Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

boşanmasanda adamın seni aldattığını bilke bile dizideki gibi adamın seninle birlikte olmasınıda istemessin.yatak ilişkisi beklemessin yani.bu midesizlik katlanmak.zor durumda olan gururlu kadında.alır kocasını karşısına ne halin varsa gör ama çocuklarına ve bana bakmakla yükümlüsün der.yatağını ayırır.ayaklarının üstünde durmak için çırpınır.kocasının metresiyle uğraşıp kendini küçük düşürüp seviyesini düşüreceğine.onları yok sayıp kendini ve çocuklarını geçindirmek için çareler arar.iyi kötü iş bulur birikiminide yapar sonra adamın beklemediğini anda tekmeyi basar gider.ilk yorumumda söyledim.bu konumda olan çok bayan var en kötüsüde güvens,zlik.güvenin kendinize.istedikten sonra başarılmayacak iş yoktur.gerekirse gündeliğe gidersin bişeyler yaparsın ama ayaklarının üstünde durabilirsin.son olarak ben dizinin konusunu iyi biliyorumda sen benim yorumlarımı anlamamak için diretiyorsun.akıllı bir kadındır carolinaa bu onun iyi,edepsiz terbiyesiz olduğunu göstermez.aklını kötü yolda kullanıyor.yiğidi öldür hakkını yeme derler.tarafsız olursanız ayırımı farkedersiniz.son kez söylüyorum .bir dahada kendi düşüncelerimi açıklamıycam anlayan anlasın anlamayanda istediği gibi düşünsün.
Carolina denen kadın,ahlaksız,adi,terbiyesiz... bir kadın.ama akıllı.tıpkı ferhunde gibi.her haltı yemeleri ahlaksızlıkları,kendilerini düşünmeleri istediklerini yaptırmaları akıllılıkları.anlamanız için dua edicem!

Valla güzelim biliyorum ama engel olamıyorum işte. Bugün gördüm fragmanı, hani Ali "kimin evinden kovuyorsun" diyor ya millet evde sakin sakin oturmuş ve ben avazım çıktığı kadar Ali'ye bağırıp küfrediyorum. Eşim psikolojik dengemin bozulduğunu iddia ediyor. Böylesine ağladığım bir dizi hatırlamıyorum ben. Neyse yazarken bile ellerim titriyor.

Polemiğe girmeyi sevmediğim için cevap vermeyecektim ama şu kırmızıyla işaretlediğim sözünüz üzerine yazıyorum. Akılla şeytanlık arasındaki çizgi hala ayır edilememiş. Neyse sizin dediğiniz olsun. Ayrıca benim ve benim gibi düşünenler için dua etmeyin çünkü ihtiyacımız yok Allaha şükür. Hoşçakalın.

Son düzenleme:
Uyarı yapılmış zaten hala " anlamanız için dua edicem " gibi çirkin cümlelere gerek yok bu topikte !!

Tartışmadan uzak bir paylaşım istiyoruz biz burda.

Lütfen kendi düşüncenizi açıklarken sizin gibi düşünmeyenleri küçük görme davranışına gitmeyin !!!

Hiçbirinize cvp verme niyetinde olmayanbenim.ben en başta kendi fikrimi belirttim oraya.yorumumu beyenip beğenmemek sizin elinizde ama mecbursunuz saygı duymaya yoksa zaten bu forumun bi anlamı yokki tek birinin düşüncesi doğru kabul edilseydi.bu benim düşüncem o sizin düşünceniz.bi bakın bakalım kim ilk yorumuma laf atmış ben kimsenin yoruma bişey yazmadım genel görüş belirttim.akıl gurur muhabbetinede girmiycem daha fazla.ben hala görüşümü savunuyorum.sizde kendinizinkini savunun ama kalkıpta bana kendi düşüncenizi doğru olduğunu aktarmayın.benle uğraşan sizsiniz çünkü.benim kimseyle işim olmaz kimsenin yorumunu beğnemedim yanlış düşünüyor diye yargılamam.kaldıki esas olarakta diziyi değil kadınlarımızın durumu hakkında yorum yaptım.gurursuz dedim evet neden çünkü gerçekten aldatıldığını bildiği halde sabredenlere kızıyorumçbunun nedenide kadınları daha üstün bir varlık görmem çoğu haketmediği hayatı yaşar kendinize güvenin diye yazdım.niye akıllı dediğimide açıkladım ama siz hala o şeytan diyorsunuz bunun içinde beni anlamanız için dua edicem dedim kaç yorumdur yazıyorum.ama ya ben ne demek istediğimi anlatamıyorum ya siz anlamıyorsunuz.lütfen daha fazlaa uzatmayın yorumuma yorum falanda yazmayın.kirletmeyelim burayı.ama herkes herkesin düşüncesiede saygı duysun.insanları tanımadan,söylediklerindeki manayı anlamadan yorum yapmayalım.(anlamanız için dua edicem bölümüde size saf muamelesi yapmam asla değildir.kimseye hakaret etmedim etmemde.ciddi olarak söyledim onu allahım benmi anlatamıyorum yoksa onlarmı anlamıyor diye.)

Oyyy oyyy, yolda yürürken kazara kafana 1 tonluk beton düşsün Ali.

Evinizi hamam böcekleri bassın Karolin sinirden deli olsun (gerçi umursayacağını pek sanmam, Ali'si temizler onu da)

Gittiğin seferde balinalara yem olasın inşallah.Geminiz dünyanın en büyük buz dağına çarpsında bir tek sen ölesin Aliii:95:

:90:kuzu anliyorum seni bibem ayni duygulari paylasiyoruz hayatim

duygularıma tercüman olmuşsun kuzucum
ben daha fazlasını sayıyorum izlerken ama burası yeri değil :92:

kızlar bu carolin'in gerçek adı ne?

Öyle bir geçer zaman ki wilma elles kimdir

2004 yılında Köln'de Theaterschule Celan Arturo Schauspielschule 'dan mezun olan Wilma Elles 2008 yılından Türk Usulü adlı sinema filminde başrolde görev almıştır. Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin de flaş oyuncularından biri olacak. Rol için bir ay Türkçe öğrendi ve seslendirmesini kendi yapıyor. Babası sürekli yurt dışında görevli olduğu için çok gezmiş ve tam altı dil biliyor. Yani bu dizinin çok konuşulacak isimlerinden biri olmaya aday Alman oyuncu.

6 dil ha?
Lafta olmasın da
5 dil biliyorum diyip konuşamayınca rezil olanı da gördük di mi.

Daha yaratıcı beddualar bekliyom kuzu, yaşlanmışsın bakıyom.

Bugün dizimi ekip mahsunun filmine gitmeyi planlıyorum akşama.Bakalım nasılmış New York'ta beş minare

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…