Ovülasyoz testim çok koyu sizce hamile miyimdir ?

Kizlar benimde adetime üç gün var yumurtlama olmuştu değerlendirdik zaten şimdi göğüs hassasiyetim olunca denemek istedim ovulasyon testi böyle çıktı ne dersiniz olabilir mi ??
Benimde aynı 3 gün var acabalar geliyor insanın aklına ovulasyon testini 10 dk öncesinden çektin canım son hali mi bu testin

6. Gün oldu adet olmuyorum. Fakat eşim yeni varikosel ameliyati oldu bu ay. Çocuk olmayacağını düşünüyorduk. Simdi evde ovulasyon testi yaptim ve T cok koyu sizce olabilir mi cok şaşkınım?
Kız başlığı okuyunca kelimesinin doğrusunu unutturdun. Konuyu okuyunca hatırladım

Ay inşallah ya sen ne zaman test yapacaksın
Ben bugün gebelik testi yaptım negatifti canım 11.gunum ovulasyon sonrası ilkkez böyle denk geldim yumurtlama olduğunu sanmıyorum ama niye lh hormonu bu kadar arttı bilmiyorum midemde ekşime var dün baya baş ağrısı yaşadım reglime 2-3 gün var senin elinde varsa test yap bence.

Test yok malesef yarın alacağım. Yani benimde yumurtlama olamaz çünkü yumurtlama günleri akıntım olur şuan öyle bişey yok güzel haberler alırız inşallah

Kizlar benimde adetime üç gün var yumurtlama olmuştu değerlendirdik zaten şimdi göğüs hassasiyetim olunca denemek istedim ovulasyon testi böyle çıktı ne dersiniz olabilir mi ??
Olabilir . Gogus hassasiyeti oluyor. Ama erkenden düşünmeye başladıkça hem gunler geçmiyor hem de olmayinca hayal kırıklığı cok oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…