Övünmenden bögggghhh geldi

Boyle bir tanidigim vardiii malindan mülkünden maasindan evindeki mobilyasindan tut babasinin maasina kadar ovunurdu ya daha neler neler aklm almazdi daha nelerle ovunecek acaba diye.. bide o sevimsiz kahkahasi hayat enerjimin son damlasina kadar ekmek baniyordu. En son lafimi soyledim; herseyiyle en mukemmelmis gibi davranan bunlarla ovunen insanlarin ciddi gorgusuz ve eksik olduguna inanıyorum. En nefret ettigim enerjimi emen insan tipleri yaav diye yakindim gık'ı çıkmadı msji almisti çünkü.. ne yapayım bunaldim artik o gunden beride görüşmüyorum. Bu da beyin kaldirmiyor

Aynı benim gorumceyi anlatmissin. En iyi yemekleri o yapar, herşeyin en iyisini o bilir, hep o doğrudur haklıdır vs vs . Benden yaşça daha küçük olmasına rağmen beni bile yönetmeye kalkışır bazen. Ve tuhaftirki yanimda hep başka kızların güzelliğini over beni hiç ovmez. Övsün isteyen yok zaten ama mesela, evde bi arkadaşım var diyelim ayyy ne güzel kız der kızın biyerlerini ovmeye başlar. Yüzüme yüzüme kardeşin senden güzel der. Kendisi neymiş bi düğüne gitmiş de herkesin ağzı açık kalmış bu gorumcenin güzelliğine. Off sinir oluyorum ya bi gün alttan alttan terslemek istiyorum ama nasıl ne diyerek..

Canim benim ki bi ayri inana cok.seviyorun kotulugunu gormedim zaten 1 ay oldu ama sabretmek cok zor aile es dost herkes harika herkes birbirine sevgi patlamasi yasiyo herkes yardimsever
Baksana Can yaram diyorum sizinkilerde is yok kiz yasiyo diyorum ortada olan biseyde yok allah icin neyin kafasi bu Allahsen

El olunca oylede hergun gordugun biri icin sanirim bu biraz zor olsa gerek

görümcelik yapma
abinle ewli sonuçta abin onu öyle sewmiş hçbşi yapma. hmm de geç fazla muhatap olma snde.

Gorumcemi benmi :) adim gorumce canim ben degil
Ben kendi oz ablam gibi kostum herseyine kotulugunude gormedim ama frekansimiz uymuyor, ayni dil konusmuyoruz ..
Benim ailemde kimse kimseyi ovmez ki bana garip ve oldukca yorucu geliyi enerjim tukeniyo eksik kusur ariyorum niye biyleyiz diye sorgular oldum onun ailesi ablasi kendi hersey mukemmel madem biz olelim kafasina donuyo

valla siz guldukce anlatir . ovunur :) benim de bi tanidigim öyle dedigin gibi hmm evet demezsek de bi de hayal kirikligina ugruyo uzuluyo . amann en iyisi cok muhattap olmamak . kendi kendine ovsun . ama cok haklısın , kendini bu sekilde değerli hissediodur belki .

Kırmadan, bir şekilde hatasını anlamasını sağlamalısınız.
Benim kayınvalidem de övünmeyi sever. Nadiren görüştüğüm, eşimin bir iş arkadaşının eşi var, o da bol bol kendini över, okumamış, cahilliğine verdim bu zamana kadar, kayınvalidemle onun konusu açılınca, çok övünüyor, çocukça bence, herkes de rahatsız bu durumdan dedim. Kayınvalidem artık neredeyse hiç övünemiyor :)

Ben insanlar kendini nasil yansitiyorsa oyle gordugune inaniyorum kendini oyle yansitmaya calisiyor ailen mukemmel degil ama harika insanlar ve ben onun ailesini asla istemzdim. Herkes bi sevgi pitircigi :)

Kendini bulunmaz hint kumaşı sanan bir yengeniz var böyleleri insanı çok yorar hani kendine aşık insan tipi konuşur da konuşur bizimde böyle bir gelinimiz var çaresi ne: mesafe nekadar mesafe okadar rahat kafa.onu dinlemek zorunda değilsin başka odaya geç fazla samimiyet lik kurma meraba meraba ol.en güzeli benden sana abla tavsiyesi bırak in kendi kendine konussun

Abimi kendilerince cok sanli goruyorlar haklisiniz ama bu mesefe denen seyi beceremeyen tek.insan.benmiyim ?

