Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

eweeet..süpersin..hiç düşünmedim bunu..bence aynen böyle bir durumm war..caroline katil bile olabilir
olabilir her şeyi yapar çemçük ağızlı

evet olabilir geçmişim falan diyodu çünkü yeni sayfa açmak istiyomuş ya yeiştir orda bi haltlar paçayı kurtarmak içinde aliyi kullanıyo olabilir:26:

evet evet görelim bakalım ne haltlar yemiş başka

belki karolin orda da bi yuva dağıtmıştır adamı sömürüp sonra terk etmiştir.belki ali oraya gider duyar sonra beni terk eder diye korkuyordur.

carolin evi de üstüne yaptdırırsa hiiiç şaşırmam
tabi ali hasta ya şimdi ölmeyecek kesin, cemile boşanrığı için umrunda olmayacak.
Ali ye carolin bakacak. Ali de böylece evi caroline yapacak

yapar mı yapar ulen ali
taksim meydanında sallandırmak vardı ya neyse

carolininle ali yuzuk takacagi aksam nerimanin saci neydi oyle ali bile koptu :)))) kendini carolinle bir tutuyo heralde

bedduan tuttu ali ölüyo:2:

carolininle ali yuzuk takacagi aksam nerimanin saci neydi oyle ali bile koptu :)))) kendini carolinle bir tutuyo heralde

hiç sorma ya yıkıldım ben gülmekten ya
bülbül yuvazı gibi yapmışlar iyice ne güldüm ne güldüm ya

yalnız dizinin başındaki giydiği pembe tulum,
geçen hafta carolinin giydiği turuncu tulumun aynısı

carolin aliye bakmaz, evi aldigi gibi totosuna koyar tekmeyi

ali ölmeyecek , yatalak kalacak bence ,
carolinde defolup gidecek aaalliiiğğğ 'i bırakıpp ,
ali de cemilenin başına kalacak bence
carolin vatandaşlık almak için öle yapıyor , o cok cok öppmeler hep bundan
aylin de çok güzel oldu vallaha zaten çok güzel bir kız maşallah.

evet bende farkettim carolinin tulumunun bacaklarindan nerimana komple takim cikmistir :))

ay kızlar nörümanın saçına laf yok..
kaffasına ne komuştu o öyle..karolinle aynı tarz, taşlı toka..

Soner ve Aylin'in otelin barındaki konuşmasına çok güldüm.
Soner'in onun için barmenden meyve suyu istemesi ve ''içki içmen için biraz daha büyümen gerek'' demesiyle rahatlayan Aylin diyor;
''Sen beni bu otele getirdin ya, sonrada bara getirdin. Sen beni içirip sarhoş ediceksin sonrada... Aman canım hani filmlerde olur ya kötü adam kızı içirir sarhoş eder sonrada...

Tam bu esnada otel yetkilisi Soner'e oda anahtarı uzatmasın mı bizim Aylin üçbuçuk :))
Bu bölümde Aylin gerçekten çok tatlıydı...

ayyy inş carolin kendi gbi bi arkadaşını da kemale ayarlarda o nerimanda görür gününü,anlar cemilenin yaşadıklarını

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…