Dizinin konusuna iyice bakın derim. Kadın tabiki boşanır ama söylermisiniz ne yer ne içer, başında 4 çocuk, kimsesi yok. Yaşam savaşını nasıl verecek bu kadın. İşi yok mesleği yok. Evlenmiş, hayatı eşi, çocukları ve evinden ibaret olmuş. Günümüzde bu tür yaşamı olan milyonlarca kadın var. Bu kadınlar tabiki evini yuvasını kurtarma çabasına girecek. Çünkü ayrılırsa ortada kalacağını biliyor. Ayrıca (bende aldatmayı asla affetmem) metres olmak, şeytan olmak akıllılık değil edepsizlik, terbiyesizliktir.
Akıllı olmakla çirkef ve ******** olmak arasında ince değil çookkk kalın bir çizgi vardır.
alemsin burbuk yadiziyi izlerken gördüğün görüntünün gerisini düşün, oyun-motor diyen bi yönetmen, makyözler, suflör, kameramanlar vs... Oyun durunca cemileyle alinin "iyi iş çıkardık" diye çak yaptığını düşün sinirin hafifler
boşanmasanda adamın seni aldattığını bilke bile dizideki gibi adamın seninle birlikte olmasınıda istemessin.yatak ilişkisi beklemessin yani.bu midesizlik katlanmak.zor durumda olan gururlu kadında.alır kocasını karşısına ne halin varsa gör ama çocuklarına ve bana bakmakla yükümlüsün der.yatağını ayırır.ayaklarının üstünde durmak için çırpınır.kocasının metresiyle uğraşıp kendini küçük düşürüp seviyesini düşüreceğine.onları yok sayıp kendini ve çocuklarını geçindirmek için çareler arar.iyi kötü iş bulur birikiminide yapar sonra adamın beklemediğini anda tekmeyi basar gider.ilk yorumumda söyledim.bu konumda olan çok bayan var en kötüsüde güvens,zlik.güvenin kendinize.istedikten sonra başarılmayacak iş yoktur.gerekirse gündeliğe gidersin bişeyler yaparsın ama ayaklarının üstünde durabilirsin.son olarak ben dizinin konusunu iyi biliyorumda sen benim yorumlarımı anlamamak için diretiyorsun.akıllı bir kadındır carolinaa bu onun iyi,edepsiz terbiyesiz olduğunu göstermez.aklını kötü yolda kullanıyor.yiğidi öldür hakkını yeme derler.tarafsız olursanız ayırımı farkedersiniz.son kez söylüyorum .bir dahada kendi düşüncelerimi açıklamıycam anlayan anlasın anlamayanda istediği gibi düşünsün.
Carolina denen kadın,ahlaksız,adi,terbiyesiz... bir kadın.ama akıllı.tıpkı ferhunde gibi.her haltı yemeleri ahlaksızlıkları,kendilerini düşünmeleri istediklerini yaptırmaları akıllılıkları.anlamanız için dua edicem!
fragman yok mu kızlar??
Oyyy oyyy, yolda yürürken kazara kafana 1 tonluk beton düşsün Ali.
Evinizi hamam böcekleri bassın Karolin sinirden deli olsun (gerçi umursayacağını pek sanmam, Ali'si temizler onu da)
Gittiğin seferde balinalara yem olasın inşallah.Geminiz dünyanın en büyük buz dağına çarpsında bir tek sen ölesin Aliii:95:
Evinizi hamam böcekleri bassın Karolin sinirden deli olsun (gerçi umursayacağını pek sanmam, Ali'si temizler onu da)
Gittiğin seferde balinalara yem olasın inşallah.Geminiz dünyanın en büyük buz dağına çarpsında bir tek sen ölesin Aliii:95:
kızlar bu carolin'in gerçek adı ne?
Öyle bir geçer zaman ki wilma elles kimdir
2004 yılında Köln'de Theaterschule Celan Arturo Schauspielschule 'dan mezun olan Wilma Elles 2008 yılından Türk Usulü adlı sinema filminde başrolde görev almıştır. Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin de flaş oyuncularından biri olacak. Rol için bir ay Türkçe öğrendi ve seslendirmesini kendi yapıyor. Babası sürekli yurt dışında görevli olduğu için çok gezmiş ve tam altı dil biliyor. Yani bu dizinin çok konuşulacak isimlerinden biri olmaya aday Alman oyuncu.
osman milupa aptamil reklaminda oynuyomus kizlar gormusmuydunuz bugun farkettim ben :))
evet bende farkettim hapşıran çocuk orada
osman milupa aptamil reklaminda oynuyomus kizlar gormusmuydunuz bugun farkettim ben :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?