Övünmenden bögggghhh geldi

Kendini övmezse ölecek hastalığına yakalanmış...
Benim bir teyzem var kısmen bu duruma giriyor. Ben onda şunu gözlemledim eğer insanlar onu övüyorsa kendini övmüyor aksine "eh işte yapıyoruz bir şeyler " tadında bıyık altından gülerek mütevazi övünüyor; ama kimse övmezse tutamıyoruz kendi kendini övüp duruyor.
Gelin hanımın da böyle gazı alınsa rahatlar mı acaba azalır mı ?
Kontrollü övme sizin vakaya da sonuç verir mi? Bi deneyin isterseniz.

Ay o eller kollar :) bizimki dinletiyoda degerli yapaiyoda nasil.beceriyo bilmiyorum ama
Kendimde eksik arar oldum vallahi
Bizimkine.bisey yarayacak gibi degil

cok sinir bi durum kendi oz teyzemde biliuorum kendi kizlarini oyle bi anlatiyoki sok oluyoruz her seferinde yapcak bisey bulamadik ama o kendini ovdukce bende o ne derse aynisini kardesime yapmaya calisiylrim kendini ovuyosada anneme uyarliyorum o zaman yeni konu bulana kadar rahatliyoz

Siz üzmeyin kendinizi boşuna.
O , bahsettiği konularda açlık çektiğinden yapıyor biraz da. O konuda tatmin olmak istiyor. Bakın aslında böyle diye haykırmak istiyor.

Evet evet suan.tam analmiyla ifade ettiniz bunlarin konusu bile gecti ablasiyla arakizda guldum gectim.gucum.yetmez valla onlara

Neden.belki etmeyeyim sizce , ki hos edememde zaten

Rahatsiz oldugunuzu hissederse övünmenin dozunu arttirir,sizi cileden cikarana kadar konusur ve siz patlama noktasina geldiginizde ''gorumcem beni kiskaniyo'' deyip kenara cekilebilir.

Siz biraz fazla iyi niyetlisiniz sanirim,kotu davranin demiyorum ama ders dinleyen ogrenci gibi oturup her anlattigini dinlemeyin,farkli seylerle ilgilenin,siz farkli bi konu acin ve aranizda mutlaka belli bi mesafe olsun,fazla samimiyet iyi olmuyo cunku.

Siz üzmeyin kendinizi boşuna.
O , bahsettiği konularda açlık çektiğinden yapıyor biraz da. O konuda tatmin olmak istiyor. Bakın aslında böyle diye haykırmak istiyor.

Aslinda aile yinunden es yonunden biz yonunden oyle sansliki
Sizin dedigin cok.mantikli geldi kendini o konularda tatmin mi etmek istiyor kimse soylemeyince ay ben haytta yapamam boyleleri degerli olur biz olamayiz
Tesekkur ederim sizede

Aynisini.ablamda diyo dinleme ablacim baska seyler ilgilen diyor beceremiyorum ayip.oluyo gibi lafin arasinda sokusturuyo hic olmazsa malesefki fazla iyi.niyetliyim

onu ozel hissettiren bi ailesi, agzininicine bakan bir kocaci ovunmekle.bitmeyen cenesi

canım bunlar bunu gerektirmez ki gerçekten özgüvenli olan insan böyle davranmaz

yani dedikleri elle tutulur şeyler mi bu kadar kişi istedi beni falan diyor çok mu güzel çok mu kariyerli ya da inanılmaz bi aurasi mi var

Aklima geldi babam da bizi cok övüyo.ben sevmem ovmeyi de ovulmeyi de :)

Hepsini geçtim de bizim buralarda beni çok isteyen oldu vs demek ayıptır ya, bunu rahatça dile getirmesi ilginç
Valla biri "gözün onlarda kaldı herhalde" deyiverir apışıp kalır. Bi kızı kırk kişi ister bi kişi alır, bunlar sonradan anlatılacak şeyler değil falan mı desen acaba?

Aynisini.ablamda diyo dinleme ablacim baska seyler ilgilen diyor beceremiyorum ayip.oluyo gibi lafin arasinda sokusturuyo hic olmazsa malesefki fazla iyi.niyetliyim

Bi de Peygamber sabriniz var ,ben katlanamazdim inanin en fazla iki kez gecistirir ucuncude agzinin payini verirdim ama yapi meselesi iste.

Ayip olmaz merak etmeyin hatta daha da degerli olursunuz,ablaniz cok hakli ilgilenmeyin,kendi hayatiniza odaklanin ,moralinizi bozmayin bosverin.

Merak ettim valla yengeniz ne is yapiyo?

Bizdede oyle ve bana.bunun.kac kez konusunu.acti nisan gunu de dahil herkes merak.ediyordu.ben.kimle evlenecegim diye baslayarak
Simdi onu kesti baskasina basladi ay.valla.mecburum.ben.oluyum ya valla.oluyum :) yedi.bitirdi benj

Ogretmen canim devlet kurumunda oyle tatli.dillidrki girseniz bayilirsiniz zaten ondan.dayaniliyo kuramiyosun :) zaten.hazir cevap biri hic olmadim

Harika bir surati yok boyu 170 yuzu pruzsuz ve guzel ogretmen ve buda bir kritermi bilmem zayif :)

Aslında o senden hoşlanmıyor sende ondan

Ogretmen canim devlet kurumunda oyle tatli.dillidrki girseniz bayilirsiniz zaten ondan.dayaniliyo kuramiyosun :) zaten.hazir cevap biri hic olmadim

Tahmin etmistim,ogretmenlerde anlam veremedigim bi ego patlamasi var,en azindan benim cevremdekilerde genelleme yapmayayim.

Benim enerjim o tarz insanlarla tutmuyo,hic isinamam ,sevmem de.

Siz de enerjinizi somurmesine izin vermeyin o 1 konusuyosa siz 10 konusun,kafasini sisirin bakalim o ne tepki verecek : )

Kendi ailesini övenleri ruh hali şöyledir , bizim aile sizinkinden üstün, sizde halen eksik mevcut
bu kabul etmeme ve adaptasyon sorunu yaşadığından meydana gelmektedir evlendiğin adam asla
ailen gibi olmayacaktır , gelininiz bunu kabul etmede direniyor , zamanla başka şekil alacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…