​Gözlük satan yer canım.Ben lenslerimi internetten aliyorum. Optik nedir anlamadim? Doktor mu yoksa gozluk saticisi mi?
Numaralı olduğundan uzun sürüyormuş bir de yurt dışından lens. Optikçi adamın suçu da yok her gittiğimde arıyor yetkilileri. Kendi kendime 1 hafta daha süre verdim eğer ses çıkmazsa vazgeçtim almaktan dicem. Acaba yetkililerle ben konuşabilir miyim mi desem kendim konuşsam nasıl olur ki ?
Ben numaralı lensimi en az 2 gün sonra alıyordum ama ?Oyalıyor olmasınlar canım. B&l kullanan arkadaşlarımda vardı hatta aynı sürec içinde ulaşıyor.
Ben hep optikçilerden alıyorum. Sen de ben bukadar beklemek zorunda değilim şu vakit dediğiniz için sözünüze güvendim kapora verdim para mı iade edin gideyim başka yerden temin edeyim de mecbur verecek karşı taraf getirmiyo diye oldu olacak işyeri sahibi bir yıl sonra versin sana:44:
Normalde elegance kullanıyorum 3-4 gün içinde geliyordu. Nerden de bu markayı merak ettim valla sinir oldum ya . Paramı verir inşallah
Aynen bu gidişle yaza falan gelecek sanırım . Onu geçtim şuan kullandığım lensin de süresi geçti. Ona güvendim bekledim ama bulanık gösteriyo artık. Başka optikçiden alıyodum lensimi zamanında geliyodu hep keşke bildiğim yerden şaşmasaydım
Çok geç geliyorlar sende çok uzak bir şehirde değilsin biliyorum ondan sasırdım :) Bir ibraz yokmu verdiğine dair? Genelde optikciler bu şekilde para alış-verişi yapıyorlar. Umarım aksilik çıkmaz.
Süresini geçirme lensinin, ben de geçirdim şuan iltihap kapmış durumda göz kapağımda bir minik mercimeğim mevcut iki hafta lensi yasakladı doktorum bugün
Ben teee Amerika'dan lens sipariş etmiştim ve 1 ay dolmadan gelmişti.Bu optik üstüne yattı bence.Bu devirde kim belgesiz para alışverişi yapıyor kardeşim ya? Şikayet etsen hani kanıt nerde? Sen unut bunu,başka yerden al.
Numaralı olduğundan uzun sürüyormuş bir de yurt dışından lens. Optikçi adamın suçu da yok her gittiğimde arıyor yetkilileri. Kendi kendime 1 hafta daha süre verdim eğer ses çıkmazsa vazgeçtim almaktan dicem. Acaba yetkililerle ben konuşabilir miyim mi desem kendim konuşsam nasıl olur ki ?
Şöyle biraz hukuk diliyle konuşsan adamların gözü korkar mı ki? :44:
malı teslimde temerrüde düştünüz, ihtarımı da yaptım, mehil de verdim
artık sözleşmeden dönüyorum paramı geri iade edin aksi halde tüketici mahkemesine sizi şikayet edeceğim diye canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?