Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

öyle bir geçer zamanki de ali rolü ilk önce yavuz bingöle teklif edilmiş.

şimdi dizinin sıkı takipçisi olan bingöl rolü kaçırdığıma pişmanım demiş.

nirde erkan petekkaya, nirde yavuz bingöl.kesin dublaj yapılırdı.:18:

[sıze="2"]
:13::13::13::13::13:.............
[/sıze]

ayy yavuz bıngol olsaa bu kadar tutulmazdı .erklan petekkaya süper bi oyuncu her oynadıgı rolun hakkını verıyo .şimdi yiğidi oldur hakkını yeme demısler aliye kızıyoruz falan ama adam ıyı rol yapıyoo erkan olarak :))

Neeeey, Yavuz Bingöl'mü??? :ayılan bayılan kusan smil:

hayatta izlemezdim eğerki o olsaydı. Erkanımız bizim boyu devrilesice Alimiz. Biz onu öyle bağrımıza bastık.

Ben izlerdim yavuz'u yaaa

Çok yakışıklıdır o da hem eski dizileri bayağı tutmuştu.

Sonracığıma en son üç maymun filmiyle ödül kazandılar hakkını da yemeyelim yavuz'umun

ali kimi kimin evinden kovuyorsun deyince carolinin yüzündeki ifade geliyor aklıma..aldınmı ağzının payını der gibi..tut yol o saçlarını

kuzuma yazdir, gerisini bosver zaten, kuzum yazinca yuzumde gulucukler kahkahaya donusuyor..
kuzum, sensiz koma bizi

aliyi tutup bi kaşık suda boğmak istiyorum..erkeklerimiz neden bu kadar nankör,kadınlarımız neden bu kadar fedakar acaba? hele o carolinitutup 2 ye ayırcam..bu diziyi izlerken erkeklerden nefret ediyorum kocamı bile boğasım geliyo o kadar yani

yaa bende diziyi izleyip izleyip sevgilime çatıyorum çok etkiliyo beni ya açokk. hele osmancııkk

kociş tututurdu aşk ve cezayı izleyecem diyr
bende kaçırmak şstemiyorum bu diziyi
tv de aynı anda nette nasıl izleyebilirim:18:

kociş tututurdu aşk ve cezayı izleyecem diyr
bende kaçırmak şstemiyorum bu diziyi
tv de aynı anda nette nasıl izleyebilirim:18:

bi program var onun indirip izleyebilirsin ama donuk oluyor
yani seri bir şekilde gitmiyor televizyondaki gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…