öyle yapıyorum.

uff onlar cok kafamı karıstırdı emın olamadım bır turlu 3 yıl ugrastım vajınısmusla ve yenı yendım bu ay ı iyi degerlendırmek ıstıyorum allahım inşallah nasıp eder

sen adetinin bitiminden itibaren gün aşırı (yani birgün yap bir gün dur) olacak şekilde ilişkiye devam et
kesin yumurtlama tarihini kimse bulamaz
böylece kaçırmamış olursun
adetine bir hafta on gün kalaya kadar devam et

tesekkur ederım cnm o nettekı testler kafamı cok karıstırdı guvenemedım pek o halde oyle baslım ben inşşalh olur...

Umarım vardırr test falan yaptırdınmııı yaptırmadıysan bir kanda baktır istersen ne olur ne olmaz çünkü.Kimisi üstüne görüyor...

hayır henüz yaptırmadım korkuyorum cıkmaz diyee :( adetime kadar beklemeyi düşünüyorum ama adetimede daha 10 gün var ay bilemiyorum napsam ooff puff .... sizin durumunuz nedir gebelik felan varmı ?

Son düzenleme:
uff onlar cok kafamı karıstırdı emın olamadım bır turlu 3 yıl ugrastım vajınısmusla ve yenı yendım bu ay ı iyi degerlendırmek ıstıyorum allahım inşallah nasıp eder

amin canım inşallah.bende 3 aydır uğraşıyorum.3 ay önce bıraktım korumayı.dediğin gibi benimde hep o yumurtlama dönemi kafamı karıştırıyor.acaba yumurtlama dönemi dışında hamile kalınmıyor mu

Umarım vardırr test falan yaptırdınmııı yaptırmadıysan bir kanda baktır istersen ne olur ne olmaz çünkü.Kimisi üstüne görüyor...

öncelikle tşkr ederim... kan testi yaptırmadım korkuyorum çıkmazsa diye adetimi beklim diyorum ama daha 10 gün var offf puff beklemek ölüm sangi göbeyimin altında bi sassasiyet var mış gibi tatlı bi kacıntı var ince ince neyse görücez bakalım senin durumun ney gebelik felan varmı?

günaydınnn hayırlııısıylaaa saat 1 gelsede öğrensek sonucuuu psikolojikmen gebelikten kurtulsammm:1: her ay hamileyim sanıyorumm çünkü bu sefer çok heyecansızımmm amaa:1:

slm kızlar sıtede yenıyım adetıme 6 gun kala hcg testı yaptrıdım ve 1.00 cıktı bu sekılde hamıle kalan varmı yardımcı olurmusunuz:((

gosde cnm keske hamile olsamda senin gibi midem bulansa:) leblebi de ye bastırmış:) yağmur gül'ü cnm ins bu ayda senle ben soluycez hamileyiz diye oflu zaten bu ay hamile onu saymıyorum :) oflu cnm bak adetin 3 gün geçince test yap ok ondan sonrada test yapma daha:)

minikgelin ve oflu naptınız merak ediyorum

minikgelin ve oflu naptınız merak ediyorum

canım minik gelinimizin kırmızıları gelmiş.
benim bat dündü..
gelen giden yok bakalım bekliyorum.
aldığım testler dandik olduğu için güvenemedim.
ilk çizgisi pespembe çıktığı için ikinci çizgi hiç çıkmaz dedim kendi kendime.
inşallah gelmezz.. belirtim de yok aslında sadece bacaklarım ağrıyo gibi..
inşallah bebişim gelmiştir.. :(

canım minik gelinimizin kırmızıları gelmiş.
benim bat dündü..
gelen giden yok bakalım bekliyorum.
aldığım testler dandik olduğu için güvenemedim.
ilk çizgisi pespembe çıktığı için ikinci çizgi hiç çıkmaz dedim kendi kendime.
inşallah gelmezz.. belirtim de yok aslında sadece bacaklarım ağrıyo gibi..
inşallah bebişim gelmiştir.. :(

minikgelin için üzüldüm, seninde iyi haberlerini bekliyorum
ben klomene devam

kızlaarrrrrrrrrr günaydın bugün adetimin geçmesinin 3.günümdeyim...TEst yaptırmadım henüz,kan ya da idrar testi fln, önceki günlerde yaptırdığım ve hep negatif çıktığı için yoruldum;yanılmak istemediğim için bekleyceğim sanırmm

Son düzenleme:
ne güzel.. benimde bat dündü.. henüz gelen giden yok.. inş gelmez de hamıle oluruz yaa :(
dün adet olacakmışım gibi ağrılarım vardı.ve dün aşırı duygusaldım,sürekli ağladım fln.Herşeyi hamileliğe yormayayım ama psikolojim değişti.İçimdeki ses can taşıyorm diyor.

