birde ali sen kimi kimin evinde kovuyorsun
asıl sen defol git o evden:88:
cnm linkkkkk olmamışşşş :97:[you tube]feature=iv&annotation_id=annotation_903980&user=oylebirgecerzamanki[/youtube]
cnm linkkkkk olmamışşşş :97:
yaaaaaa şu küçük çocuk çok şeker demiii yaa
Amina: 22 yaşında. Filistinli. FKÖ üyesi militan bir kadın. Mücadesine baş koymuş bir kadın. Korkusuz. Ahmet’le, siyasi mücadesi için, paravan bir evliliği var.
bende çok sevdim bu küçümenii =)
çoook tatlı yaa
osmanın oyuncu koçu ümit çırakmış arkadaşlar ve dediğine göre gerilimli sahnelerde olabildiğince osmanı sahne dışında tutup o varmış gibi oynuyorlarmış onun sahnelerini sonradan dahil ediyorlarmış tabi olabildiğince, olamadığıda tabiki oluyormuşş birebir sette olduğuda....
Tv ile hiç aram yoktur.sadece haber yada bazı kültürel yerleri gezip tanıtan programları izliyorum.annem sağolsun salı akşamı osman başladı diyor .odadayken ister istemez izledim.zaten çevremdeki herkes diziye osmancık diyor.bi çocuk bukadar sevdirebilir kendini ne kadar sevimli bişiy ya.millet önceden yakışıklı erkek ve güzel kızlara hayran olurken.şimdi osmancığa hayran önü açık çocuğun.izlettiriyorda.
Konusu ise oldukça acıklı.bir çoğunuz kızıcak belki bana ama bir kadında gurur olmalı.gururun yoksa değil kocan kendi çocukların bile değer vermez.o yüzden cemileyi hiç sevmiyorum.carolinayı beğeniyorum.akıllı kadın.akıllı olucaksın.erkeklere her zaman çokta değerli olduğunu hissettirmiyceksin.tabi bu benim fikrim.ama eğer bizlere aykırı davranışlara dur diyecek cesaretimiz yoksa.mecbur bize verilen hayata katlanmak zorundayız.bu kadar çenemin düşmesi bir dizi için değil elbette.okadar çok bayan varki gurursuz(aslında gururlarını bastırabilen)üzülüyorum gerçekten.kendine güvenmeli bir kadın.eğer isterse yapamayacağı şey yoktur.lütfen değil erkeklere kimseye boyun eğmeyin.bayanlarki şeytana pabucunu ters gydirir:)
Tv ile hiç aram yoktur.sadece haber yada bazı kültürel yerleri gezip tanıtan programları izliyorum.annem sağolsun salı akşamı osman başladı diyor .odadayken ister istemez izledim.zaten çevremdeki herkes diziye osmancık diyor.bi çocuk bukadar sevdirebilir kendini ne kadar sevimli bişiy ya.millet önceden yakışıklı erkek ve güzel kızlara hayran olurken.şimdi osmancığa hayran önü açık çocuğun.izlettiriyorda.
Konusu ise oldukça acıklı.bir çoğunuz kızıcak belki bana ama bir kadında gurur olmalı.gururun yoksa değil kocan kendi çocukların bile değer vermez.o yüzden cemileyi hiç sevmiyorum.carolinayı beğeniyorum.akıllı kadın.akıllı olucaksın.erkeklere her zaman çokta değerli olduğunu hissettirmiyceksin.tabi bu benim fikrim.ama eğer bizlere aykırı davranışlara dur diyecek cesaretimiz yoksa.mecbur bize verilen hayata katlanmak zorundayız.bu kadar çenemin düşmesi bir dizi için değil elbette.okadar çok bayan varki gurursuz(aslında gururlarını bastırabilen)üzülüyorum gerçekten.kendine güvenmeli bir kadın.eğer isterse yapamayacağı şey yoktur.lütfen değil erkeklere kimseye boyun eğmeyin.bayanlarki şeytana pabucunu ters gydirir:)
Erkeklerin kölesi olmamalıyız evet ama hiç bir kadında 4 çocuklu evli bir erkeğin metresi olacak kadar alçalmamalı.
O akıllılık,gurur sahibi olmak değil namussuzluktur benim gözümde
bu gurursuzluk değil yuva yıkılmasın diye sabretmek savaşmak
hee ben öyle bi durumda olsam bu kadar sabredemezdim o ayrı
carolini akıllı bulan biri olarak ne kadar ahlaksız biri olduğunu düşünmediğinizi düşünüyorum
neyse fazlada yorum yapmak istemiyorum
evli değilsiniz herhalde bu lafı söylemek hiç hoşuma gitmiyor ama
bekara karı boşamak kolaymış.
bence bu midesizliktir.sabretmek değil.kocan seni aldatıcak sende yuvanı kurtarcan.unutucan herşeyi öyleyse sadece dizideki gibi çok çaresiz kalırsan boşuyacan adamı.ayrıca akıllı kadın tabikide.görmüyormusun içinden geçen duygularla adama davrandığı hareketlerin farkını.akıllı olmak ayrı ahlaksız olmak ayrı.eğer her akıllı yı ahlaksız olarak adlandırıyorsanız o sizin sorununuz.evet bekarım ama ihaneti hiçbir şekilde kaldıramam ne kadar çaresiz olsamda.beni aldatan adamı değil yatağımda bulunduğum şehirde görmek istemem.ayrıca insanları tabımadan kişisel yorumlar yapmayın.kaldıki söylediklerimi anlamamışsınız.
Örneğin yaprak dökümündeki ferhunda çok akıllı bir kadın.ama ahlaksızda .şimdi bu ferhundenin akıllı olduğunu gerçeğini değiştiriyormu.komik olmayın lütfen!!!
Bu arada Aliii Allah cezanı versin emiiii.
Yahu haftalardır ağlamaktan gözlerim çıkacak. Ev halkı Salı gününün gelmesini istemiyor artık. Tekrarları bile benden gizliyorlar. Valla böğüre böğüre ağlayıp arada lanetler okuyorum. Ev ahalisi beni seyretmekten diziyi seyredemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?