Benimde aynı 3 gün var acabalar geliyor insanın aklına ovulasyon testini 10 dk öncesinden çektin canım son hali mi bu testinKizlar benimde adetime üç gün var yumurtlama olmuştu değerlendirdik zaten şimdi göğüs hassasiyetim olunca denemek istedim ovulasyon testi böyle çıktı ne dersiniz olabilir mi ??
Yaptıktan beş dk sonra çektim bunuBenimde aynı 3 gün var acabalar geliyor insanın aklına ovulasyon testini 10 dk öncesinden çektin canım son hali mi bu testin
Kız başlığı okuyunca kelimesinin doğrusunu unutturdun. Konuyu okuyunca hatırladım6. Gün oldu adet olmuyorum. Fakat eşim yeni varikosel ameliyati oldu bu ay. Çocuk olmayacağını düşünüyorduk. Simdi evde ovulasyon testi yaptim ve T cok koyu sizce olabilir mi cok şaşkınım?
Ben en az 10-15 dk bekliyorum rengi netleşiyor canım sen de öyle yapYaptıktan beş dk sonra çektim bunu
Şimdi çektimBen en az 10-15 dk bekliyorum rengi netleşiyor canım sen de öyle yap
Kız başlığı okuyunca kelimesinin doğrusunu unutturdun. Konuyu okuyunca hatırlad
Böyle daha iyi pozitif gözüküyor ovulasyon testin Seninde canım inşallah gebelik testinde pozitifi görürüzŞimdi çektim
Ay inşallah ya sen ne zaman test yapacaksınBöyle daha iyi pozitif gözüküyor ovulasyon testin Seninde canım inşallah gebelik testinde pozitifi görürüz
Ben bugün gebelik testi yaptım negatifti canım 11.gunum ovulasyon sonrası ilkkez böyle denk geldim yumurtlama olduğunu sanmıyorum ama niye lh hormonu bu kadar arttı bilmiyorum midemde ekşime var dün baya baş ağrısı yaşadım reglime 2-3 gün var senin elinde varsa test yap bence.Ay inşallah ya sen ne zaman test yapacaksın
Test yok malesef yarın alacağım. Yani benimde yumurtlama olamaz çünkü yumurtlama günleri akıntım olur şuan öyle bişey yok güzel haberler alırız inşallahBen bugün gebelik testi yaptım negatifti canım 11.gunum ovulasyon sonrası ilkkez böyle denk geldim yumurtlama olduğunu sanmıyorum ama niye lh hormonu bu kadar arttı bilmiyorum midemde ekşime var dün baya baş ağrısı yaşadım reglime 2-3 gün var senin elinde varsa test yap bence.
Amin inşallah canım adet gecikmesini beklicem bendeTest yok malesef yarın alacağım. Yani benimde yumurtlama olamaz çünkü yumurtlama günleri akıntım olur şuan öyle bişey yok güzel haberler alırız inşallah
Olabilir . Gogus hassasiyeti oluyor. Ama erkenden düşünmeye başladıkça hem gunler geçmiyor hem de olmayinca hayal kırıklığı cok oluyorKizlar benimde adetime üç gün var yumurtlama olmuştu değerlendirdik zaten şimdi göğüs hassasiyetim olunca denemek istedim ovulasyon testi böyle çıktı ne dersiniz olabilir mi ??
İnşallahTest yok malesef yarın alacağım. Yani benimde yumurtlama olamaz çünkü yumurtlama günleri akıntım olur şuan öyle bişey yok güzel haberler alırız inşallah
HeyecandanKız başlığı okuyunca kelimesinin doğrusunu unutturdun. Konuyu okuyunca hatırladım
Ya açıkçası önceden de ovulasyon testi denedim köyü çıkmazdı şimdi böyle olunca umutlandimOlabilir . Gogus hassasiyeti oluyor. Ama erkenden düşünmeye başladıkça hem gunler geçmiyor hem de olmayinca hayal kırıklığı cok oluyor
Ya açıkçası önceden de ovulasyon testi denedim köyü çıkmazdı şimdi böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?