kaç gündür giremedim arkadaşlar. geçtiğimiz perşembe adetim geçeli 7 gün olmuştu iki kez idrar testi yaptım negatif çıktı gittim erken gebelik testi aldım yine negatif çıktı:( anlam veremedim yıllardır adetim ilk kez gecikmişti hemde 7 gün. göğüslerim şişti rahmimde inanılmaz ağrılar mide bulantıları rengim bembeyaz oldu ve ben bu belirtileri ilk kez yaşıyordum artık hamile olduğuma kesin gözüyle bakıyorduk. dr randevumu almıştım. derken perşembe günü akşama doğru dayanılmaz bir ağrı başladı rahmimde ve belimde daha önce düşük yapmıştım o belirtilerin aynısı çok korktum yine düşük yapıyorum diye eşimi aradım hemen. o gelene kadar kanamam başladı ve ben daha çok korkmaya başladım acile gittik kadın doğum uzmanı ultrasona aldı gebelik kesesi falan yok dedi hamile değilsin ama kan testi yapalım dedi. gecikmiş adet sancısı falan dedi. bunu neden anlattım arkadaşlar bu olay bana şunu öğretti artık hamile kalma olayını kafama takmayacağım Rabbim zaten olacaksa alnımıza yazdığı zamanda verecektir bebeğimizi. lütfen sizde takmayın kafanıza bu olay beni çok yıprattı. daha önce bir düşük şimdi ilk kez 7 günlük bir gecikme ve hamilelik belirtileri. yine bir düşük kadar sarstı bu olayda beni:((((

kızlaarrrrrrrrrr günaydın bugün adetimin geçmesinin 3.günümdeyim...TEst yaptırmadım henüz,kan ya da idrar testi fln, önceki günlerde yaptırdığım ve hep negatif çıktığı için yoruldum;yanılmak istemediğim için bekleyceğim sanırmm

inşallah hayırlısıyla adet olmazsın ve hamile olduğun haberini verirsin bize canım.

dün adet olacakmışım gibi ağrılarım vardı.ve dün aşırı duygusaldım,sürekli ağladım fln.Herşeyi hamileliğe yormayayım ama psikolojim değişti.İçimdeki ses can taşıyorm diyor.

sanırım bende senin gibiyim. benımde dün akşam özellikle sağ kasığımda bi kramp bi çekilme gibi bişey şuanda da var..
keşke hamile olsakk... :( keşkeee... rabbim duysun sesimizi inşalllaah...

minikgelin için üzüldüm, seninde iyi haberlerini bekliyorum
ben klomene devam
malesef cnm 9 günlük gecikmenin ardından cumtesi regl oldum hemde aşırı karın agrısıyla:(kısmet de yok demek bu ay:)önümüzdeki aya artık :)

valla cnm ben artık anladımki 3 gün gecince test yaparsan gerçekleri söylüyor test negatifse negatif... canını üzme test yanlışmı erkenmi yaptım diye pskolojin bozuluyor..gec döllenme diye bşy var evt ama çok nadir kişilerde oluyor atıyorum 100 kişiden 10 kişide falan ..onun için umutlanmamak lazım..inş hamilesindir..kendini kötüye alıştır kötü olursa sonuc üzülmeyesin ama güzel olursa çok sevinesin diye:)
ne güzel.. benimde bat dündü.. henüz gelen giden yok.. inş gelmez de hamıle oluruz yaa :(
olursan regl dövcem snei ona göre bebek istiyorumm:)

kaç gündür giremedim arkadaşlar. geçtiğimiz perşembe adetim geçeli 7 gün olmuştu iki kez idrar testi yaptım negatif çıktı gittim erken gebelik testi aldım yine negatif çıktı:( anlam veremedim yıllardır adetim ilk kez gecikmişti hemde 7 gün. göğüslerim şişti rahmimde inanılmaz ağrılar mide bulantıları rengim bembeyaz oldu ve ben bu belirtileri ilk kez yaşıyordum artık hamile olduğuma kesin gözüyle bakıyorduk. dr randevumu almıştım. derken perşembe günü akşama doğru dayanılmaz bir ağrı başladı rahmimde ve belimde daha önce düşük yapmıştım o belirtilerin aynısı çok korktum yine düşük yapıyorum diye eşimi aradım hemen. o gelene kadar kanamam başladı ve ben daha çok korkmaya başladım acile gittik kadın doğum uzmanı ultrasona aldı gebelik kesesi falan yok dedi hamile değilsin ama kan testi yapalım dedi. gecikmiş adet sancısı falan dedi. bunu neden anlattım arkadaşlar bu olay bana şunu öğretti artık hamile kalma olayını kafama takmayacağım Rabbim zaten olacaksa alnımıza yazdığı zamanda verecektir bebeğimizi. lütfen sizde takmayın kafanıza bu olay beni çok yıprattı. daha önce bir düşük şimdi ilk kez 7 günlük bir gecikme ve hamilelik belirtileri. yine bir düşük kadar sarstı bu olayda beni:((((

inşallah hayırlısıyla adet olmazsın ve hamile olduğun haberini verirsin bize canım.

benimde 9 gün gecikti cnm aynı snein gibi oldum.. felaket karnım agrıdı 1 gün sürdü normalde sancım olurda çok gecikti diye oldu.. ben ona yordum :( umaırm hamile kalmassam bile adetim zamanında olsun böle beklemek kötü oluyor..

Back
X