- 29 Mart 2014
- 2.091
- 1.541
- 83
- Konu Sahibi KumkatNedir
-
benmde eltim öyle ama bakınca hiçte bzden farklı yaşantısı yok.. annemler böyledr ablalarm şöyle eniştelerm şöyle..... dışardan bakan en muhteşem en kusursuz aileye sahip sanar. o övünce bzdede öyle deyip geçiyorm.. insan sinr olmuo deilGorumcemi benmi :) adim gorumce canim ben degil
Ben kendi oz ablam gibi kostum herseyine kotulugunude gormedim ama frekansimiz uymuyor, ayni dil konusmuyoruz ..
Benim ailemde kimse kimseyi ovmez ki bana garip ve oldukca yorucu geliyi enerjim tukeniyo eksik kusur ariyorum niye biyleyiz diye sorgular oldum onun ailesi ablasi kendi hersey mukemmel madem biz olelim kafasina donuyo
benmde eltim öyle ama bakınca hiçte bzden farklı yaşantısı yok.. annemler böyledr ablalarm şöyle eniştelerm şöyle..... dışardan bakan en muhteşem en kusursuz aileye sahip sanar. o övünce bzdede öyle deyip geçiyorm.. insan sinr olmuo deilbide her görüştğmzde aynı şeyleri söylüyor. ezberledm artk.!
benmde eltim öyle ama bakınca hiçte bzden farklı yaşantısı yok.. annemler böyledr ablalarm şöyle eniştelerm şöyle..... dışardan bakan en muhteşem en kusursuz aileye sahip sanar. o övünce bzdede öyle deyip geçiyorm.. insan sinr olmuo deilbide her görüştğmzde aynı şeyleri söylüyor. ezberledm artk.!
Merhabalar kizlar
Abim yeni evlendi su an 1 aylik evliler , ikiside çalistigi için ramzanda bize geliyorlar..
Oyle coook övunuyorki ailesini ablasi abisi kendisi..
inanin hic bitmiyor
Bi insan bu kadar m mutlu bukadar mi mukemmel ailesi bu kadar mi iyi hersey yolunda gider..
yaaa aayyy demekten inanin mimiklerimi bile kontrol edemiyorum . Soyle anlatayım nisanli bir kizin beni soyle isteyenler oldu böyle oldu diye görünmesine anlatmasi, annesinin şu istedi bu oldu diye sürekli 3 4 konusu geçmesi ne kadar doğru yoruldum??
Enerjimi düşürüyor bu durum
Bisey anlatırken cok ellerini kullaniyor anlatma şekli felan bi abartılı bi abartılı şok olduyorum onu nasil bu şekilde anlatiyor ?
ben direk oldu der anlatırım onun bir anlatma şekli var malesef ki onu her gördüğümde her görüştüğümde okadar iyiyim ken bile
Enerjim dusuyor normalde çok güler yuzluyumdur ama , yengemin yaninda olamiyorum o rahat ,oz guvenli abartili ovgulu anlatimlarina ne tepki vercem bilmiyorum şaşırmış durumdayim
Arkadasim olsa inanin.gorusmem ama bu sekilde onu gorunce kendimde eksiklik ariyorum kim bu kadar mukemmel olabilir allah askina
Ovmesinden böghh geldi ben.napcam mimiklerim yoruluyor gulmeye calismaktan
K bkmayin telfondan yaziyorum yanlis yazdiysam k bkmayinn canlarim
Benimde.dusuyo o anlatirken yokkkk artik benim aklima olsem gelmeyeck kelimeler cumleler anlatim sekli abartisi ovusu , yiyo bitiriyo donuyorum anlatacagim varsada anlatmiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?