Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
T çizgisi daha koyu olacak bunlar hala pik değil. Ya eşit tonda ya da bi tik koyu olması lazım. Sonrasında zaten silikleşiyor4 gündür ovülosyon testi yapıyorum ve ilk defa yaptım arkadaşımın tavsiyesiyle ama 4 gündür çizgiler koyu renk ne anlama geliyor
Teşekkür ederim sagolunT çizgisi daha koyu olacak bunlar hala pik değil. Ya eşit tonda ya da bi tik koyu olması lazım. Sonrasında zaten silikleşiyor
Teşekkür ederim sagolun
Satıcı bana koyu renk olunca 3 gün ilişki sonra 1 gün arayla dedi bende ona istinaden yaptım resmini attım hatta tamam yumurtlama var dedi anlamıyorum ki bende bunuT çizgisi daha koyu olacak bunlar hala pik değil. Ya eşit tonda ya da bi tik koyu olması lazım. Sonrasında zaten silikleşiyor
Benimkini atayım bak sana. Bende bu ay ilk defa yaptım. Senin ki ile karşılaştır. Öyle daha anlaşılır olurSatıcı bana koyu renk olunca 3 gün ilişki sonra 1 gün arayla dedi bende ona istinaden yaptım resmini attım hatta tamam yumurtlama var dedi anlamıyorum ki bende bunu
Ben 23 pik sandım degerlendirdim. 24 daha koyu çıktı değerlendirdim. 25 te koyu çıktı bi arkadaşa sordum o da tüp bebek yaptırmıştı doktoruna sordu. Yumurta catlamamis silik olunca da ilişki dedi. Ara vermesine gerek yok yumurta catladigi an eğer sağlıklı ise tutunur demiş. 25 26 da değerlendirdim silik olunca. 27 de her ihtimal son şans diye değerlendirdim. Bu şekilde olacak seninde yapmaya devam et. Vücut olarak kendini iyi hissediyorsan her gün de yapabilirsin bi arkadaşın yorumuna denk gelmiştim her gün ilişki ile gebe kalmış ama sağlıklı ilerleme olmamış. Yani sperm kalitesinde bi dusukluk olmuyor.Satıcı bana koyu renk olunca 3 gün ilişki sonra 1 gün arayla dedi bende ona istinaden yaptım resmini attım hatta tamam yumurtlama var dedi anlamıyorum ki bende bunu
Allahım hepimizin yardımcısı olsunBen 23 pik sandım degerlendirdim. 24 daha koyu çıktı değerlendirdim. 25 te koyu çıktı bi arkadaşa sordum o da tüp bebek yaptırmıştı doktoruna sordu. Yumurta catlamamis silik olunca da ilişki dedi. Ara vermesine gerek yok yumurta catladigi an eğer sağlıklı ise tutunur demiş. 25 26 da değerlendirdim silik olunca. 27 de her ihtimal son şans diye değerlendirdim. Bu şekilde olacak seninde yapmaya devam et. Vücut olarak kendini iyi hissediyorsan her gün de yapabilirsin bi arkadaşın yorumuna denk gelmiştim her gün ilişki ile gebe kalmış ama sağlıklı ilerleme olmamış. Yani sperm kalitesinde bi dusukluk olmuyor.
Pcosunuz var mı?4 gündür ovülosyon testi yapıyorum ve ilk defa yaptım arkadaşımın tavsiyesiyle ama 4 gündür çizgiler koyu renk ne anlama geliyor
ben ilk denemeye basladigimda akintima giore istinasiz iliski yasiyordum hani kacirmiyim hicbir sekilde die agrilarim da oluyordu ha ovulasyon agrisi ha catlama agrisi aha su ha bu hani ayiptir soylemesi tavsanlar gibiydim sonra doktora gittim akintimin en yogun oldugu zamanda zannediyorum ki folikulum catladi catlicak. ultrasonda cikti meger daha yeni buyumeye baslamis 8 mm folikulun dedi 20 mm olunca catliyor daha en az 10 gunun var dedi, boyle surekli adamin tepesinden inmezsen 20 mm oldugunda kocanda sperm kalmaz prostat sivisi kalir sadece dedi, okumus kadin boyle demedi de buna getirdiBen 23 pik sandım degerlendirdim. 24 daha koyu çıktı değerlendirdim. 25 te koyu çıktı bi arkadaşa sordum o da tüp bebek yaptırmıştı doktoruna sordu. Yumurta catlamamis silik olunca da ilişki dedi. Ara vermesine gerek yok yumurta catladigi an eğer sağlıklı ise tutunur demiş. 25 26 da değerlendirdim silik olunca. 27 de her ihtimal son şans diye değerlendirdim. Bu şekilde olacak seninde yapmaya devam et. Vücut olarak kendini iyi hissediyorsan her gün de yapabilirsin bi arkadaşın yorumuna denk gelmiştim her gün ilişki ile gebe kalmış ama sağlıklı ilerleme olmamış. Yani sperm kalitesinde bi dusukluk olmuyor.
