Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

[you tube]http://www.youtube.com/profile?feature=iv&annotation_id=annotation_903980&user=oylebirgecerzamanki[/youtube]

Son düzenleme:

Amina: 22 yaşında. Filistinli. FKÖ üyesi militan bir kadın. Mücadesine baş koymuş bir kadın. Korkusuz. Ahmet’le, siyasi mücadesi için, paravan bir evliliği var.

osmanın oyuncu koçu ümit çırakmış arkadaşlar ve dediğine göre gerilimli sahnelerde olabildiğince osmanı sahne dışında tutup o varmış gibi oynuyorlarmış onun sahnelerini sonradan dahil ediyorlarmış tabi olabildiğince, olamadığıda tabiki oluyormuşş birebir sette olduğuda....

Evet Full Ekran'ın konuğuydu bugün.

Ayrıca Aras Bulut'un da koçluğunu o yapıyormuş.

Tv ile hiç aram yoktur.sadece haber yada bazı kültürel yerleri gezip tanıtan programları izliyorum.annem sağolsun salı akşamı osman başladı diyor .odadayken ister istemez izledim.zaten çevremdeki herkes diziye osmancık diyor.bi çocuk bukadar sevdirebilir kendini ne kadar sevimli bişiy ya.millet önceden yakışıklı erkek ve güzel kızlara hayran olurken.şimdi osmancığa hayran önü açık çocuğun.izlettiriyorda.
Konusu ise oldukça acıklı.bir çoğunuz kızıcak belki bana ama bir kadında gurur olmalı.gururun yoksa değil kocan kendi çocukların bile değer vermez.o yüzden cemileyi hiç sevmiyorum.carolinayı beğeniyorum.akıllı kadın.akıllı olucaksın.erkeklere her zaman çokta değerli olduğunu hissettirmiyceksin.tabi bu benim fikrim.ama eğer bizlere aykırı davranışlara dur diyecek cesaretimiz yoksa.mecbur bize verilen hayata katlanmak zorundayız.bu kadar çenemin düşmesi bir dizi için değil elbette.okadar çok bayan varki gurursuz(aslında gururlarını bastırabilen)üzülüyorum gerçekten.kendine güvenmeli bir kadın.eğer isterse yapamayacağı şey yoktur.lütfen değil erkeklere kimseye boyun eğmeyin.bayanlarki şeytana pabucunu ters gydirir:)

Erkeklerin kölesi olmamalıyız evet ama hiç bir kadında 4 çocuklu evli bir erkeğin metresi olacak kadar alçalmamalı.

O akıllılık,gurur sahibi olmak değil namussuzluktur benim gözümde

bu gurursuzluk değil yuva yıkılmasın diye sabretmek savaşmak
hee ben öyle bi durumda olsam bu kadar sabredemezdim o ayrı
carolini akıllı bulan biri olarak ne kadar ahlaksız biri olduğunu düşünmediğinizi düşünüyorum
neyse fazlada yorum yapmak istemiyorum
evli değilsiniz herhalde bu lafı söylemek hiç hoşuma gitmiyor ama
bekara karı boşamak kolaymış.

Erkeklerin kölesi olmamalıyız evet ama hiç bir kadında 4 çocuklu evli bir erkeğin metresi olacak kadar alçalmamalı.

O akıllılık,gurur sahibi olmak değil namussuzluktur benim gözümde

akıllılıktan kasıt şeytan gibi olması.adamı dalavereylee elde tutması.iki yüzlü davranıp istediğini yaptırması.yoksa karakter açısından elbetteki tartışılamaz.kim onaylar ki böyle birini.kaldıki gurur muhabbetini cemile için söyledim.carolinanın gururu olsa evli adamı ayartmazdı...

bence bu midesizliktir.sabretmek değil.kocan seni aldatıcak sende yuvanı kurtarcan.unutucan herşeyi öyleyse sadece dizideki gibi çok çaresiz kalırsan boşuyacan adamı.ayrıca akıllı kadın tabikide.görmüyormusun içinden geçen duygularla adama davrandığı hareketlerin farkını.akıllı olmak ayrı ahlaksız olmak ayrı.eğer her akıllı yı ahlaksız olarak adlandırıyorsanız o sizin sorununuz.evet bekarım ama ihaneti hiçbir şekilde kaldıramam ne kadar çaresiz olsamda.beni aldatan adamı değil yatağımda bulunduğum şehirde görmek istemem.ayrıca insanları tabımadan kişisel yorumlar yapmayın.kaldıki söylediklerimi anlamamışsınız.
Örneğin yaprak dökümündeki ferhunda çok akıllı bir kadın.ama ahlaksızda .şimdi bu ferhundenin akıllı olduğunu gerçeğini değiştiriyormu.komik olmayın lütfen!!!

Dizinin konusuna iyice bakın derim. Kadın tabiki boşanır ama söylermisiniz ne yer ne içer, başında 4 çocuk, kimsesi yok. Yaşam savaşını nasıl verecek bu kadın. İşi yok mesleği yok. Evlenmiş, hayatı eşi, çocukları ve evinden ibaret olmuş. Günümüzde bu tür yaşamı olan milyonlarca kadın var. Bu kadınlar tabiki evini yuvasını kurtarma çabasına girecek. Çünkü ayrılırsa ortada kalacağını biliyor. Ayrıca (bende aldatmayı asla affetmem) metres olmak, şeytan olmak akıllılık değil edepsizlik, terbiyesizliktir.
Akıllı olmakla çirkef ve ******** olmak arasında ince değil çookkk kalın bir çizgi vardır.

Bu arada Aliii Allah cezanı versin emiiii.
Yahu haftalardır ağlamaktan gözlerim çıkacak. Ev halkı Salı gününün gelmesini istemiyor artık. Tekrarları bile benden gizliyorlar. Valla böğüre böğüre ağlayıp arada lanetler okuyorum. Ev ahalisi beni seyretmekten diziyi seyredemiyor.

alemsin burbuk ya diziyi izlerken gördüğün görüntünün gerisini düşün, oyun-motor diyen bi yönetmen, makyözler, suflör, kameramanlar vs... Oyun durunca cemileyle alinin "iyi iş çıkardık" diye çak yaptığını düşün sinirin hafifler

Son düzenleme:
kızlar konu uzamasın
arkadaş fikrini yazmış
bn şunu söleyim istedim
cemile sanki bu olayı 1 yıldır biliyorda boşanmıyorsa gurursuzluk o dur( ki bunu çok yapan var kocasını kazanmak uğrunadöner umuduyla şahsen bnm bildiğimde var amaaa öyle kocayı bn napim çok ters bnce
en büyük örnekde hüsnü-nazire şenlendirici) neyse
kadın öğrendi kocasına bi kere dön evine demeye gitti( ki hakkıda ) zaten başına gelmdik kalmadı
hapise düştü orda dayak yedi olaylar çok çabuk gelişti
yani cemile asla gurursuz değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…