Övünmenden bögggghhh geldi

benmde eltim öyle ama bakınca hiçte bzden farklı yaşantısı yok.. annemler böyledr ablalarm şöyle eniştelerm şöyle..... dışardan bakan en muhteşem en kusursuz aileye sahip sanar. o övünce bzdede öyle deyip geçiyorm.. insan sinr olmuo deil bide her görüştğmzde aynı şeyleri söylüyor. ezberledm artk.!

Hahhah aynen
Sanirsin sanki bambaska bir.dil kinusuyolar farkli.bir irktalar bildigin aile iste neyini ovuyorsun demi ama

Mevzu şu kendini överek ailesini överek bana iyi davranın mesajı veriyor, benn bir taneyim prensesim, sakın canımı sıkmayın diyor. Kendini pahalı gösteriyor yani.
Sizde can kulağıyla dinlemeyin, o konuşurken başka şeyle ilgilenin, zamanla bırakır.

ayy benim gorumcemde oyle kocasini bi anlatiyoki kadina tapiyo ondan baska kimse karisini sevmiyo sanarsin bende hic anlatmam iliskimizi sonucta abisi ama ne gerek bisey oldumu kaynanam ayy seninki hayatta yapmaz ama kizimin kocasi yapar der artik nasi intiba birakiyosa hayir yapar yapti diyincede kadin sok oluuo damadinin yaptigina seviniyo oglunun yaptigina sasiriyo

Aile yaşantılarınız arasında fark var mı maddi ve kültür olarak? Bana aşağılık konpleksi var gibi geldi.

Benimde.dusuyo o anlatirken yokkkk artik benim aklima olsem gelmeyeck kelimeler cumleler anlatim sekli abartisi ovusu , yiyo bitiriyo donuyorum anlatacagim varsada anlatmiyorum :)

Ay evet evet bende de bir tane vardı tam bu anlattığın tipte biri eller kollar bağıra bağıra anlatmalarrr "yaaa görmennnn lazımdııı" dolu cümleler ayh daral geldi düşününce bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…