- 9 Şubat 2012
- 107
- 1
- 116
- Konu Sahibi nefarkederki
-
dinleidgim bi şarkıdan bile kıllanıp kavga cıkarıyodu bi şarkının içinde ayrılık anı özlem kelımeleri gectıgı an al sana kıyamet acıklıorum diorum ben senı sevıorum aklımdan bı kez bile gecmedi die ama anlamıo telde pc de ne kdr muzik varsa siliodu. gözüm dalmayı versin noluo cok derinlere daldın gene falan diodu bi sure sonra dayanılmaz hale gelio elimden geldigi kadar dikkat edıodum ama insan süreklı kendini kontrol altında tutamıyo ki .
seni öyle kabul eden kocan tarzında herifleri türk kızları zar diktirtme başlığında mumla arıyor herhalde o mutlu sonda böyle bitiyor seni tehdit ederek zaafını kullanarak.yazıklar olsun bende sizleri gerçekten anlamıyorum kadınlığımdan kızlığımdan nefret eder oldum bu sitede takılarak yahu
iyice erkek kölesi olmak için resmen çaba harcıyoruz sahiplenmek koca sahibi olmak neredeyse kadınların %99 unun (türk kadınları özellikle) hayatta tek amacı hayali hedefi.
al evlenmişsin ama o yüzüne gülen çocuk şimdi sana köpek gibi davranıyor resmen bunları hakettiğine inanıyormusun? Peki bunları daha önceden hiçmi sezemedin allah aşkına
anlamıyorum ya hadi diyeceğim bir iki de herkesmi amerikan filmlerindeki kötü adam tipleri ile evleniyor görünüşü masum ama evde bir katil gibi tipler anlamıyorum gerçekten
tatatam senden kesinlikle aşk tavsiyeleri almak lazım
çocugum yok su yaptıklarından sonra sevgıde yok içimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?