Akıntı doğru değil bence. Benim o Ovulasyon testime göre 23 ünde akıntım oldu ama 26 da catladi. O günde akıntı geldi ama akintilar farklıydı. Günde birde fazla ilişkiye girilirse evet dediginiz doğru sperm kalmayabilir ama nerdeyse 24 saatten uzun sürüyor. Gece ilişki olsa ertesi gün geceye kadar vücut o zamana kadar yenisini üretiyor zaten. Bende sizin düşündüğünüz gibi düşünüyordum eşim antrenör bende bunu diyordum hep 2 günde hatta 5 günde bir olsun diyordum oturup anlattı nasıl olduğunu. Ben mesela vitamin takviye kullanmak istiyorum soruyorum çoğunda mesela antioksidan var ve bu böbreklere zararlı diyor bi şey yapacağız diye tüm vücuttan olamam falan der. Aslında akışına bıraksak olacakta biz yapamıyoruzben ilk denemeye basladigimda akintima giore istinasiz iliski yasiyordum hani kacirmiyim hicbir sekilde die agrilarim da oluyordu ha ovulasyon agrisi ha catlama agrisi aha su ha bu hani ayiptir soylemesi tavsanlar gibiydim sonra doktora gittim akintimin en yogun oldugu zamanda zannediyorum ki folikulum catladi catlicak. ultrasonda cikti meger daha yeni buyumeye baslamis 8 mm folikulun dedi 20 mm olunca catliyor daha en az 10 gunun var dedi, boyle surekli adamin tepesinden inmezsen 20 mm oldugunda kocanda sperm kalmaz prostat sivisi kalir sadece dedi, okumus kadin boyle demedi de buna getirdiOrada da iste dollenme olursa tutunmayabilir sagliksiz sperm falan dedi. Biraz uzun oldu yazdigim ama ozetle bu bizim kendi kendimize her agriyi her akintiyi yorumlayip degerlendirmeye kalkmamiz cok da dogru degilmis en azından bende öyle oldu Paylasmak istedim, zor isler yani rabbim herkesin gonlune gore versin :)
Amin inşallah canımben ilk denemeye basladigimda akintima giore istinasiz iliski yasiyordum hani kacirmiyim hicbir sekilde die agrilarim da oluyordu ha ovulasyon agrisi ha catlama agrisi aha su ha bu hani ayiptir soylemesi tavsanlar gibiydim sonra doktora gittim akintimin en yogun oldugu zamanda zannediyorum ki folikulum catladi catlicak. ultrasonda cikti meger daha yeni buyumeye baslamis 8 mm folikulun dedi 20 mm olunca catliyor daha en az 10 gunun var dedi, boyle surekli adamin tepesinden inmezsen 20 mm oldugunda kocanda sperm kalmaz prostat sivisi kalir sadece dedi, okumus kadin boyle demedi de buna getirdiOrada da iste dollenme olursa tutunmayabilir sagliksiz sperm falan dedi. Biraz uzun oldu yazdigim ama ozetle bu bizim kendi kendimize her agriyi her akintiyi yorumlayip degerlendirmeye kalkmamiz cok da dogru degilmis en azından bende öyle oldu Paylasmak istedim, zor isler yani rabbim herkesin gonlune gore versin :)
Pcos var mı4 gündür ovülosyon testi yapıyorum ve ilk defa yaptım arkadaşımın tavsiyesiyle ama 4 gündür çizgiler koyu renk ne anlama geliyor
Hayır yok kist sanırım demi buPcos var mı
Bazen yumurtalıklarda birden fazla kist görünümü oluyor kadınlarda buna pcos deniliyor genelde pcos olan kadınların ovulasyonu koyu çıkıyor benimde öyleHayır yok kist sanırım demi bu