- 14 Ekim 2011
- 1.748
- 1.436
- 333
- Konu Sahibi KumkatNedir
-
Aynı benim gorumceyi anlatmissin. En iyi yemekleri o yapar, herşeyin en iyisini o bilir, hep o doğrudur haklıdır vs vs . Benden yaşça daha küçük olmasına rağmen beni bile yönetmeye kalkışır bazen. Ve tuhaftirki yanimda hep başka kızların güzelliğini over beni hiç ovmez. Övsün isteyen yok zaten ama mesela, evde bi arkadaşım var diyelim ayyy ne güzel kız der kızın biyerlerini ovmeye başlar. Yüzüme yüzüme kardeşin senden güzel der. Kendisi neymiş bi düğüne gitmiş de herkesin ağzı açık kalmış bu gorumcenin güzelliğine. Off sinir oluyorum ya bi gün alttan alttan terslemek istiyorum ama nasıl ne diyerek..
Boyle bir tanidigim vardiiimalindan mülkünden maasindan evindeki mobilyasindan tut babasinin maasina kadar ovunurdu ya daha neler neler aklm almazdi daha nelerle ovunecek acaba diye .. bide o sevimsiz kahkahasi hayat enerjimin son damlasina kadar ekmek baniyordu. En son lafimi soyledim; herseyiyle en mukemmelmis gibi davranan bunlarla ovunen insanlarin ciddi gorgusuz ve eksik olduguna inanıyorum. En nefret ettigim enerjimi emen insan tipleri yaav diye yakindim gık'ı çıkmadı msji almisti çünkü.. ne yapayım bunaldim artik o gunden beride görüşmüyorum. Bu da beyin kaldirmiyor
görümcelik yapma
abinle ewli sonuçta abin onu öyle sewmiş hçbşi yapma. hmm de geç fazla muhatap olma snde.
Bi çözüm bulursan banada de olurmu canım:))
Bendede aynı modelden elti var bütün köy onu istemiş mübarek..
valla siz guldukce anlatir . ovunur :)Merhabalar kizlar
Abim yeni evlendi su an 1 aylik evliler , ikiside çalistigi için ramzanda bize geliyorlar..
Oyle coook övunuyorki ailesini ablasi abisi kendisi..
inanin hic bitmiyor
Bi insan bu kadar m mutlu bukadar mi mukemmel ailesi bu kadar mi iyi hersey yolunda gider..
yaaa aayyy demekten inanin mimiklerimi bile kontrol edemiyorum . Soyle anlatayım nisanli bir kizin beni soyle isteyenler oldu böyle oldu diye görünmesine anlatmasi, annesinin şu istedi bu oldu diye sürekli 3 4 konusu geçmesi ne kadar doğru yoruldum??
Enerjimi düşürüyor bu durum
Bisey anlatırken cok ellerini kullaniyor anlatma şekli felan bi abartılı bi abartılı şok olduyorum onu nasil bu şekilde anlatiyor ?
ben direk oldu der anlatırım onun bir anlatma şekli var malesef ki onu her gördüğümde her görüştüğümde okadar iyiyim ken bile
Enerjim dusuyor normalde çok güler yuzluyumdur ama , yengemin yaninda olamiyorum o rahat ,oz guvenli abartili ovgulu anlatimlarina ne tepki vercem bilmiyorum şaşırmış durumdayim
Arkadasim olsa inanin.gorusmem ama bu sekilde onu gorunce kendimde eksiklik ariyorum kim bu kadar mukemmel olabilir allah askina
Ovmesinden böghh geldi ben.napcam mimiklerim yoruluyor gulmeye calismaktan
K bkmayin telfondan yaziyorum yanlis yazdiysam k bkmayinn canlarim
Kırmadan, bir şekilde hatasını anlamasını sağlamalısınız.
