• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları öyküm'ün resimleri teyzeleri...

karamsarcım eşim koydu benim ondan cevap yazamıyorum sana:(anladıgım kadarıyla önce paintle bebişimizin resim boyutlarını küçülttü;sonra images shack sitesine yükledi;direckt yazan yeri kopyaladı;yeni konu açtı ve resim yükleme yerine yapıştırdı..off iğrenç bir anlatım oldu ama..site içinde arama yap istersen canım...
bu arada yorumlarınız için teşekkürler kkızlar...bebişi olmayanlara bebiş;hamile olanlara kolay bir dogum;bebegi olanlarada bebişleriyle güzel bir ömür diliyorum bende:)

hiç 18 günlük gibi durmuo maşallah çok tatlı bebişiniz bi de tam kız bebek çok güzel olucak büyüyünce Allah bağışlasın

çok güzel annesi yaaaaa bu bebiş....
rabbbim nazarlardan saklasın...hayırlı evlat olsun...
sizlere bağışlasın ...

Gülşahcım harıka bır kızın var tatlım cokk şekerr nasıda bakıo bılmış bılmışş
maşallahh süphanallahh...
yakışırr benım oğluşumaaa :)

maşallah çok tatlı, analı babalı büyüsün.

Banada Söylyin Kizlar Nasil Resim Konuluyor...

bu adrese gireceksin. gözata tıklayarak resmi seçersin. sonra host it tıklayacaksın. çıkan URL lerden birini kopyalayıp ARAYA RESİM EKLE ye tıklarsan bir küçük sayfa açılacak ona yaapıştıracaksın. işte o kadar. kolay gelsin.

tu tu maşallah
Allah nazarlardan saklasın
rabbim hayırlı uzun güzel ömürler nasip etsin anasına babasına vatanına hayırlı evlat olsun inşallah

Back
X