- 21 Ağustos 2014
- 1.381
- 832
- 73
- Konu Sahibi KumkatNedir
-
Amaclarina ulasmislar bence
Asiri ozguv3nli surekli övünen bi arkadasim var ne kadar sinir bozucu oldugunu anlayabiliyorum
Fazla övünen insanlarin eksikliklerini konusarak kapatmaya calistiklarini dusunuyorum ben.
Kendini ovmesi hadi tamam da abisini,ablasini nasil,niye ovuyo ki ?Ustun ozellikleri falan mi varmis?
Kendini cok oven insanlarin bir kusuru eksigi vardir derler ya... oyle bi durum vardir... belki de gelin - gorumce pek anlasamaz ya onyargilisindir sevememissindir yengeni, her yaptigi rahatsiz ediyordur.
Nasil yanisi su bana soyle geldi bazen insanlarin arasina karakedi girer gorunmez bi megatif enerji elle tutulur bisey yoktur ama vardir iste bisey anlatilmaz hani bagirip cagirsan mevzu yok sende naparsin karsidakini sinir edecek bi suru ustunluk gosterecek seyler anlatirsin ki karsindaki sinir olsun rahati kacsin vs vs bilmem anlatabildim mi ....bence seni sinir etmek icin yapior ...bana oyle geldi ....
Yok bitanem anlasilmiycak bisey yok cok iyi anlasiyoruz aksine ben sunu seviyor bunu seviyor diye cok deger veriyorum ama su bahsettigim olay gercekten benim.enerjimi dusuruyor
Aranizda belli bi samimiyet olustuysa soyle rahatsiz olduğunu. Ya da buna kirilacagini dusunuyorsan o kendini ve ailesini ovmeye başladığında surekli konuyu degistir. Bi onerim daha var sen o konusmaya baslamadan kendini ve kendi aileni ov biktirana kadar
Gizli özne gelin hanım galiba?
Valla işyerinde böyle dünyanın 8.harikası vardı en sonunda muhabbeti bıçak gibi kestim. Çok rahatladım. Kalp kırmamak için bir şey demeyince inanıldığı düşünülüyor malesef. Arada bozmak lazım aslında.
Malesef aynı aileden olana bir şey yapılamıyor. Allah sabır versin sana.
Ay ben beceremem bir anlatiyo canini veririrbsoyle yaparr canim.bana hic kiyamaz Allahim canim cicim ler havada ucusuyor hadi onu gectim ben soyle yaptim bunu yaparim herkes bunu seviyo herks ustune titriyr sanki konuscak oaylascak henuz biseyimiz yokama aileside oyle
Dugunde misafir karsilarken kadinin biri yengemin annesine o kiza bana.vermedin demis annem.duymus duymamzliktan gelmis yengemin.annesi durtuyormus annemi bak.bak.duydunmu.ne.diyor diye annemde.biktigi icin bugunde bunu.soylemenin.ne.geregi var demis ilk.defa terslemisne.cok isteyen.oldu babasi kiyamadi abisinin.bitanesi felan havalarda ucuyo . Hayir bizmi cok degersisiz ki anlayamadim
Birinden.bahsediyo canini verir bize felan diyo ablam soyle iyidir hic kotu dusunmez abim bana kiyamaz annem bensiz yapamz
,beni alma kolay degil , nasil anlatayim ekle tutulur bisey yok cook tatli dilli inasanlar inaniyo dinliyo dinletiyo ve yoruluyorum ben artik aileside oyle o bizim bitanemiz.nur tanemiz, elbise deniyo bi insana bu kadarmi yakisirla basliyorlar ve bitiremiyorlar ..sanirsin sevgi pitircigi inanin artik ailemin beni sevgidini bile dusunmuyorum onlari gordukce
Benim öyle bi arkadaşım var ve elleriyle kollarıyla anlatıyor çok ilginç. Dinlerken yoruluyorum. En son çareyi o konuşurken telefonla oynamakta buldum ki ilgimi çekmediğini anlasın diye.
Boyle davranarak sunlari soylemeye calisiyo gelin hanim ;
Ben cok degerliyim,hatta hepinizden degerliyim,
Sizin ailenize gelin geldigim icin sansli hissedin kendinizi,
Ayaginizi denk alin,sakın bana kotu davranmayin ailem benim arkamda ,falan falan...
Baktiniz susmuyo caniim hadi gel sunu yapalim,suraya gidelim diye lafi tikayin agzina.
Ve en onemlisi rahatsizliginizi belli etmeyin.
yengeni bu kadar üstün kılan nesi var ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?