Benim kayınvalidem de övünmeyi sever. Nadiren görüştüğüm, eşimin bir iş arkadaşının eşi var, o da bol bol kendini över, okumamış, cahilliğine verdim bu zamana kadar, kayınvalidemle onun konusu açılınca, çok övünüyor, çocukça bence, herkes de rahatsız bu durumdan dedim. Kayınvalidem artık neredeyse hiç övünemiyor :)
Kendini bulunmaz hint kumaşı sanan bir yengeniz var böyleleri insanı çok yorar hani kendine aşık insan tipi konuşur da konuşur bizimde böyle bir gelinimiz var çaresi ne: mesafe nekadar mesafe okadar rahat kafa.onu dinlemek zorunda değilsin başka odaya geç fazla samimiyet lik kurma meraba meraba ol.en güzeli benden sana abla tavsiyesi bırak in kendi kendine konussun
Senle aynı kaderi paylaşıyorum benim kardeşimin eşide aynı yenge :) kardeşim kaptan v birlikte gemiye falan cıktı kardeşime ülke ile ilgili bişi soruyorum hemen aylıyordu gemi ile bişi sorsam hemen cevap veriyordu bende bigün dayanamadım bozdum 3 senedir görüşmüyoruz :) ama kız sürekli beni takipte diğer yengeme beni soruyormuş sürekli bende yengemi tembihliyorum bilgi verme salla die
evet gerçekten seçilmiş ırk çok şanslı konu sahibimiz yengezadeyi okadar isteyeni varmışki şanslısınız bin tanen talibininin içinden kalkmış sizin kardeşinizi kendine layık görmüş aman ne lutüfoww seçilmiş ırk onların sülale demek
Ahah ahah aynen o dedginizi dusunuyorlar ailecek bende bi kac kez ona soyledim tabiki cok sanlisin abimi kaptin diye oda cok sansli demekten tabi geri kalmiyor :)evet gerçekten seçilmiş ırk çok şanslı konu sahibimiz yengezadeyi okadar isteyeni varmışki şanslısınız bin tanenin içinden sizin kardeşinizi kendine layık gördü aman ne lutüf
Bazılarında da bu hastalık var heralde her şeyiyle övünme.benim unide oda arkadaşım vardı herseyin en mükemmeli ondaydi en mükemmel telefon anne baba kardes yeğen hatta saç rengi allahım çıldırtirdi beni bide aynı odadayiz düşün.
Sonra kavga etmeden kurtulacagim taktikler geliştirdim garibim ben:)
mesela o anlatırken telefon ya da laptop la ilgilenirdim hatta arada bişeye gülüyomus gibi yapardım ki onun anlattıklarıyla ilgilenmedigimi dusunsun:). Sonra ikinci olarak o anlatırken baska birine laf verirdim tam 3 yasindaki yegeninin ne kadar üstün zekalı olduğunu anlatacakken baska birine saclarini mi boyattin kiz güzel olmuş, dersin yok muydu kanka gibi laf verirdim hehe cok bozuluyolar ama napim:) bazende söylediklerine derdim aman o bizdede var ayni benim yegen aynı benim sac rengimde oyle ya vala gibi konusurdum ayy neler cekmisim şimdi düşününce bi seneyi böyle böyle geçirdim gitti:) sen bayramı hayli gecirirsin
Merhabalar kizlar
Abim yeni evlendi su an 1 aylik evliler , ikiside çalistigi için ramzanda bize geliyorlar..
Oyle coook övunuyorki ailesini ablasi abisi kendisi..
inanin hic bitmiyor
Bi insan bu kadar m mutlu bukadar mi mukemmel ailesi bu kadar mi iyi hersey yolunda gider..
yaaa aayyy demekten inanin mimiklerimi bile kontrol edemiyorum . Soyle anlatayım nisanli bir kizin beni soyle isteyenler oldu böyle oldu diye görünmesine anlatmasi, annesinin şu istedi bu oldu diye sürekli 3 4 konusu geçmesi ne kadar doğru yoruldum??
Enerjimi düşürüyor bu durum
Bisey anlatırken cok ellerini kullaniyor anlatma şekli felan bi abartılı bi abartılı şok olduyorum onu nasil bu şekilde anlatiyor ?
ben direk oldu der anlatırım onun bir anlatma şekli var malesef ki onu her gördüğümde her görüştüğümde okadar iyiyim ken bile
Enerjim dusuyor normalde çok güler yuzluyumdur ama , yengemin yaninda olamiyorum o rahat ,oz guvenli abartili ovgulu anlatimlarina ne tepki vercem bilmiyorum şaşırmış durumdayim
Arkadasim olsa inanin.gorusmem ama bu sekilde onu gorunce kendimde eksiklik ariyorum kim bu kadar mukemmel olabilir allah askina
Ovmesinden böghh geldi ben.napcam mimiklerim yoruluyor gulmeye calismaktan
K bkmayin telfondan yaziyorum yanlis yazdiysam k bkmayinn canlarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?