- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.409
- 248
- Konu Sahibi fahri konsolos
-
onceden hiç boyle konuşmazdı.dediği laflar onu çağrıştırıyor
neden bozuluyor ki eşiniz?
sizin öyle deme falan diyip yalvaracağını mı düşündü acaba?
zaten dağınıklığı n çoğunluğunu yapan da 2 yaşındaki oğlum.Sen asıl dağınıklığı bebekten sonra görde aklın başına gelsin,yuh ya kadın hem bebeğinizi taşıyor,hemde iş güç bekliyorsun,köşe yastigimisin sen ev daginiksa sen topla,ananın karnından padişah olarak cikmadin ya...
ona sorsam boşanmayı kastetmedim, seni "düzeltmek" istedim der.Kaçak oynamış eşin. Onun kastettiği şeyi sen açıkça vurmuşsun yüzüne hiç geri atma haketmiş.
ona sorsam boşanmayı kastetmedim, seni "düzeltmek" istedim der.
ben demir miyim eğip bükecek, odun muyum yontacak
Oy daha çok küçükmus annesi,nemin oğlum 5yasinda kizimda 14 aylık,yemin ederim ev timarhane gibi ikiside birbirinden beter...Ama ben çok tez canlıyım sürekli ama sürekli topluyorum evi,bi iğne bile göremezsin yerde dağınık..sende bir düzen sağla kendine şimdiden,insallah akıllı bi minigin olurda çok zorlanmazzaten dağınıklığı n çoğunluğunu yapan da 2 yaşındaki oğlum.
2 tane olunca heralde daha da salmasın diye baştan mı korkutmaya calıstı nedir.
iste eşim senin gibi sürekli arkalarından toplamamı istiyor.Oy daha çok küçükmus annesi,nemin oğlum 5yasinda kizimda 14 aylık,yemin ederim ev timarhane gibi ikiside birbirinden beter...Ama ben çok tez canlıyım sürekli ama sürekli topluyorum evi,bi iğne bile göremezsin yerde dağınık..sende bir düzen sağla kendine şimdiden,insallah akıllı bi minigin olurda çok zorlanmaz
iste eşim senin gibi sürekli arkalarından toplamamı istiyor.
bana da imkansız geliyor bu
eşim gelmeden once sağlıgım el verirse toplamaya calışıyorum etrafı.
el atıyor ama yaparken de bık bık konuşuyor işte.Yahu doğum yapacaksın karnın burnunda kendini zorlama.
Çok rahatsız oluyosa eşin el atsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?