Ovülasyoz testim çok koyu sizce hamile miyimdir ?

Emine3866

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2023
15
14
3
30
6. Gün oldu adet olmuyorum. Fakat eşim yeni varikosel ameliyati oldu bu ay. Çocuk olmayacağını düşünüyorduk. Simdi evde ovulasyon testi yaptim ve T cok koyu sizce olabilir mi cok şaşkınım?

Eklentiler

• 20230327_150524.webp
    24 KB · Görüntüleme: 130
6. Gün oldu adet olmuyorum. Fakat eşim yeni varikosel ameliyati oldu bu ay. Çocuk olmayacağını düşünüyorduk. Simdi evde ovulasyon testi yaptim ve T cok koyu sizce olabilir mi cok şaşkınım?
Evet olabilir hamilelik testi yapın yada kan verin

Ben böyleyken hamile olduğumu öğrendim sende de var bence hemen idrar testi veya kan testi yaptır.. Sonucunu benimle de paylaş çok merak ederim

Canlarım adetime 2 gün var bende ovulasyon testi yaptım pozitif ama gebelik testi negatif acaba sabah ilk idrarimla yapmadım ondan yoksa 2. Yumurtlama mı kizlar kafam çok karıştı

Kizlar benimde adetime üç gün var yumurtlama olmuştu değerlendirdik zaten şimdi göğüs hassasiyetim olunca denemek istedim ovulasyon testi böyle çıktı ne dersiniz olabilir mi ??

Eklentiler

• IMG_20230328_150839.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 74
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…