Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

o ne bicim bogurmeydi be norimaannnnn!Aliggggggg aaaaaahahhaaaaahh:84:caroline almak istediklerini alamamadim diye bogurdu kesin aliyi sevdiginden felan degil.

aliyede iyi olur beter olsun koynunda yilan besliyor ve hala ona sariliyor gerizekali,aptal sey olsun aliggg,carolinede avcunu yalasin ama yok bu seferde abisine yapisiri yamuk agiz:86:

ben aylin saftiriğine kızdım biraz bu bölümde.
ya insan bi kerecik olsun ters tepki verir...tepkisini gösterir.
kapıldı gitti sonerin peşinden orada o odanın önünde bir laf bekledim sen beni ne sanıyorsun falan der diye ama yok mal mal baktı...

tamam soner iyi biri olabilir ama o odaya girinceye dek olan herşey ofsayttı bence.
oda anahtarının gelişi...odaya çıkarması falan...
neyse ben sonerin kötü biri olduğunu başından beri düşünmüyorum ama o ortamda bir tepki lazımdı...
belkide soner bu şekilde denedi aylini kimbilir :/

haftaya bir çok dizi yok
şuana kadar bildiklerim
ezel
öyle bir geçer zaman ki
ve eminim bir çoğu olmayacak

Ben hala bu son bolumu izleyemediiiiiiiiiiiiiiiiiiiim meraktan catliyorum yorumlarinizi da okumak istemedim neler oldugunu bilmeyeyim diye, netten nereden izleyebilirim?

Ben hala bu son bolumu izleyemediiiiiiiiiiiiiiiiiiiim meraktan catliyorum yorumlarinizi da okumak istemedim neler oldugunu bilmeyeyim diye, netten nereden izleyebilirim?

ben izletimeden izliyorum cnm güzel bi dizi sitesi hd kalitede görüntüler =) googleye izletime
yaz çıkarr

okumak istersen eğer geçmiş sayfalardan 240 ve 241 de özetler var arkadaşım...
3 kısım olarak..
izlemek için de birkaç link vardı sanırım..takip sayfalarda

neriman ve saftirik kızı nede carolin meraklısı çıktılar.

iki elti carolin ve nerolin al birini vur öbürüne....

bende bekledim ama aylin sanirim sonere cok güvendiginden bi tepki göstermedi.
ona kötülük yapmayacagini biliyordu sanirim
ama ne afet bi hatun aylin ya
en basindan beri icimden gecen hep bu, dizinin en duru güzeli...

Posta gazetesinden Mesut Yar, yazdı:

Kalp krizi diyorlar. Ama bana göre akciğer embolisi ya da anevrizma da olabilir. Neyse ne, bilmiyorum. Benim için önemli olan ortak bir bedduanın tutmuş olması. Öyle Bir Geçer Zaman ki izleyip de Ali'nin boynunun altında kalmasını istemeyen kimse yoktur sanırım. Benim asıl bedduam Carolin için geliyor her bölüm; bir de yeğenlerine köle çocuk muamelesi yapan o yenge karakterine. Onlar tutmadı ama Ali Kaptan'ın ki tuttu. Neyse; Ali'nin başına gelip kendisini komaya sokan hastalığından dolayı dizide son zamanlarda artan aksiyon, aynı zamanda bir korku unsuru da olacak. ?Acaba, ota bota sinirlenir de kalbi tutar mı yeniden?? diye. Ama korkmamalı. Ali?nin en az 3 sezon öleceği yok; bu net. Hatta şu kadarını söyleyeyim 7 hafta sonra hayatımızdan top yekun gidecek Ali Rıza Bey'in yerini de alabilir. Ölmek bilmeyen ikinci süpersonik Türk kahramanı olarak...

Ay, Mesut Yar mumkunse bi' tahmın yurutmesın!
Survivor da da İhsan'ın avaz avaz yarısmanın bırıncı bıtırdıgını ıddıa edip durmustu.
Gereksız ınsan....

Bende ızledım ılk defa bır fılımde adam bayılırken hıc uzulmedım ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

dedım.............sevındım.

dizi gerçekten çok kaliteli
kızdığım tek şey dizilerde
sağcı ve solcu kesimi ele almaları...
toplumu kışkırtıcı unsurlar olduğunu düşünüyorum....
bu arda caolinin bakışları çok korkunç ya kızdığı zaman
çok itici geliyo bana:18:

ali birşekilde iyileşir,diğer duruşmaya gider cemileden boşanır.sadece nafaka vermeye razı olur evi vermez,carolinle istemese de evlenir,hayatı cehenneme döner,artık hastalığı da ilerler,çoook ilerki bölümlerde ali ölür ev caroline kalır.Carolin,cemile ve çocukları evden kovar bizimkiler yersiz yurtsuz kalır:)
mete öğretmenine ilanı aşk eder fakat olumlu cevap alamayınca daha da hırçınlaşır hayata küser,okulunu yürütemez,aylak aylak dolanıp millete çatar,aylin sonerin peşinde kendini kaybeder zengin olma uğruna kendini harcar,sonerle belki evlenir fakat işler umduğu gibi gitmez.sonerle mutlu olmaz,abuk sabuk davranır sonerde bir vakit sonra dayanamaz,aylini çekemez,ayrılırlar aylin beş parasız anasının yanına döner.Berrin hala ahmeti sevmektedir,fakat gecen zamanla hakanla mecburi bir yakınlık içine girer.ne ahmetle ne ahmetsiz gelgitler içinde bir yaşam sürdürür.fakat kendi ayakları üstünde duruyordur.cemile yaşadığı olaylardan dolayı daha ilk bölümlerde bozuk olan psikolojisi daha da bozulur dellenir:))küçük osmancık bu olaylar sürerken büyür.napsın başka işi mi var:))

baya rezalet bi senaryo oldu ama napiim,içimden böyle yazmak geldi

ay Allah iyiligini versin :90::90::90:
sabah sabah guldurdun beni canim :79:
sagol....
birde tutmuyormuymus yazdiklarin?? sasirmam yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…