Övünmenden bögggghhh geldi

KumkatNedir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2014
1.381
832
73
Abim yeni evlendi su an 1 aylik evliler , ikiside calistigi icin ramzanda bize geldiler..

Oyle coook ovunuyorki ailesini.ablasi abisi kendi inanin.hic bitmiyor
Bi insan bu kadarmi.mutlu bukadarmi.mukemmel bi ailesi bu kadar mi hersey yokunda gider.. yaaa aayyy.demekten.inanin mimiklerimi bile kontrol edemiyorum . Soyle ablatiyim nisanli.kizin beni soyle isteyenler oldu boylr oldu diye gorumcesine anlatmasi annesinin su istedi.bu oldu diye surekli 3 4 konusu gecti ne kadar dogru yoruldum
Enerjimi dusuruyolar

Bisey analtirken cok ellerini kullaniyor anlatma sekli felan bi abartili vi abartili sok.olduyor vunu.nasil bu sekilde anlatiyor ben direk oldu der anlatirim onun bir.analtisi var obu her gordugumde ger girustugumde okadar iyiyim ki ama
Enerjim dusuyor normalde cok guler yuzluyumdur ama onla o rahat o oz guvenli abartili ovgulu anlatimlarina e tepki vercem bilmiyorum

Arkadasim olsa inanin.gorusmem ama bu sekilde onu gorunce kendimde eksiklik ariyorum kim bu kadar mukemmel olabilir allah askina
Ovmesinden böghh geldi ben.napcam mimiklerim yoruluyor gulmeye cakismaktan

Daha yeni evli olusundandir belki bu ballandirarak anlatma hevesi. Degilse isiniz zor gibi.

Sanirim kimse konuma yorum yapmayacak
Peki haklisiniz
Tamama ama konujuza yorum yapmak için ankamak gerekir önvelkle değilmş?

Bakın sizin gibi hızlı hızlı yazdım:) daha sakin yazın yazarken ekrana bakın saçma bir kelime varsa üşenmeyin geri dönün düzeltin. Daha çok yardımcı olunur. Her konuda

Gizli özne gelin hanım galiba?
Valla işyerinde böyle dünyanın 8.harikası vardı en sonunda muhabbeti bıçak gibi kestim. Çok rahatladım. Kalp kırmamak için bir şey demeyince inanıldığı düşünülüyor malesef. Arada bozmak lazım aslında.

Malesef aynı aileden olana bir şey yapılamıyor. Allah sabır versin sana.

Benim öyle bi arkadaşım var ve elleriyle kollarıyla anlatıyor çok ilginç. Dinlerken yoruluyorum. En son çareyi o konuşurken telefonla oynamakta buldum ki ilgimi çekmediğini anlasın diye.

Duzenleyebildigim kadar. Duzelledim şu anda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…