- 21 Ağustos 2014
- 1.381
- 832
- 73
- Konu Sahibi KumkatNedir
-
Duzelttim canimYazinizi duzenler misiniz hic bir sey anlamadim
Valla banada yazım hatalarından böğğ geldi aralarda nokta bütün ü leri u yazmanpek de bir şey anlamadım zaten
Valla banada yazım hatalarından böğğ geldi aralarda nokta bütün ü leri u yazmanpek de bir şey anlamadım zaten
Valla telefondan yazmak bir bahane değil. Bende telden yazıyorum gayet anlıyorsunuz değilmi şu yazdıklarımı?
Bende tabletten yazıyorum aynı şey
Valla telefondan yazmak bir bahane değil. Bende telden yazıyorum gayet anlıyorsunuz değilmi şu yazdıklarımı?
Tamama ama konujuza yorum yapmak için ankamak gerekir önvelkle değilmş?Sanirim kimse konuma yorum yapmayacak
Peki haklisiniz
Merhabalar kizlar
Abim yeni evlendi su an 1 aylik evliler , ikiside calistigi icin ramzanda bize geliyorlar..
Oyle coook ovunuyorki ailesini ablasi abisi kendisi..
inaninhic bitmiyor
Bi insan bu kadarmi mutlu bukadar mi mukemmel ailesi bu kadar mi iyi hersey yolunda gider..
yaaa aayyy demekten inanin mimiklerimi bile kontrol edemiyorum . Soyle anlatiyim nisanli bir kizin beni soyle isteyenler oldu boyle oldu diye gorumcesine anlatmasi, annesinin su istedi bu oldu diye surekli 3 4 konusu gecmesi ne kadar dogru yoruldum??
Enerjimi dusuruyolar
Bisey analtirken cok ellerini kullaniyor anlatma sekli felan bi abartili bi abartili sok olduyorum onu nasil bu sekilde anlatiyor ?
ben direk oldu der anlatirim onun bir anlatma sekli var malesefki onu her gordugumde her gorustugumde okadar iyiyim ki ama
Enerjim dusuyor normalde cok guler yuzluyumdur ama , onun yaninda olamiyorum o rahat ,oz guvenli abartili ovgulu anlatimlarina ne tepki vercem bilmiyorum
Arkadasim olsa inanin.gorusmem ama bu sekilde onu gorunce kendimde eksiklik ariyorum kim bu kadar mukemmel olabilir allah askina
Ovmesinden böghh geldi ben.napcam mimiklerim yoruluyor gulmeye cakismakta
K bkmayin telfondan yaziyorum yanlis yazdiysam k bkmayinn canlarim
Tamama ama konujuza yorum yapmak için ankamak gerekir önvelkle değilmş?
Bakın sizin gibi hızlı hızlı yazdım:) daha sakin yazın yazarken ekrana bakın saçma bir kelime varsa üşenmeyin geri dönün düzeltin. Daha çok yardımcı olunur. Her konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?