Oyalayıp duruyorlar !!

Shanna

Bana yeni düşmanlar lazım , eskileri hayranım oldu
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2013
5.186
3.410
248
Merhaba arkadaşlar. Konuyu lens bölümüne açmamın faydası olmayacağından bir de bu artık benim için dert olduğundan konuyu buraya açıyorum. Aralığın 26 sında b&l nin lensinden sipariş ettim 4-6 hafta içinde gelecek dedi optikteki adam. Bir ay sonra gittim yetkilileri aradı iki hafta içinde gelecekmiş dedi. Bir ay geçti yine gittim yine iki hafta içinde gelecekmiş dedi. Snra gittim yine aynı şey. Kaç oldu gidiyorum optikteki adama da bişey diyemiyorum sonuçta o da sipariş veriyor ne zaman gelirse. Mart ayı oldu 3 ay oldu nerdeyse iyice sinirlerim zıplamaya başladı. Lensin kaporasını verdim bi de 50 tl . Ne yapayım böyle oyalayıp gelmezse ne yapıcam ::// Şikayet etmeyi düşünüyorum artık .

Almaktan vazgeçtiğini belirt verdiğin parayı geri al ve başka bir yerden lens al veya sipariş et..

Ben lenslerimi internetten aliyorum. Optik nedir anlamadim? Doktor mu yoksa gozluk saticisi mi?

almaktan vazgeçtiğini paranı istediğini söyle
vermek istemezse şikayet edicem tüketici haklarına de
mecbur verir başka yerden alırsın lenslerini

Vay terbiyesiz. Belki de ustune yatti yani 3 ay nereden geliyor ki lens? Antartika dan mi ithal ediyorlarmis. Yukarida bir arkadas yazmis itira et sikayet edicem vs de, ve hatta bagir cagir parani geri iste. Karakola gidip soyleyecegim tuketici mahkemesine verecegim falan.

Numaralı olduğundan uzun sürüyormuş bir de yurt dışından lens. Optikçi adamın suçu da yok her gittiğimde arıyor yetkilileri. Kendi kendime 1 hafta daha süre verdim eğer ses çıkmazsa vazgeçtim almaktan dicem. Acaba yetkililerle ben konuşabilir miyim mi desem kendim konuşsam nasıl olur ki ?

Ben numaralı lensimi en az 1 gün sonra alıyordum ama ?Oyalıyor olmasınlar canım. B&l kullanan arkadaşlarımda vardı hatta aynı sürec içinde ulaşıyor.

Son düzenleme:
Ben hep optikçilerden alıyorum. Sen de ben bukadar beklemek zorunda değilim şu vakit dediğiniz için sözünüze güvendim kapora verdim para mı iade edin gideyim başka yerden temin edeyim de mecbur verecek karşı taraf getirmiyo diye oldu olacak işyeri sahibi bir yıl sonra versin sana:44:

Ben numaralı lensimi en az 2 gün sonra alıyordum ama ?Oyalıyor olmasınlar canım. B&l kullanan arkadaşlarımda vardı hatta aynı sürec içinde ulaşıyor.

Normalde elegance kullanıyorum 3-4 gün içinde geliyordu. Nerden de bu markayı merak ettim valla sinir oldum ya . Paramı verir inşallah

Aynen bu gidişle yaza falan gelecek sanırım . Onu geçtim şuan kullandığım lensin de süresi geçti. Ona güvendim bekledim ama bulanık gösteriyo artık. Başka optikçiden alıyodum lensimi zamanında geliyodu hep keşke bildiğim yerden şaşmasaydım

Normalde elegance kullanıyorum 3-4 gün içinde geliyordu. Nerden de bu markayı merak ettim valla sinir oldum ya . Paramı verir inşallah

Çok geç geliyorlar sende çok uzak bir şehirde değilsin biliyorum ondan sasırdım :) Bir ibraz yokmu verdiğine dair? Genelde optikciler bu şekilde para alış-verişi yapıyorlar. Umarım aksilik çıkmaz.

Süresini geçirme lensinin, ben de geçirdim şuan iltihap kapmış durumda göz kapağımda bir minik mercimeğim mevcut iki hafta lensi yasakladı doktorum bugün

Çok geç geliyorlar sende çok uzak bir şehirde değilsin biliyorum ondan sasırdım :) Bir ibraz yokmu verdiğine dair? Genelde optikciler bu şekilde para alış-verişi yapıyorlar. Umarım aksilik çıkmaz.

Yok değilim kuzum :) Ne yazıkki o an para verdiğime dair belge almak aklıma bile gelmedi ( orda saflık yaptım sorun çıkmaz inşallah çıkarsa da kendi vicdanına bırakıyorum

Süresini geçirme lensinin, ben de geçirdim şuan iltihap kapmış durumda göz kapağımda bir minik mercimeğim mevcut iki hafta lensi yasakladı doktorum bugün

Hadi yaaaaaa çok geçmiş olsun tatlım Haklısın göz en önemli organımız ben en kısa sürede gideyim vazgeçtim derim elegance sipariş ederim hemen gelir bari

Ben teee Amerika'dan lens sipariş etmiştim ve 1 ay dolmadan gelmişti.Bu optik üstüne yattı bence.Bu devirde kim belgesiz para alışverişi yapıyor kardeşim ya? Şikayet etsen hani kanıt nerde? Sen unut bunu,başka yerden al.

off doğru ne salağım ( Son kez gidicem vazgeçtiğimi söylicem parayı verirse verir vermezse bi daha kapısından geçmem bana da iyi bi ders olur

Şöyle biraz hukuk diliyle konuşsan adamların gözü korkar mı ki? :44:
malı teslimde temerrüde düştünüz, ihtarımı da yaptım, mehil de verdim
artık sözleşmeden dönüyorum paramı geri iade edin aksi halde tüketici mahkemesine sizi şikayet edeceğim diye canım

benim gözlük camım japonyadan mı ne 3 haftada geldi lensin gelmesi 3 ay sürmez

Kuzum ne bileyim valla eğer paramı vermezse şikayet edicem diye tehdit ederim tabi ki ama ben bu hukuk dilini beceremem sanırım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…