Övünmenden bögggghhh geldi

Nasil yanisi su bana soyle geldi bazen insanlarin arasina karakedi girer gorunmez bi megatif enerji elle tutulur bisey yoktur ama vardir iste bisey anlatilmaz hani bagirip cagirsan mevzu yok sende naparsin karsidakini sinir edecek bi suru ustunluk gosterecek seyler anlatirsin ki karsindaki sinir olsun rahati kacsin vs vs bilmem anlatabildim mi ....bence seni sinir etmek icin yapior ...bana oyle geldi ....

Kendini cok oven insanlarin bir kusuru eksigi vardir derler ya... oyle bi durum vardir... belki de gelin - gorumce pek anlasamaz ya onyargilisindir sevememissindir yengeni, her yaptigi rahatsiz ediyordur.

Fazla övünen insanlarin eksikliklerini konusarak kapatmaya calistiklarini dusunuyorum ben.

Kendini ovmesi hadi tamam da abisini,ablasini nasil,niye ovuyo ki ?Ustun ozellikleri falan mi varmis?

Birinden.bahsediyo canini verir bize felan diyo ablam soyle iyidir hic kotu dusunmez abim bana kiyamaz annem bensiz yapamz
,beni alma kolay degil , nasil anlatayim ekle tutulur bisey yok cook tatli dilli inasanlar inaniyo dinliyo dinletiyo ve yoruluyorum ben artik aileside oyle o bizim bitanemiz.nur tanemiz, elbise deniyo bi insana bu kadarmi yakisirla basliyorlar ve bitiremiyorlar ..sanirsin sevgi pitircigi inanin artik ailemin beni sevgidini bile dusunmuyorum onlari gordukce

Kendini cok oven insanlarin bir kusuru eksigi vardir derler ya... oyle bi durum vardir... belki de gelin - gorumce pek anlasamaz ya onyargilisindir sevememissindir yengeni, her yaptigi rahatsiz ediyordur.

Yok bitanem anlasilmiycak bisey yok cok iyi anlasiyoruz aksine ben sunu seviyor bunu seviyor diye cok deger veriyorum ama su bahsettigim olay gercekten benim.enerjimi dusuruyor

Bence kendini oldugundan daha fazla degerli gostermek amaci , elle tutulur birsey dedginiz gibi ama bir enerji var onda bendekinide emiyor bidiginiZ

:) bazı insanlar sever övünmeyi ama beni kimler istedi mevzusuna şimdiden dalması enteresan olmuş

Yok bitanem anlasilmiycak bisey yok cok iyi anlasiyoruz aksine ben sunu seviyor bunu seviyor diye cok deger veriyorum ama su bahsettigim olay gercekten benim.enerjimi dusuruyor

Aranizda belli bi samimiyet olustuysa soyle rahatsiz olduğunu. Ya da buna kirilacagini dusunuyorsan o kendini ve ailesini ovmeye başladığında surekli konuyu degistir. Bi onerim daha var sen o konusmaya baslamadan kendini ve kendi aileni ov biktirana kadar

Ay ben beceremem bir anlatiyo canini veririrbsoyle yaparr canim.bana hic kiyamaz Allahim canim cicim ler havada ucusuyor hadi onu gectim ben soyle yaptim bunu yaparim herkes bunu seviyo herks ustune titriyr sanki konuscak oaylascak henuz biseyimiz yok ama aileside oyle

Dugunde misafir karsilarken kadinin biri yengemin annesine o kiza bana.vermedin demis annem.duymus duymamzliktan gelmis yengemin.annesi durtuyormus annemi bak.bak.duydunmu.ne.diyor diye annemde.biktigi icin bugunde bunu.soylemenin.ne.geregi var demis ilk.defa terslemis ne.cok isteyen.oldu babasi kiyamadi abisinin.bitanesi felan havalarda ucuyo . Hayir bizmi cok degersisiz ki anlayamadim

Ayy ben de cok sinir olurum boylelerine ve kalakaliyorum ben de boyle yapilinca. Ayni kayinvalidemi anlatmissin. En guzel ev onlarda, en asil evlat onlarda, hatta gittikleri doktorlar bile Turkiyenin en iyi doktorlari. Bunu bile duydum yani...

Aileden olunca oldukca zor arkadasim olsa enerjimi.dusuen biriyle asla ayni.ortamda bulunmazdim

yengeni bu kadar üstün kılan nesi var ???

Boyle davranarak sunlari soylemeye calisiyo gelin hanim ;

Ben cok degerliyim,hatta hepinizden degerliyim,

Sizin ailenize gelin geldigim icin sansli hissedin kendinizi,

Ayaginizi denk alin,sakın bana kotu davranmayin ailem benim arkamda ,falan falan...

Baktiniz susmuyo caniim hadi gel sunu yapalim,suraya gidelim diye lafi tikayin agzina.

Ve en onemlisi rahatsizliginizi belli etmeyin.

Benim öyle bi arkadaşım var ve elleriyle kollarıyla anlatıyor çok ilginç. Dinlerken yoruluyorum. En son çareyi o konuşurken telefonla oynamakta buldum ki ilgimi çekmediğini anlasın diye.

Canim bende onu yapiyrum bu sefer.susuyo sıkiliyo evde napcagimi sasirdim ne paylasabilirim bilmiyorum sıkılip abimle.gelmeucekler.diyede korkuyorun

Evet evet suan.tam analmiyla ifade ettiniz bunlarin konusu bile gecti ablasiyla arakizda guldum gectim.gucum.yetmez valla onlara

Neden.belki etmeyeyim sizce , ki hos edememde zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…