- Konu Sahibi nefarkederki
-
Sevgili eşiniz sizi tehdit ettiği konuyu babanıza nasıl kanıtlamayı düşünüyormuş acaba?
Bence tehditlerine boyun eğmeyin ve ayrılın
benim artık tahammulum kalmadıgı için her yaptıgı batıyo yaklasmak istemıorum . bı sevgi sozcugu kullanmıorum yuzune bıle bakmıorum mecbur kalmadıkca konusmuorum . boyle davrandıgımı görunce iyce çıldırıyo . kavgalar iyce cıg gıbı buyuyo. bide bi şiir bulmuş youtubedan kadınlar sessiz gider diye . susuyorum ya iyce parnyaklaştı. seni seviyorum diyo seven insan canını yakarmı kolumu çevırıo gidemezsin çocuk oyuncagı degil diyo kaybetmek ıstemeyn ınsan böylemi davranır ?
dinleidgim bi şarkıdan bile kıllanıp kavga cıkarıyodu bi şarkının içinde ayrılık anı özlem kelımeleri gectıgı an al sana kıyamet acıklıorum diorum ben senı sevıorum aklımdan bı kez bile gecmedi die ama anlamıo telde pc de ne kdr muzik varsa siliodu. gözüm dalmayı versin noluo cok derinlere daldın gene falan diodu bi sure sonra dayanılmaz hale gelio elimden geldigi kadar dikkat edıodum ama insan süreklı kendini kontrol altında tutamıyo ki .filmlere konu olacak bir hayat sürmüş ve sürüyorsunuz...
yaşadıklarınız üzücü ama bu duruma sizi getiren nedir?
size karşı davranışları yüzünden anladığım kadarıyla kendinizi eşinizden geri çekmişsiniz, konuşmuyorum yüzüne bakmıyorum diyorsunuz...
bunlar haliyle eşinizi daha da çekilmez yapıyor..
bence gerçekten eşiniz şu an çırpınıyor...
ama sizinde bu durumlara sebebiyet vermemeniz gerekmez mi?
hiç konuşmayı denediniz mi? sözlerin kırıyor diye..
boyun eğin oturun dayak yiyin evinizde diye demiyorum kesinlikle de demem.. fakat sorguluyor musunuz?
neden kavgalarınız çıkıyor?
neden bunca zamandır anlayışlı olan sizi o şekilde kabul edip evlenebilen bir adam artık bu hale geldi?
ne yaptınız ki kendisine, sizi geçmişi ortaya dökmekle tehdit ediyor?
haklısınız aslında. benden nefret etmesini nasıl saglayabılırım ? yada yaptıklarının yanlıs oldugunu bunlar yaptıkca benı elınde tutmak yerine daha cok uzaklastırdıgını anlaması için ne yapabılırım ?kendini o kadar güzel ifade etmişsin ki.. normalde denir ya aklın yok muydu birlikte olmasaydın diye. ama seninki çok farklı.
aslında sen kendine güvenen ve kendini cok güzel ifade eden birisin. anlatım gücünden ortaya bunu cıkardım ben.
yaşadıklarına gelince küçük yaşta büyük şeyler yaşamışsın. karşına çıkanlar seni haketmeyen, kişiliksiz insanlarmış.
seven insan şiddet göstermez, tehdit etmez. Allahtan gelen hastalığı kullanarak sana daha da kumpas yapmaz,böyle ucuz hesaplar yapmaz.
baban değerli ama bil ki sen de değerlisin. birkaç dakika sonra kime ne olacagını kim bilebilir. sen kendini bunu çekerek niye cezalandırıyorsun.(yeterince acı çekip, kendini zamanında cezalandırdığını düsünüyorum)
ayrıca etraf değil.sen varsın.
hayır yine de yapamam diyorsan ; eşin sana psikolojik baskı uyguluyor ya aklı sıra .roller değişsin sen yap. hayatı cehenneme cevirmek nasılmış görsün.
2 seçenegim oldugunu dusunuorum ya benden nefret edip beni bosamasını saglıcam yada yaptıklarıyla benı kendınden daha cok uzaklastrdıgını anamasını saglıycam ama nasıl ?
amway e üye olmak isteyenler aşağıdaki linkten üyeliklerini gerçekleştirebilirler
ASG kişisel sayfası - sellinizmir | Amway
dinleidgim bi şarkıdan bile kıllanıp kavga cıkarıyodu bi şarkının içinde ayrılık anı özlem kelımeleri gectıgı an al sana kıyamet acıklıorum diorum ben senı sevıorum aklımdan bı kez bile gecmedi die ama anlamıo telde pc de ne kdr muzik varsa siliodu. gözüm dalmayı versin noluo cok derinlere daldın gene falan diodu bi sure sonra dayanılmaz hale gelio elimden geldigi kadar dikkat edıodum ama insan süreklı kendini kontrol altında tutamıyo ki .
amway e üye olmak isteyenler aşağıdaki linkten üyeliklerini gerçekleştirebilirler
ASG kişisel sayfası - sellinizmir | Amway
eşimden kesinlikle bosanmak istıorum ve içimde sevgi namına en ufak bişey kalmadı 2 3 saat sonra gelicek simdi oflayıp pufluorum tahammlum yok artık görmeye. dezelmesi konusunu syle anlatıyım ona zaten guvenım kalmadı duzelsede en ufak sorunda gene aynı yola basvurucak bılıorum istedigim sadece bu yaptıgının beni tutmadıgını anlaması bu hareketleri yaptıkca nefretımın dahada buyudugunu gormesi evliligin bu hareketleri yuzunden bittigini anlaması . yoksa duzelsın yanında kalıyım demiorum asla.Ben sana bir soru sorayım..
Sen bu insanı seviyor ve onunla evli kalmak istiyor musun?
"Düzeleceğim" dese dahi güvenebilir misin?
Eğer bunu istiyorsan bir kere bu insanın asla düzelmeyeceğini aklına sokmalısın..
Ancak her dediğini yaparak ve yaptığı bir çok şeyi sineye çekerek onunla yaşayabilirsin..
Tabi buna yaşamak denirse..
Ama eğer "boşanmak istiyorum, sevmiyorum" diyorsan..nefret ettirmeye çalışmak ters teper..
Daha çok baskı ve zulüm görürsün..
Bence kesin ve net olmalısın..Kararlı durmalısın..
Boşanmak istiyorum dersin..Sebeplerini ortaya koyarsın..
Ve ailenin yanında dönersin..
Tabi hayat senin..En doğru kararı verecek olan da sensin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?