- Konu Sahibi KumkatNedir
-
Kendini övmezse ölecek hastalığına yakalanmış...
Benim bir teyzem var kısmen bu duruma giriyor. Ben onda şunu gözlemledim eğer insanlar onu övüyorsa kendini övmüyor aksine "eh işte yapıyoruz bir şeyler " tadında bıyık altından gülerek mütevazi övünüyor; ama kimse övmezse tutamıyoruz kendi kendini övüp duruyor.
Gelin hanımın da böyle gazı alınsa rahatlar mı acaba azalır mı ?
Kontrollü övme sizin vakaya da sonuç verir mi? Bi deneyin isterseniz.
Evet evet suan.tam analmiyla ifade ettiniz bunlarin konusu bile gecti ablasiyla arakizda guldum gectim.gucum.yetmez valla onlara
Neden.belki etmeyeyim sizce , ki hos edememde zaten
Siz üzmeyin kendinizi boşuna.
O , bahsettiği konularda açlık çektiğinden yapıyor biraz da. O konuda tatmin olmak istiyor. Bakın aslında böyle diye haykırmak istiyor.
Rahatsiz oldugunuzu hissederse övünmenin dozunu arttirir,sizi cileden cikarana kadar konusur ve siz patlama noktasina geldiginizde ''gorumcem beni kiskaniyo'' deyip kenara cekilebilir.
Siz biraz fazla iyi niyetlisiniz sanirim,kotu davranin demiyorum ama ders dinleyen ogrenci gibi oturup her anlattigini dinlemeyin,farkli seylerle ilgilenin,siz farkli bi konu acin ve aranizda mutlaka belli bi mesafe olsun,fazla samimiyet iyi olmuyo cunku.
onu ozel hissettiren bi ailesi, agzininicine bakan bir kocaci ovunmekle.bitmeyen cenesi
Hepsini geçtim de bizim buralarda beni çok isteyen oldu vs demek ayıptır ya, bunu rahatça dile getirmesi ilginçAy ben beceremem bir anlatiyo canini veririrbsoyle yaparr canim.bana hic kiyamaz Allahim canim cicim ler havada ucusuyor hadi onu gectim ben soyle yaptim bunu yaparim herkes bunu seviyo herks ustune titriyr sanki konuscak oaylascak henuz biseyimiz yokama aileside oyle
Dugunde misafir karsilarken kadinin biri yengemin annesine o kiza bana.vermedin demis annem.duymus duymamzliktan gelmis yengemin.annesi durtuyormus annemi bak.bak.duydunmu.ne.diyor diye annemde.biktigi icin bugunde bunu.soylemenin.ne.geregi var demis ilk.defa terslemisne.cok isteyen.oldu babasi kiyamadi abisinin.bitanesi felan havalarda ucuyo . Hayir bizmi cok degersisiz ki anlayamadim
Aynisini.ablamda diyo dinleme ablacim baska seyler ilgilen diyorbeceremiyorum ayip.oluyo gibi lafin arasinda sokusturuyo hic olmazsa malesefki fazla iyi.niyetliyim
Hepsini geçtim de bizim buralarda beni çok isteyen oldu vs demek ayıptır ya, bunu rahatça dile getirmesi ilginç
Valla biri "gözün onlarda kaldı herhalde" deyiverir apışıp kalır. Bi kızı kırk kişi ister bi kişi alır, bunlar sonradan anlatılacak şeyler değil falan mı desen acaba?
Bi de Peygamber sabriniz var ,ben katlanamazdim inanin en fazla iki kez gecistirir ucuncude agzinin payini verirdim ama yapi meselesi iste.
Ayip olmaz merak etmeyin hatta daha da degerli olursunuz,ablaniz cok hakli ilgilenmeyin,kendi hayatiniza odaklanin ,moralinizi bozmayin bosverin.
Merak ettim valla yengeniz ne is yapiyo?
canım bunlar bunu gerektirmez ki gerçekten özgüvenli olan insan böyle davranmaz
yani dedikleri elle tutulur şeyler mi bu kadar kişi istedi beni falan diyor çok mu güzel çok mu kariyerli ya da inanılmaz bi aurasi mi var
Aslında o senden hoşlanmıyor sende ondan
Harika bir surati yok boyu 170 yuzu pruzsuz ve guzel ogretmen ve buda bir kritermi bilmem zayif :)
Ogretmen canim devlet kurumunda oyle tatli.dillidrki girseniz bayilirsiniz zaten ondan.dayaniliyo kuramiyosun :) zaten.hazir cevap biri hic olmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?