Oyalıyor mu beni ?

Gayet açık gorusmek istemiyor. istese işi dahi varsa ertelenebilir bi hafta da Size söz versin başkalarına kuzenime sözüm var desin. Ben olsam umrumda bile olmaz her ne kadar akrabam da olsa
halana ne dersin peki halam darlıyor benı de

sana ne de kibarca

biz iki yetişkiniz ne zaman görüşmek istersek ayarlarız de

o sana çık git derse hala unuttun galiba senin kızın olan X ona diyeceksin çık kuzenine git arada diye

örneğin kv dem sürekli eşime der abine git, görüşün, şunu yapın bunu yapın, arayın vs vs

abiye demiyor, ev aldık, iş kurduk, çocuğumuz ameliyat oldu vs vs gelmediler aramadılar sormadılar

kv hala o özünde iyi birisi sen onu ara sor diyor

muhtemelen halanız da esasen kendi kızının sizinle görüşmediğini bildiği için sizi darlıyor
aynen senin kv gibi davranıyor halam bir de çok alıngan kırılmasını da istemiyorum e yaşı da var haliyle ama görüşmediğimizde beni suçluyor

aynen senin kv gibi davranıyor halam bir de çok alıngan kırılmasını da istemiyorum e yaşı da var haliyle ama görüşmediğimizde beni suçluyor

herkes aynı şeyi demiş

halana güzelce bunu bana değil X e söyle diyecek konuyu kapatacaksın

yani büyükler kendi çocuklarına değil de yumuşak gördüğü karşı tarafa daha çok der

kuzeninin ailesinden gizlediği bişey olabilir mi? hani seninle görüşse ortaya çıkabilecek bişey? aynı evde sevgili falan?
ya da sadece görüşmek istemiyordur.
kuzenini ara, annen bana baskı yapıyor senle görüşmem için lütfen sen söyle senin uygun olmadığını bana değil sana sorsun de
sonra daha kuzenini arama

Merhaba arkadaşlar ,
Benimki dert değil ama kafama takılan bir konu var ve nasıl davranacağımı bilemedim. Sorun şu benim halamın kızı var ben yaslarında iki yıl önce İstanbul'a tayini çıktı ev tuttu bize çok yakın bir yerde oturuyor ama bu zamana kadar sadece 3/4 kere buluştuk diyebilirim . kendisi beni evine hiç davet etmedi ben çağırdığımda da hep işi Olfuğunu söyledi. Mesela gecen ay hafta sonu misafirim gelecek hafta içi çalışıyorum yoğunum dedi sonraki hafta yine söyledim il dışına çıkacağım dedi baska bir hafta sonu Düğüne gideceğim dedi başla bir hafta sonu çalışacağım dedi başka bir hafta sonu arkadaşıma sözüm var dedi ben 2 aydır falan hemen hemen her hafta sonu sordum görüşelim diye ama hep bunları söyledi en son iftar yapalım dedim Maaşımı alamadım dedi bana gel bizde yapalım dedim işim var dedi bu sefer de neyse gecen de beni halam aradı o da diyor ki kızım kuzeninle niye hiç görüşmüyorsunuz akrabalık böyle mi olur davet mi bekliyorsun gitsene gitmemen görüşmemen çok ayıp bunları saydı bende halacım her aradığımda işim var dedi dedim bu sefer de sende 2-3 hafta önceden ara demez mi. Bşy de demek istemedim ama sinir oldum sizce nasıl davranmalıyım ?
bence sizinle görüşmek istemiyor gibi aramayın derim bir daha kaybeden kendisi olsun o güzel kafanızı yormayın derim bence

Merhaba arkadaşlar ,
Benimki dert değil ama kafama takılan bir konu var ve nasıl davranacağımı bilemedim. Sorun şu benim halamın kızı var ben yaslarında iki yıl önce İstanbul'a tayini çıktı ev tuttu bize çok yakın bir yerde oturuyor ama bu zamana kadar sadece 3/4 kere buluştuk diyebilirim . kendisi beni evine hiç davet etmedi ben çağırdığımda da hep işi Olfuğunu söyledi. Mesela gecen ay hafta sonu misafirim gelecek hafta içi çalışıyorum yoğunum dedi sonraki hafta yine söyledim il dışına çıkacağım dedi baska bir hafta sonu Düğüne gideceğim dedi başla bir hafta sonu çalışacağım dedi başka bir hafta sonu arkadaşıma sözüm var dedi ben 2 aydır falan hemen hemen her hafta sonu sordum görüşelim diye ama hep bunları söyledi en son iftar yapalım dedim Maaşımı alamadım dedi bana gel bizde yapalım dedim işim var dedi bu sefer de neyse gecen de beni halam aradı o da diyor ki kızım kuzeninle niye hiç görüşmüyorsunuz akrabalık böyle mi olur davet mi bekliyorsun gitsene gitmemen görüşmemen çok ayıp bunları saydı bende halacım her aradığımda işim var dedi dedim bu sefer de sende 2-3 hafta önceden ara demez mi. Bşy de demek istemedim ama sinir oldum sizce nasıl davranmalıyım ?
Bi daha arama sende..
Sallıyor seni. Benimde ilkokuldan bi arkadaşım vardı. Evlendim 2 yıl boyunca aradı her hafta yanına gelecem diye her seferinde ektim..
Napim çok sinir oldum..
Yakın arkadaşım da değil. Haftanın 3 günü arardı..
Ilk aradığı zamanlar ciddi anlamda işim vardı ekmiyordum ama sürekli aradığı için sınır oldum bahane bulmaya başladım...
Bide yalnızda gelmek istemiyorum her seferinde annemle yanına gelecez diyordu.. oyüzden ekiyordum..
Sonra anladı heralde bıraktı aramayı...

halama ne desem pekı kırmadan dökmeden çünkü beni suçluyor
Hicbisey demene gerek yok, koskoca kadın oturup düşünsün bir zahmet... Bencillikten başka bişey değil ... Kendi kızına da diyor mu acaba aynilarını ? Hiç sanmıyorum ...

halama ne dıyeyım?
Halacigim allah sana akil fikir versin,kim kimden bir kiytirik cay kahve icin 3 hafta oncesinden randevu aliyor, gorusmek isteyen her turlu firsat yaratirdi,iftara parasi olmayan cay icelim derdi, arkadasina sozu olan donuste yarim saat ugrardi, gezmeye giden hadi sen de gel derdi, illa ki de derdi yapardi bir seyler kusura bakmayin benden gecti, de.

Merhaba arkadaşlar ,
görüşmek istemediğinin daha açık nasıl belli edebilirdi ki?
arama bundan sonrasında.

Halanızın kızı üst düzey yetkili mi 3 hafta önceden randevu alasınız ? Görüşmek isteyen 5 dk dahi olsa gelir görüşür. Siz de zorlamayın artık, gelmezse gelmesin.

Merhaba arkadaşlar ,

Neden bu kadar görüşme ısrarı , belli ki bahane bulmuş görüşmek istemiyor
Yerinde olsam halama da yavuz hırsız ev sahibini kovarmış yapardım, bin kere teklif ettim bahane üretti, gerek yok görüşmeye diye olur biter.

Siz niye her hafta arayıp çağırıyorsunuz ki iki kere söylersiniz gelirse gelir gelmezse gelmez yani müsaitse gelir siz elinizden geleni yapmışsınız sorun kızınıza o gelmedi kaç kere çağırdım deyin ki demişsiniz ee tamam bitti gitti.

Back
X