Kus kalma.felan asla taraftari degilim.insalar alinsinda istemiyorum sadece bu nasil kontrol altina alibir bilmedim kendimimi oveyim arkadasim neyimi oveyim neyim varda seninde benden.bi farkin yok ?? Ee oyleyse otur muhabbet et degilmi ama

seni imrendirmek belkide olamadığı ama hep hayalindekini anlatıp rahatlamak istiyor vs ..kendini beğendirmeye çalışıyorda sende ona " Seni alan almış satan başından savmış bunları bana kaç bin kez daha anlatmayı düşünüyorsun canım çünkü bana artık gına geldi ! gereksiz laf kalabalığına gerek yok ! desen kendini övmeye başlayınca ?

Ayyyy hiç sevmem böyle ukala çok bilmiş kendini beğenmiş insanları..bence siz annenzle falan konusırken yengenizin yanında onun özellklerni bi arkadsnza atfederek konusun özellkle kendini beğenen ön plana çıkaran bi arkadasiniz varmiş gibi..

Bazılarında da bu hastalık var heralde her şeyiyle övünme.benim unide oda arkadaşım vardı herseyin en mükemmeli ondaydi en mükemmel telefon anne baba kardes yeğen hatta saç rengi allahım çıldırtirdi beni bide aynı odadayiz düşün.

Sonra kavga etmeden kurtulacagim taktikler geliştirdim garibim ben:)

mesela o anlatırken telefon ya da laptop la ilgilenirdim hatta arada bişeye gülüyomus gibi yapardım ki onun anlattıklarıyla ilgilenmedigimi dusunsun:). Sonra ikinci olarak o anlatırken baska birine laf verirdim tam 3 yasindaki yegeninin ne kadar üstün zekalı olduğunu anlatacakken baska birine saclarini mi boyattin kiz güzel olmuş, dersin yok muydu kanka gibi laf verirdim hehe cok bozuluyolar ama napim:) bazende söylediklerine derdim aman o bizdede var ayni benim yegen aynı benim sac rengimde oyle ya vala gibi konusurdum ayy neler cekmisim şimdi düşününce bi seneyi böyle böyle geçirdim gitti:) sen bayramı hayli gecirirsin

evet gerçekten seçilmiş ırk çok şanslı konu sahibimiz yengezadeyi okadar isteyeni varmışki şanslısınız bin tanenin içinden sizin kardeşinizi kendine layık gördü aman ne lutüf
Ahah ahah aynen o dedginizi dusunuyorlar ailecek bende bi kac kez ona soyledim tabiki cok sanlisin abimi kaptin diye oda cok sansli demekten tabi geri kalmiyor :)
Elle turukur bisey yok bana karsi oldukca iyi sevecen ama bu halkere beni cik yoruyor kanimi emiyor enerjimi dusuruyro o nasil anlatim sekli el kol abartma gulme biz neree yanlis yapiyoruz evlenince hublarin kiymeti olurda valla bizim olmaz bild

Ne cektin be elmas :)
Saka bi yana sizde oldukca sabirliymisisniz benim smdayimda oyle giydigi ayakjabidan cocugun ayakkabisana kadar o elbise ovmesi bu huy ovemesi off off ..
Bi bitmediniz ya

Valla cnm kadın kendini övüyor seni yermiyorsa bundan bu kadar rahatsız olman normal değil. Bazıları yapar bende var derken sende yok demeye getirir.anlatımı eğer bu şekilde değilse sadece mutluluğunu vs anlatıp paylaşıyorsa sen malesef abicigini kıskanma görümce sendromuna yakalanmış olabilirsin.

Şimdi kızın gercekte nasıl davrandığını senin yorumlanan sübjektif olur. Evde başka kardeşin yok mu anne veya baban onlar gelin hanımın bu anlatimlarina karşı ne hissediyorlar. Eğer onlar için herhangi bir olumsuzluk yoksa senin bu kıza karşı hissettiklerin kıskançlık vs olabilir. Öyle olsa bile bu da çok normal abin ile evlendi aileye yeni geldi. Bütün ilgi alaka onun üstünde. Yani bu durum normal bunu aşmak için abini mutlu ettiğini yegenlerin olacağını, onunla yakın ve guzel arkadaşlık kuracağıni vs düşünüp kendini bu duygudan uzaklaştırma bak derim. Aynı şeyleri sen doğduğunda abin hissetti çünkü. Gelin hanim seni kıskandırmak için kasıtlı yapıyorsa yine aynı düşün. Siz rakip veya düşman değilsiniz. Zamanı geldiğinde birbirine destek olması gereken aile bireylerisiniz artık. O seni kıskandımaya çalışıyorsa görmezden gelmeye çalıs. O da ingiliz prensesi değil yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…